Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέψου οτι αν έχεις όπλο γενικά μιλώντας, μαχαίρι, πιστόλι, teaser/stungun ή σπρει ή γκλοπ πτυσσόμενα ή τελος πάντων κάποιο μέσω αυτοάμυνας κ το έχεις στην τσάντα σου ή στη μπανάνα που εχουν οι άντρες χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα για να το βγάλεις. Οπότε αν σου επιτεθούν απο πισω κ δεν τον έχεις αντιληφθεί...έχασες. Αν ειναι περισσότεροι, πάλι έχασες. Αν εχει κι αυτός κάποιο όπλο αστα να πανε.

Αν σου επιτεθεί απο μπροστά τότε θα ειναι ακαριαίο το χτύπημα ή αρπαγμα τσάντας/ κινητού.

Περιορίζονται οι επιλογές όπως βλέπεις.

Το θες ΜΟΝΟ για την περίπτωση που έχεις αντηληφθει οτι έρχονται να στην πέσουν.

Βάλε τις φωνές κ τρέχα!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η λυση ειναι απλη για να γλιτωνεις απο φασαριες.πρεπει να ασχοληθεις με τον στιβο.βελτιωσε την γενικη αντοχη σου,την εκρηξη στα πρωτα μετρα και την ταχυτητα σου.η μονη αξιοπιστη λυση γιατι φευγεις σφαιρα και αντε να σε πιασουν ταλλα τα ψοφιμια

Σωστός. Η καλύτερη αυτοάμυνα είναι το τρέξιμο  :-)

Παρόλα αυτά, ότι πολεμική τέχνη ή σπορ και να έχει μάθει μια κοπέλα, αν κυκλοφορεί π.χ με φούστα-τακούνι-σκουλαρίκια-τσάντα είναι δυνατόν να δείρει τον άντρα γομάρι που θα της επιτεθεί; 

Αν από την άλλη είναι κάπως πιο «αντράκι» όπως οι περισσότερες των πολ. τεχνών, μάλλον δεν θα έχει προβλήματα με πέσιμο από άντρες στον δρόμο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν γίνεσαι ξαφνικά expert της άμυνας με μερικές προπονήσεις. Είναι σαν χορογραφίες μάχης, θα μου πάρει καιρό να κάνω όλες αυτές τις κινήσεις με την ταχύτητα που τις κάνουν οι καθηγητές.

Και προφανώς κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι την κακιά στιγμή θά'χεις την ψυχραιμία και την συγκέντρωση να βγάλεις την σωστή άμυνα που διδάχτηκες. Γνώμη μου, αλλά καλύτερα να μην ρισκάρουμε τη ζωή μας αν ο άλλος μας βγάλει περίστροφο. Δεν παίζουμε μ'αυτά...

Δε θα ξεχάσω ποτέ κάποιες ατάκες που είχε πει ο sensei όταν έκανα καράτε. Στην ψιλοαρχή και προφανώς θέλοντας να συμμαζέψει λίγο τους πιο θερμόαιμους είχε πει

Αν κανένας απο σας πάει να εφαρμόσει αυτά που νομίζει ότι ξέρει σε πραγματικό καυγά, σας το λέω ξεκάθαρα θα φάει τέτοιο ξύλο που δεν έχει ξαναφάει ποτέ. Και μετά θα τον δείρω και γω ο ίδιος.

Και κάπως σχετικός είναι και ο λόγος που χωρίς να ξέρω απο Krav ξενερώνω λίγο και μόνο στην ιδέα: μαθαίνεις μια πολεμική τέχνη της οποίας το motto είναι "ξάπλωσέ τον όσο το δυνατό πιο γρήγορα" σε ερασιτέχνες. What could go wrong?

• Like 1
Δημοσ.

σιγουρα. μονο που το καρατε/βαρατε δεν ειναι παρανομο.

Καλά, άρχισε κανέναν στα μπουνίδια μπροστά σε αστυνομικό και θα σου πω εγώ. Μια χαρά παράνομος είναι ο ξυλοδαρμός.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, άρχισε κανέναν στα μπουνίδια μπροστά σε αστυνομικό και θα σου πω εγώ. Μια χαρά παράνομος είναι ο ξυλοδαρμός.

αν ο αλλος σε κραταει απο το λαιμο νομιζω μια χαρα νομιμος εισαι να αμυνθεις, τεσπα το θεμα ειναι οτι οι πολεμικες τεχνες δεν ειναι αντικειμενο που το κουβαλας και σε πιανουν στα πρασα με αυτο ανα πασα ωρα και στιγμη,

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αμα φωναξεις βοηθεια πολλοι θα σε αγνοησουν και ισως   ουτε στον δρομο ή στα μπαλκονια δεν θα βγουν για να δουν τι συμβαινει.Αμα φωναξεις ομως φωτια   αλλαζουν τα πραγματα.

Δεν εχω ακουσει για επιθεσεις απο ηλικιωμενους με βηματοδοτη.

χαχαχχαχχαχαχαχ,χαχαχχαχαχαχαχαχαχ αστα να πανε φιλε μου ,αστα να πανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...