Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι αθηναιοι που ζουν εκει μπορουν να με ενημερωσουν πως ειναι η τωρινη κατασταση της περιοχης; υπαρχει ακομα η ιδια εγκληματικοτητα και επικινδυνοτητα οπως πριν 3-4 χρονια;

Δημοσ.

Λολ μη περιμενεις να λαβεις απαντηση. Οι μισοι λενε πως υπαρχει και οι αλλοι μισοι θα σε ειρωνευτουν εννοώντας πως δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Οτι δεν είναι και περιοχή να σε εμπνεύσει να γίνεις μέγας καλλιτέχνης ισχύει. Εγκληματικότητα την ημέρα φυσικά και δεν υπάρχει μιας και κυκλοφορεί άπειρη αστυνομία. 

Τα βράδια θεωρητικά υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος. Προσωπικά δεν θα έδινα ιδιαίτερη σημασία. Εκτός αν είσαι τύπος με του που σε βλέπουν, βγάζεις ότι είσαι για να σε ψυρίσουν και να σου ρίξουν σφαλιάρα!!!

Δημοσ.

Δεν είναι και η καλύτερη περιοχή , είναι γεμάτη μετανάστες ( ότι και αν σημαίνει αυτό...)

Γενικά θα δυσκολευτείς να βρεις Έλληνα εκεί.

Εχει γίνει λίγο γκετοποίηση της περιοχής , απο παλια δεν ήτανε καλά , γεμάτη μπουρδέλα περιοχή.

Γενικά όσο πας προς το κέντρο , τόσο πιο χάλια είναι.

Αυτό δεν σημαίνει οτι βγάινεις στο δρόμο και σε φερμάρουνε , απλά , ότι , ακόμα και αισθητικά , είναι χάλια.

Εάν είσαι φοιτητής καλύτερα να βρεις κάτι προς το κέντρο , αλλά λίγο πιο μακριά , κάπου να βολεύει το Μετρο/Ηλεκτρικος!

Δημοσ.

Έχεις μήπως σπίτι εκεί και θες να σπουδάσεις και να μένεις εκει?

Γιατί αν θες να νοικιάσεις υπάρχουν άλλες παρόμοια φθηνές αλλά άπειρα καλύτερες περιοχές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι παιδιά μακριά απο δω! Ενδεικτικά σας αναφέρω μια καθημερινή μας μέρα:

9:30 π.μ. Σηκωνόμαστε σιγά σιγά απο τα σκεπάσματά μας που είναι φτιαγμένα απο δέρματα νεογνών. 

9:45 Βγαίνουμε έξω να πάρουμε το πρωινό μας. Κυνηγάμε παρθένες και τους πίνουμε το αίμα. Μερικοι απο μας είναι δυσανεκτικοί στο Α+, με ωροσκόπο στο Ταυρο, γι αυτο όσες παρθένες  σκοπεύετε να περάσετε απο δω, κάντε το όταν θα έχετε το ωροσκόπιό σας κάπου αλλου.

10:00 με 14:00  μαχαιρώνουμε κουταβάκια και τα πουλάμε στους αυτοκινητιστές να τα βάλουν διακοσμητικά στο ταμπλό τους.

14:30 με 21:55 ξεκουραζόμαστε.
22:00 με όσο πάει βγαίνουμε παγανιά και βιάζουμε γριές. Γιατι νομίζετε υπάρχουν τόσες γριές στη γειτονιά; Γλυκάθηκαν και δεν φεύγουν!

Αυτά τα λίγα συνοπτικά... 
Καλή η πλάκα, αλλα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε τα πράγματα.  
Γενικά όπως λίγο πολυ κάθε γειτονία έχουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Τοπικ στάρτερ  δεν έχω προσωπικές εμπειρίες στα της εγκληματικότητας στη γειτονιά. Δεν σου λέω πως δεν υπάρχει, ΑΛΛΑ δεν είναι αυτο που δείχνει η ΤιΒι. 

Επεξ/σία από ANHLIKOS
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν εχω θεμα να κυκλοφορησω μονος βραδυ αττικη, βικτωρια, πατησια, ομονοια. Ποιο πολυ φοβαμαι τα πρεζακια παρα τους ξενους. Ισως φταιει και επειδη ποτε δεν με εχουν ληστεψει στη ζωη μου ουτε μου εκλεψαν ποτε το κινητο (κλασσικα). Αν ειχα ποτε καποια τετοια τραυματικη εμπειρια, ισως μετα το σκεφτομουν να κυκλοφορησω σε τετοιες περιοχες.  Παιζει και τι ψυχολογια εκπεμπεις στους αλλους οταν κυκλοφορεις εκει.. Νιωθεις να σε φοβουνται ή περπατας με τρεμουλο αδρεναλινης/φοβου;.. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειμαι ακραιος αλλα πραγματικα ειναι μαυρα χαλια ολες οι γυρω περιοχες, πριν λιγο πηρα ταξακι να γυρισω απο μια φιλη κατω πατησια που ειχε γιορτη και σε ολο το δρομο πετυχα αλλοδαπους να κανουν νταραβερια, ιεροδουλες να κανουν πιατσα και γενικα καθε καρυδιας καρυδι. 

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ.

Δεν ειμαι ακραιος αλλα πραγματικα ειναι μαυρα χαλια ολες οι γυρο περιοχες, πριν λιγο πηρα ταξακι να γυρισω απο μια φιλη κατω πατησια που ειχε γιορτη και σε ολο το δρομο πετυχα αλλοδαπους να κανουν νταραβερια, ιεροδουλες να κανουν πιατσα και γενικα καθε καρυδιας καρυδι. 

Ε τα παραλές , σε λίγο θα μας πεις ότι οι κεντρικές περιοχές της Αθήνας είναι γκέτο.....

Πιπέρι!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μενω πολλα χρονια κοντα στην βιλα αμαλιας και θα ομολογησω οτι η περιοχη εχει αλλαξει παραπολυ.Καταρχας περναει αστυνομια καθε τοσο.Τα Μισα διαμερισματα σε καθε πολυκατοικια ειναι αδεια(με οτι σημαινει αυτο...δηλαδη απελπιστηκαν να τα νοικιαζουν και να μην παιρνουν φραγκο και να τους τα καταστρεφουν).Εγω δεν εχω προβλημα βεβαια δεν ειχα την εποχη που η εγκληματικοτητα εδω ηταν τεραστια ποσο μαλλον τωρα που καπως ηρεμησε η περιοχη(πολλοι εφυγαν...αδεια διαμερισματα οπως ειπαμε).

Βεβαια για ενα φοιτητη τα ενοικια ειναι δελεαρ(πολυ χαμηλα) αν αποφασισεις να ερθεις προς το κεντρο διαλεξε κεντρικο δρομο και κοντα σε μετρο η ηλεκτρικο.

(Εχω μια θεια που μενει στα Βριλλησια και οταν φευγω βραδυ να παω στον προαστιακο πιο πολυ με φοβιζει η ερημια εκει(και σας πληροφορω οτι πλεον εκει χτυπουν οι τσαντακηδες και καθε λογης απατεωνες...αυτη η ερημια τους βοηθα).

• Like 1
Δημοσ.

Μια και πιάσαμε το κέντρο της Αθήνας, το Μεταξουργείο σαν τι περιοχή θεωρείται πλέον; Από εγκληματικότητα και απο αστυνόμευση τι παίζει αντίστοιχα; Κατι για εξυγιανση και για παρεμβάσεις που διάβασα κατά πόσο ισχύει; Εχει αρχίσει να αλλάζει γενικά σαν περιοχή;

Δημοσ.

παλια λεγανε και για τον κεραμικο το ποσο χαλια ηταν(εχω ακουσει να λενε)... φθηνηναν οι περιοχες, αγοραστηκαν σπιτια, και τωρα ειναι το πιο in στεκι των Αθηναιων. Κλασσικα, οταν θες να αποκτησεις μια περιοχη στο μελλον.. την υποβαθμιζεις.. την αγοραζεις φθηνα.. και την ξανααναβαθμιζεις και την κανεις πλουσια. Αν και δεν πιστευω καποιος να θελει να υποβαθμισει περιοχες οπως η ομονοια για να επενδυσει πανω της μετα..

Δημοσ.

Η Αθήνα θα γίνει οπως το Βερολίνο.. θα γεμίσει με περισσότερους μουσουλμάνους μετανάστες που θα αγοράσουν τα φτηνά σπίτια και θα τα κανουν οίκους ανοχής.. Θα έρχονται έτσι οι τουρίστες να δούν τα αρχαία, τα κρατικά κτίρια και θα ρίχνουν και έναν στα γρήγορα..

Δημοσ.

Η Αθήνα θα γίνει σα το Βερολίνο; :unsure: Μακάρι να γινόταν... Οι γερμανοί τουλάχιστον προσπαθούν να εντάξουν τους μετανάστες στη κοινωνία τους, και το πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό. Οσο για τους οίκους ανοχής, δε νομίζω να ανήκουν γενικά σε μουσουλμάνους, όχι ότι υπάρχει πρόβλημα εφόσον είναι νόμιμοι.

παλια λεγανε και για τον κεραμικο το ποσο χαλια ηταν(εχω ακουσει να λενε)... φθηνηναν οι περιοχες, αγοραστηκαν σπιτια, και τωρα ειναι το πιο in στεκι των Αθηναιων. Κλασσικα, οταν θες να αποκτησεις μια περιοχη στο μελλον.. την υποβαθμιζεις.. την αγοραζεις φθηνα.. και την ξανααναβαθμιζεις και την κανεις πλουσια. Αν και δεν πιστευω καποιος να θελει να υποβαθμισει περιοχες οπως η ομονοια για να επενδυσει πανω της μετα..

Οκ, οπότε γενικά για Μεταξουργείο δεν ισχύει κάτι παρόμοιο; Θεωρείται ακόμα υποβαθμισμένη περιοχή; Ας πουμε αν κυκλοφορείς το βράδυ έξω, υπάρχει λόγος να φοβάσαι;

Δημοσ.

Η Αθήνα θα γίνει σα το Βερολίνο; :unsure: Μακάρι να γινόταν... Οι γερμανοί τουλάχιστον προσπαθούν να εντάξουν τους μετανάστες στη κοινωνία τους, και το πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό. Οσο για τους οίκους ανοχής, δε νομίζω να ανήκουν γενικά σε μουσουλμάνους, όχι ότι υπάρχει πρόβλημα εφόσον είναι νόμιμοι.

Οκ, οπότε γενικά για Μεταξουργείο δεν ισχύει κάτι παρόμοιο; Θεωρείται ακόμα υποβαθμισμένη περιοχή; Ας πουμε αν κυκλοφορείς το βράδυ έξω, υπάρχει λόγος να φοβάσαι;

Εχω ζησει στο Βερολινο και ξερω οτι ειναι μια πολη-οικος ανοχης με πολλους ανεργους, πολλους δημοσιους υπαλληλους, πολλα doner kebab και πολλα δημοσια κτιρια..

Οι μουσουλμανοι αποτελουν παραπανω απο το μισο πληθυσμο της πολης.. και δεν εχουν απορροφηθει στο ελαχιστο..

Αμα θες να σου πω και για Ανατολικη Γερμανια τα καλυτερα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...