Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και πιάσαμε το κέντρο της Αθήνας, το Μεταξουργείο σαν τι περιοχή θεωρείται πλέον; Από εγκληματικότητα και απο αστυνόμευση τι παίζει αντίστοιχα; Κατι για εξυγιανση και για παρεμβάσεις που διάβασα κατά πόσο ισχύει; Εχει αρχίσει να αλλάζει γενικά σαν περιοχή;

Σε μια φίλη μου που μένει Μεταξουργείο έχουν μπει στο σπίτι της τρεις φορές τα τελευταία 2 χρόνια. Πολλές κλοπές. Βέβαια στο δρόμο δεν είναι και τόσο επικίνδυνα όπως Πλατεία Βάθης, Άγιο Παντελεήμονα και Πλατεία Βικτωρίας

Δημοσ.

Οκ, οπότε γενικά για Μεταξουργείο δεν ισχύει κάτι παρόμοιο; Θεωρείται ακόμα υποβαθμισμένη περιοχή; Ας πουμε αν κυκλοφορείς το βράδυ έξω, υπάρχει λόγος να φοβάσαι;

Εγω προσωπικα δεν εχω θεμα να κυκλοφορησω μονος βραδυ αττικη, βικτωρια, πατησια, ομονοια. Ποιο πολυ φοβαμαι τα πρεζακια παρα τους ξενους. Ισως φταιει και επειδη ποτε δεν με εχουν ληστεψει στη ζωη μου ουτε μου εκλεψαν ποτε το κινητο (κλασσικα). Αν ειχα ποτε καποια τετοια τραυματικη εμπειρια, ισως μετα το σκεφτομουν να κυκλοφορησω σε τετοιες περιοχες.  Παιζει και τι ψυχολογια εκπεμπεις στους αλλους οταν κυκλοφορεις εκει.. Νιωθεις να σε φοβουνται ή περπατας με τρεμουλο αδρεναλινης/φοβου;.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...