Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια οθόνη 23'' μπορω να τη κανω να δειχνει 21'' και το υπολοιπο να ειναι απενεργοποιημενο,μαυρο? Εαν γνωριζετε ειμαι ευγνωμων.

Δημοσ.

Σε μια οθόνη 23'' μπορω να τη κανω να δειχνει 21'' και το υπολοιπο να ειναι απενεργοποιημενο,μαυρο? Εαν γνωριζετε ειμαι ευγνωμων.

αν έχεις κάρτα γραφικών amd έχεις επιλογή μέσα στο catalyst.Σε nvidia δεν ξέρω αν έχει κάτι παρόμοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως στο catalyst  εχει επιλογη change the size .για την οθονη του laptpop δε μου δινει επιλογη για το μεγεθος   και δεν εχω την extra οθονη να το δοκιμασω τωρα .Εισαι σιγουρος οτι γινεται?

Ηθελα να παρω μια οθονη 21,5 .Τη θεωρω το σωστο μεγεθος για να μη  κουραζονται τα ματια  στο λαπτοπ αλλα και να μην ειναι τεραστια που παλι νομιζω οτι θα ειναι κουραστικο.Αλλα ιδια τιμη εχει και το 22αρι και το 23,8 στην  

Σκεφτηκα να παρω τη μεγαλυτερη και αν με κουρασει να το μικρυνω...

Αμα σκεφτεστε κατι πειτε μου,θα βοηθησει

Δημοσ.

Οντως στο catalyst  εχει επιλογη change the size .για την οθονη του laptpop δε μου δινει επιλογη για το μεγεθος   και δεν εχω την extra οθονη να το δοκιμασω τωρα .Εισαι σιγουρος οτι γινεται?

Ηθελα να παρω μια οθονη 21,5 .Τη θεωρω το σωστο μεγεθος για να μη  κουραζονται τα ματια  στο λαπτοπ αλλα και να μην ειναι τεραστια που παλι νομιζω οτι θα ειναι κουραστικο.Αλλα ιδια τιμη εχει και το 22αρι και το 23,8 στην  

Σκεφτηκα να παρω τη μεγαλυτερη και αν με κουρασει να το μικρυνω...

Αμα σκεφτεστε κατι πειτε μου,θα βοηθησει

κάπου σε χάνω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...