Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Ultimate updates

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Σήμερα ανακάλυψα ότι το λαπτοπ μου δεν κάνει αναβαθμίσεις στα windows. Όχι μόνο δεν κάνει, αλλά όταν πάω να το κάνω χειροκίνητα, μου λέει οτι δεν τρέχει τα update γιατί έχει πρόβλημα στα services. Αφού λοιπόν έψαξα στο google, βρήκα πως να το φτιάξω χειροκίνητα, αλλά και πάλι δεν... Επίσης προσπάθησα να ξεκινήσω το windows defender αλλά και πάλι δεν... Καμιά ιδέα κανείς; 

Δημοσ.

Φαντάζομαι τα windows ειναι αυθεντικά ετσι , αν ναι δοκίμασε να κανεις ενα repair με το cd τους μηπως φτιάξει

Δημοσ.

Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλα σε πολλές περιπτώσεις που είχα πρόβλημα με τα update υπεύθυνος ήταν ο intel rapid storage driver. Κάνοντας εγκατάσταση την τελευταία έκδοση παίζανε μια χαρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλα για τα windows μιλάμε οπότε...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Σήμερα ανακάλυψα ότι το λαπτοπ μου δεν κάνει αναβαθμίσεις στα windows. Όχι μόνο δεν κάνει, αλλά όταν πάω να το κάνω χειροκίνητα, μου λέει οτι δεν τρέχει τα update γιατί έχει πρόβλημα στα services. Αφού λοιπόν έψαξα στο google, βρήκα πως να το φτιάξω χειροκίνητα, αλλά και πάλι δεν... Επίσης προσπάθησα να ξεκινήσω το windows defender αλλά και πάλι δεν... Καμιά ιδέα κανείς; 

Δυο βασικές ερωτήσεις:

1. Τα windows που εχεις ειναι αυθεντικα ή «από τον θείο» ;
  2. Ποιο antivirus έχεις;
Δημοσ.

Και ακόμα αναρωτιέσαι γιατί δεν παιρνει τα updates; 

Λογικό ειναι να μην τα παίρνει για να μην κλειδώσουν.

Ενα σχολιο ακομα. Είμαι της αποψης οτι os και av βάζουμε αυθεντικό η δωρεάν. Ειδικά στο θέμα av καλύτερα τιποτα παρα σπασμένο. Θα έβαζες το ρωχάμη να σου φιλά το σπίτι; Εγω οχι. Για το av καλύτερα πέρασε κάποιο από τα δωρεαν. Είναι το ίδιο αποτελεσματικά.

Δημοσ.

Παιδί... Το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνω και σε άλλα 2 tower και σε 3 ακόμα λαπτοπ... Πρώτη φορά το συναντώ αυτό.... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...