WaterQueen Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Σήμερα ανακάλυψα ότι το λαπτοπ μου δεν κάνει αναβαθμίσεις στα windows. Όχι μόνο δεν κάνει, αλλά όταν πάω να το κάνω χειροκίνητα, μου λέει οτι δεν τρέχει τα update γιατί έχει πρόβλημα στα services. Αφού λοιπόν έψαξα στο google, βρήκα πως να το φτιάξω χειροκίνητα, αλλά και πάλι δεν... Επίσης προσπάθησα να ξεκινήσω το windows defender αλλά και πάλι δεν... Καμιά ιδέα κανείς;
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι τα windows ειναι αυθεντικά ετσι , αν ναι δοκίμασε να κανεις ενα repair με το cd τους μηπως φτιάξει
shodan Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλα σε πολλές περιπτώσεις που είχα πρόβλημα με τα update υπεύθυνος ήταν ο intel rapid storage driver. Κάνοντας εγκατάσταση την τελευταία έκδοση παίζανε μια χαρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλα για τα windows μιλάμε οπότε... Sent from my iPhone using Insomnia
arc Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Σήμερα ανακάλυψα ότι το λαπτοπ μου δεν κάνει αναβαθμίσεις στα windows. Όχι μόνο δεν κάνει, αλλά όταν πάω να το κάνω χειροκίνητα, μου λέει οτι δεν τρέχει τα update γιατί έχει πρόβλημα στα services. Αφού λοιπόν έψαξα στο google, βρήκα πως να το φτιάξω χειροκίνητα, αλλά και πάλι δεν... Επίσης προσπάθησα να ξεκινήσω το windows defender αλλά και πάλι δεν... Καμιά ιδέα κανείς; Δυο βασικές ερωτήσεις: Τα windows που εχεις ειναι αυθεντικα ή «από τον θείο» ; Ποιο antivirus έχεις;
WaterQueen Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τα πάντα είναι από το θείο! Eset NOD 32 πάντα απ το θείο! ^^
arc Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Και ακόμα αναρωτιέσαι γιατί δεν παιρνει τα updates; Λογικό ειναι να μην τα παίρνει για να μην κλειδώσουν. Ενα σχολιο ακομα. Είμαι της αποψης οτι os και av βάζουμε αυθεντικό η δωρεάν. Ειδικά στο θέμα av καλύτερα τιποτα παρα σπασμένο. Θα έβαζες το ρωχάμη να σου φιλά το σπίτι; Εγω οχι. Για το av καλύτερα πέρασε κάποιο από τα δωρεαν. Είναι το ίδιο αποτελεσματικά.
WaterQueen Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιδί... Το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνω και σε άλλα 2 tower και σε 3 ακόμα λαπτοπ... Πρώτη φορά το συναντώ αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις