Προς το περιεχόμενο

Driver Update: AMD Radeon R9 M290X + A10 5750M APU.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το Laptop μου έχει την discreet κάρτα του τίτλου, καθώς και την ανωτέρω A10 APU (8650G).

Τα drivers που έχω είναι παλιότερα από την τελευταία έκδοση των catalyst και θέλω να κάνω Update. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιά driver, απο το site της AMD, να κάνω εγκατάσταση.

- Πρέπει να βάλω ξεχωριστούς drivers για την discreet και ξεχωριστούς για την APU?

- Ο ίδιος driver Καλύπτει και τις 2? Αν ναι, ποιός είναι αυτός ο driver?

Από εδώ:

http://support.amd.com/en-us/download

Δεν υπάρχει κατηγορία R9 series στο Notebook graphics πάντως.Το auto-detect μου βρίσκει την APU γιατί αυτή μόνο λειτουργεί όταν βρίσκομαι στο desktop. Η R9 μπαίνει σε λειτουργία μόνο όταν την ζητήσει κάποια εφαρμογή...

Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Στη σελίδα που έβαλε αμα δεις στα δεξιά λεει Latest AMD Catalyst™ Drivers for Radeon™ R9 200, R7 200, HD 7000, HD 6000 and HD 5000 Series και εχει απο κατω τους drivers

Δημοσ.

Στη σελίδα που έβαλε αμα δεις στα δεξιά λεει Latest AMD Catalyst™ Drivers for Radeon™ R9 200, R7 200, HD 7000, HD 6000 and HD 5000 Series και εχει απο κατω τους drivers

¨Εχω την εντύπωση, αν και δεν είναι ξεκάθαρο από το site, ότι αυτά αφορούν τις dekstop εκδόσεις των παραπάνω καρτών. Το θέμα είναι πως άντε και τα περνάω. Με την apu τι γίνεται? Πρέπει να κάνω και άλλα, ξεχωριστά, driver εγκατάσταση?

Δημοσ.

Νομιζω ναι πρέπει να περάσεις ξεχωριστούς drivers θα έλεγα να τους περάσεις δεν νομιζω οτι θα γίνει και τιποτα και για να υπάρχουν κιολας ...

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάποιο θέμα με κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή τότε καλύτερα μην το ρισκάρεις αν δεν είσαι σίγουρος .

Δημοσ.

Νομιζω ναι πρέπει να περάσεις ξεχωριστούς drivers θα έλεγα να τους περάσεις δεν νομιζω οτι θα γίνει και τιποτα και για να υπάρχουν κιολας ...

Υπάρχει κανείς που το γνωρίζει για να μην μπλέξω με blue screens κτλπ? Το σύστημα είναι μια χαρά τώρα γ' αυτό και διστάζω.

Αν δεν έχεις κάποιο θέμα με κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή τότε καλύτερα μην το ρισκάρεις αν δεν είσαι σίγουρος .

Long story short: Ένας φίλος προγραμματιστής θέλει να δοκιμάσει κάτι στην τελευταία έκδοση του OpenGL, και τα features που χρειάζεται δεν υπάρχουν στους drivers που έχω. Η δικιά του gpu είναι αρκετά παλιά και δεν παρέχει υποστήριξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...