Fotis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχουν ατομα που οταν παρουν μια αποφαση εχουν ισχυρο χαρακτηρα ,αυτοελεγχο και επιβαλονται στα "παθη" τους οποια και αν ειναι αυτα και οι υπολοιποι που ειναι χυμα και ερμαια των καταχρησεων τους βλ.πρεζακια, μανιωδεις καπνιστες ,αλκοολικοι,παχυσαρκοι κ.ο.κ. Πηρες την απαντηση σου νομιζω απο εναν πρωην μανιωδη καπνιστη που το εκοψε πριν πολλα χρονια μαχαιρι σε μια μερα και δεν "ξανακυλησε" ποτε . 1
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Θελει προσοχη παντως.Εγω επιχειρησα να το κοψω μαχαιρι πριν 6 μερες και στην 4η μερα οπως περπατουσα στον δρομο,αισθανθηκα τρομερη εξασθενηση ,εγινα κατασπρος και ειχα εντονη ταση για λιποθυμια. Δεν εχω καποια ασθενεια,ειμαι απολυτα υγιης.Το ιδια ειχα παθει πριν 5 χρονια που παλι ειχα δοκιμασει να το κοψω μαχαιρι.
doctorkostis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στερητικό έκανες. Δεν παιρνεις καμιά τσιχλίτσα νικοτίνης να μετριάσεις τα συμπτώματα? 1
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εγω που δεν θελω να πινω και αναγκαζομαι πολλες φορες λογο κοινωνικων καταστασεων. 1
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στερητικό έκανες. Δεν παιρνεις καμιά τσιχλίτσα νικοτίνης να μετριάσεις τα συμπτώματα? Αυτο μαλλον θα κανω.
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έχω να καπνίσω κανονικό τσιγάρο σχεδόν 20 μέρες, πήρα ένα ηλεκτονικό και φαίνεται να κάνει την δουλειά του μια χαρά για την ώρα με υγρά νικοτίνης. Δεν μου έχει φανεί κάν πως το έχω κόψει ακόμα, μάλλον σαν να άλλαξα μάρκα νιώθω, και να πω πως κάπνιζα πάρα πολύ ε. Επί της ευκαιρίας όμως, Στερητικό έκανες. Δεν παιρνεις καμιά τσιχλίτσα νικοτίνης να μετριάσεις τα συμπτώματα? γιατρέ, έχει τύχει να διαβάσεις κάποια αξιόπιστη έρευνα που να αφορά το πόσο επιβλαβή είναι τα ηλεκτρονικά, μιας και οι πληροφορίες στο ίντερνετ είναι κάπως γιούχου; Σκοπεύω να μειώσω σταδιακά την νικοτίνη στα υγρά που "ατμίζει" και να το ξεφορτοθώ και αυτό σε λίγο καιρό, αλλά με αγχώνει κάπως που τα υγρά αυτά δεν έχω ιδέα τι είναι.
doctorkostis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν εχει δημοσιευτει ακομα σοβαρη ερευνα, τρεχουν αρκετες παντως αυτη την περιοδο. Η ευρωπαικη πνευμονολογικη εταιρεια λεει αυτο ακριβως που υπονοεις και εσυ. Μην κανετε ηλεκτρονικο γιατι δεν ξερουμε τι κακο κανει. Δεν εχει μελετηθει. Η λογικη (και μονο) λεει οτι (του πουστη) δε θα ειναι τοσο βλαβερο οσο το κανονικο, αλλα αποδειξεις για ασφαλεια δεν υπαρχουν. Επειδη ως μη καπνιστης συμμετειχα σε κατι μετρησεις που κανουν γνωστοι μου σε μια ερευνα για το ηλεκτρονικο, να μοιραστω την προσωπικη μου εμπειρια. Δε θα πω το κομματι των συμπτωματων (βηχας, σκατα γευση κλπ) γιατι ειναι υποκειμενικο και ασημαντο. Ξερω οτι μου χαλασε τη σπιρομετρηση μετα απο 10-15 λεπτα ηλεκτρονικου καπνισματος, οχι δραματικα, αλλα υπηρχε διαφορα. Και επισης, ειχα στο αιμα μου μονοξειδιο του ανθρακα οπως και ενας ενεργος καπνιστης. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχουν ατομα που οταν παρουν μια αποφαση εχουν ισχυρο χαρακτηρα ,αυτοελεγχο και επιβαλονται στα "παθη" τους οποια και αν ειναι αυτα και οι υπολοιποι που ειναι χυμα και ερμαια των καταχρησεων τους βλ.πρεζακια, μανιωδεις καπνιστες ,αλκοολικοι,παχυσαρκοι κ.ο.κ. Πηρες την απαντηση σου νομιζω απο εναν πρωην μανιωδη καπνιστη που το εκοψε πριν πολλα χρονια μαχαιρι σε μια μερα και δεν "ξανακυλησε" ποτε . εδώ διαφωνώ κάθετα. απο την στιγμή που είσαι απο κάτι εξαρτημένος όπως πρέζα-αλκοόλ δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι ή απο μόνος σου.
doctorkostis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εδώ διαφωνώ κάθετα. απο την στιγμή που είσαι απο κάτι εξαρτημένος όπως πρέζα-αλκοόλ δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι ή απο μόνος σου. Αληθεια ειναι αυτο. Ειδικα για το τσιγαρο, κατω απο 10% των καπνιστων που αποφασιζουν να το κοψουν τα καταφερνει χωρις βοηθεια. Με τα καινουρια φαρμακα και υποκαταστατα που υπαρχουν το ποσοστο ειναι γυρω στο 40-45%.
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πιστεύω πως αν σου πει ο γιατρός "ή κόβεις το τσιγάρο ή πεθαίνεις" πως θα το κόψεις μαχαίρι.. Κανεις λαθος , ο πατερας μου εκανε μπαλονακι και στα @#@#$ ειναι τις φιλοσοφιας οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας
tehAllantin Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εδω εγω καταφερα να κοψω το wow Και τη κοκακολα.φυσικα και κοβονται... μέχρι το WoD? Κανεις λαθος , ο πατερας μου εκανε μπαλονακι και στα @#@#$ ειναι τις φιλοσοφιας οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας το μήλο κάτω από τη μηλιά, ε;
Ntinaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 μέχρι το WoD? το μήλο κάτω από τη μηλιά, ε; το εκοψα μαχαιρι τον μαρτη του 2009,παρολο που ειχα ενα τυπο μεσα στο παιχνιδι να μου δινει τσαμπα καρτες και ειχα χρονο μεχρι σεπτεμβρη. απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω κανει στη ζωη μου ηταν.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ολα κοβονται αρκει να υπαρχει θεληση πιστευω
man of steel Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κομμένο εδώ και τρία χρόνια μαχαίρι και ποτό και τσιγάρο.Και μιλάμε ότι έπινα 7 jack στην κάθε έξοδο και αγόραζα δύο πακέτα τσιγάρα αργά το βράδυ για να μου φτάσουν μέχρι το πρωί.Το μόνο σοβαρό σύμπτωμα που θυμάμαι είναι ότι τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στριφογυρνούσα στο κρεβάτι.Αυτό κράτησε περίπου 5 μέρες.Μετά όλα καλά,ποτέ δεν ξανά δελεάστηκα για τίποτα από τα δύο.
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 μέχρι το WoD? το μήλο κάτω από τη μηλιά, ε; Καμία σχέση!!!!!! Πίνω πολύ σπάνια, δεν έχω καπνίσει ποτέ, μόνο πάθος το φαΐ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα