Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους...ρε παιδια να ρωτησω κατι..ειχα παει εχθες για ψωνια και ειχαν βαλει καποιες προσφορες..οποτε λεω θα μπω στο κομπουτερακι του κινητου να βαλω την αρχικη αξια να κανω και αφαιρεση το ποσοστο της εκπτωσης για να δω τι θα πληρωσω...αλλα το κομπουτερακι του κινητου δεν εχει το πληκτρο  (%)...οποτε και εγω σκαλωσα.....δεν μπορω να βρω τον τροπο με τον οποιο σε ενα απλο κομπιουτερακι για να κατεφερω να κανω ας πουμε  450€ - 70%= ?πχ.

ποια ειναι η λυση σε αυτο το ερωτημα...τωρα βεβαιια το αγορασα το προιον αλλα για να ξερω για την επομενη φορα...ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

70% ->0,7

100% ->1

όταν θες να υπολογίσεις πόσο είναι το 70% ενός προιόντος με 450€ ->450*0,7  και βρήκες την έκπτωση.

μπορείς να κάνεις το ανάποδο για να δεις πόσα πληρώνεις 450*0,3

1-0,7=0,3

Δημοσ.

ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι για να μην κατεβαζω εφαρμογες που δεν χρειαζεται να υπαρχουν στο κινητο μ εφοσον δεν τις θεωρω και απαραιτητες αφου τις χρησιμοποιω μια φορα στιις εκατο...οσο για το θεμα εχεις απολυτο δικιο και ζητω να μεταφερεθι στο σωστο θρεντ ...ευχαριστω για τις απαντησεις σας να εισαστε καλα.

Δημοσ.

σου απάντησε ο δεύτερος...

αλλά τι σόι gadgetakias είσαι αν δεν έχει 2-3 smarthones και 4-5κιλά εφαρμογές στο καθένα?

Δημοσ.

σου απάντησε ο δεύτερος...

αλλά τι σόι gadgetakias είσαι αν δεν έχει 2-3 smarthones και 4-5κιλά εφαρμογές στο καθένα?

Αφού λέει noob :P

• Like 3
Δημοσ.

καλημερα σε ολους...ρε παιδια να ρωτησω κατι..ειχα παει εχθες για ψωνια και ειχαν βαλει καποιες προσφορες..οποτε λεω θα μπω στο κομπουτερακι του κινητου να βαλω την αρχικη αξια να κανω και αφαιρεση το ποσοστο της εκπτωσης για να δω τι θα πληρωσω...αλλα το κομπουτερακι του κινητου δεν εχει το πληκτρο  (%)...οποτε και εγω σκαλωσα.....δεν μπορω να βρω τον τροπο με τον οποιο σε ενα απλο κομπιουτερακι για να κατεφερω να κανω ας πουμε  450€ - 70%= ?πχ.

ποια ειναι η λυση σε αυτο το ερωτημα...τωρα βεβαιια το αγορασα το προιον αλλα για να ξερω για την επομενη φορα...ευχαριστω πολυ.

την ωρα των μαθηματικων στο δημοτικο κοιμομασταν εεε;

• Like 3
Δημοσ.

την ωρα των μαθηματικων στο δημοτικο κοιμομασταν εεε;

και οι κατασκευαστες αριθμομηχανων τι θα κανουν, κλεφτες θα γινουν :P

• Like 1
Δημοσ.

?di=1613971530428

Seems legit! -_-

με τετοια λογικη δεν μου κανει εντυπωση που δεν ξερεις να υπολογιζεις μια εκπτωση, και αν 34 χρονια ειναι πολλα υποθετω οτι εχεις ξεχασει και να γραφεις.

Δημοσ.

^  ρε και οι δύο κάνατε παράθεση στο πόστ μου χωρίς λόγο, τόσο καλό ήταν; :D :D

ηταν ευστοχο...

ΑΥτές τις αφαιρέσεις εκπτώσεων θυμαμαι να τις κάνω απο τα 8-9, και έχουν περάσει επίσης αρκετά χρόνια εκτοτε, ευτυχώς ακόμα θυμάμαι (ειμαι η χαρα κάθε γυναίκας στις εκπτώσεις, βλέπω αρχική και -% και βγάζω τελική με ακρίβεια πρώτου δεκαδικου)

• Like 1
Δημοσ.

με τετοια λογικη δεν μου κανει εντυπωση που δεν ξερεις να υπολογιζεις μια εκπτωση, και αν 34 χρονια ειναι πολλα υποθετω οτι εχεις ξεχασει και να γραφεις.

evabb εκανα μια ερωτηση πηρα μια απαντηση και εσυ καθεσαι και ειρωνευεσαι. τραβα παιξε το μοριακι σου αγορι μου .μαθε να σεβεσαι συμφορουμιτες και βουτα καλα την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν απαντησεις μονο και μονο για να μας κανεις επιδειξη.ελεος..με κατι τυπακια σαν και εσενα δεν χρειαζομαι εκπτωσεις.πονηρακια με τα κοκκινισμενα ματια πισω απο μια οθονη.

Δημοσ.

evabb εκανα μια ερωτηση πηρα μια απαντηση και εσυ καθεσαι και ειρωνευεσαι. τραβα παιξε το μοριακι σου αγορι μου .μαθε να σεβεσαι συμφορουμιτες και βουτα καλα την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν απαντησεις μονο και μονο για να μας κανεις επιδειξη.ελεος..με κατι τυπακια σαν και εσενα δεν χρειαζομαι εκπτωσεις.πονηρακια με τα κοκκινισμενα ματια πισω απο μια οθονη.

μουχαχαχα  να κανω επιδειξη τις γνωσεις δημοτικου; σοβαρα τωρα; φυσικα και ειρωνευομαι ατομα με το γνωσιακο σου επιπεδο γιατι απλα σου αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...