Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Εχω πρόβλημα με την αναβάθμιση της μνήμης και χρειάζομαι την βοήθειά σας.Το συστημά μου είναι το παρακάτω:post-251814-0-66275200-1397074396_thumb.png.Οι μνήμες που έχω αυτή τη στιγμή και λειτουργούν κανονικότατα ειναιpost-251814-0-77066300-1397074542_thumb.png και post-251814-0-52471300-1397074574_thumb.png.Τοποθετώ αυτές τις μνήμες http://www.ebay.com/itm/New-4GB-2x2GB-PC2-6400-800Mhz-240pin-DIMM-Memory-For-Gigabyte-780G-Motherboard-/351012269328?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51b9f62d10και ενώ ξεκινάει ο υπολογιστής η οθόνη παραμένει μαύρη όπως κ ποντίκι κ πληκτρολόγιο δεν λειτουργούν.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι συμβαίνει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

καλησπέρα θάνο.με τις καινούριες μου δημιουργεί το πρόβλημα...ακούγετε οτι δουλεύει ο υπολογιστης αλλα δεν ανοιγει η οθονη πληκτρολογιο και ποντικι

επισης να πω πως δοκιμασα μια παλια και μια καινουρια.τα windows την καινουρια δεν την αναγνωριζουν καθολου ενω στο cpuz τη βλεπω.

Δημοσ.

τα εχω κανει αυτα.reset με τη μπαταρια απο τη μητρικη και αναβαθμιση στο bios εκανα

εχω ηχειο και δεν ακουγεται κανενα μπιπ αν εννοεις αυτο

Δημοσ.

αυτο εννοω,ναι.

περιεργο.δεν ειναι τιποτα εξειδικευμενες μνημες για να πεις οτι πρεπει να θελουν ρυθμιση.

βαλε μια παλια και μια καινουργια επανω και μπες στο bios και δες εαν την βλεπει εκει.

εαν την βλεπει,δωσε καρφωτα την συχνοτητα στα 333 mhz οπως ειναι η παλια σου και δες.

Δημοσ.

εαν εχεις δοκιμασει ολα τα πιθανα σεναρια, BIOS update-CLR Cmos- καρφωτες ρυθμισεις...., τοτε εμενα το μονο που μου λεει αυτο, ειναι ασυμβατοτητα με τη μητρικη.....!!! 

επισης, πηρε το ματι μου στα χαρακτηριστικα των νεων μνημων, το εξης...περιεργο:

"Buyer Notice: This memory Only Fit For Gigabyte AMD 780G Chipset motherboard"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...