Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόσφατα ανακάλυψα την ύπαρξη του xamarin το οποίο σου επιτρέπει να φτιάξεις εφαρμογές android (και IOS αλλά δε με ενδιαφέρει προς το παρών αυτό ) μέσω visual studio, θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς σας το χρησιμοποιεί και αν ναι το κατά πόσο βολικό και αποδοτικό είναι και το που θα μπορούσα να βρω αξιόλογα tutorials  

Δημοσ.

το έχω χρησιμοποιήσει για ios

μια χαρά είναι

για το android δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει διαφορά

tutorials έχει στο site του αρκετά

• Like 1
Δημοσ.

Το εβαλα πριν λιγες μερες για android σε pc core 2 duo 2,5 GHz 4GB ram και σερνοτανε και ετρωγε πολυ μνημη καπου στο 1GB και μιλαμε οτι ανοιξα ενα demo project που ειχε ενα label μονο.

Δημοσ.

Το εβαλα πριν λιγες μερες για android σε pc core 2 duo 2,5 GHz 4GB ram και σερνοτανε και ετρωγε πολυ μνημη καπου στο 1GB και μιλαμε οτι ανοιξα ενα demo project που ειχε ενα label μονο.

γενικά το visual studio τρώει αρκετή ram (κι εγώ 4 έχω) 

Δημοσ.

Οταν δουλευω C# (version 2010) & WinForms στο pc που αναφερα πιο πανω παει μια χαρα αλλα με xamarin μαυρα χαλια. Δεν το περιμενα και δεν προκειται να ασχοληθω με xamarin με το συγκεκριμενο pc.

Δημοσ.

Εμένα μ άρεσε γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξω android με C# που με βολεύει πολύ περισσότερο απ την java αλλά έχεις δίκιο θέλει έναν καλούτσικο υπολογιστή για να δουλέψεις άνετα χωρίς κολλήματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...