visitor86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας. Επίζω να βρεθεί κάποιος φιλότιμος και να με βοηθήσει γιατί είμαι λίγο άσχετος. Θα ήθελα να κάνω ραδιοφ. εκπομπή μέσω του virt dj. Εχω κατεβάσει μια εκδοση, ακούγομαι κανονικά και με μικρόφωνο και με μουσικό χαλί από κάτω αλλά αυτό διαρκεί μόνο για δέκα λεπτά επειδή δεν είναι το αυθετνικό το virt dj. Κταρχην πώς θα μάθω ποια εκδοση έχω για να μου πειτε μετά εσείς τι πρέπει να κατεβάσω για να το ξεκλειδώσω και να μπορεσω να έχω όλα τα παρελκόμμενα. Κ¨ανω δεξί κλικ στο εικονίδιο, πάω στο πρόπερτις αλλά δε μου λέει ποια εκδοση είναι. Και επειτα θα ήθελα να μου αναλύσετε πώς περνάω το κρακ μεσα στο πρόγραμμα. Ξέρω οτι οι απορίες ακούγονται κάπως παιδαριώδεις αλλά δεν τα κατεχω. Ευχριστώ πολύ από τωρα οποιον μπει στον κόπο να μου απαντησει!
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Την έκδοση θα τη δεις στην καρτέλα info στα settings. Για το crack δε μπορεί να σου απαντήσει κανείς διότι απαγορεύεται. Θα πρέπει να αγοράσεις άδεια για να δουλέψεις κανονικά.
Paulostge Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Κράκ;;;Ακόμα ο κόσμος κατεβάζει κρακαρισμένες εφαρμογές ενώ υπάρχουν πάρα πολυ καλές εφαρμογές δωρεάν και καθαρές για το συστημά σου... 1.DJ ProDecks 2.Serato DJ intro 3.DJ ProMixer Free Home Edition 4.DJP 5. mixxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα