GoDRiC- Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ξαφνικά δεν δουλεύει το μικρόφωνο των ακουστικών μου.. Εκεί που έπαιζα μου είπαν ότι δεν ακούγομαι και πράγματι στις ρυθμίσεις, υπάρχει ως προεπιλογή, μιλάω αλλά δεν ανεβαίνουν τα πράσινα για να μου δείξει ότι μιλάω άρα δε δουλεύει.. Δούλευε μια χαρά μέχρι χθες. Έχω δοκιμάσει διάφορα, τα καλώδια δε νομίζω να είναι κομμένα τα κοίταξα.. Παρατήρησα πως όταν κάνω κλήση Skype στο Echo Sound και μιλάει αυτή, τότε ανεβαίνουν αυτά τα πράσινα στο μικρόφωνο, που σημαίνει ότι ξαφνικά το μικρόφωνο λειτουργεί ως ηχείο; Δε κατάλαβα, ίσως να το έκανε και πριν αυτό αλλά δεν ξέρω... Μπορεί να μη βοηθάω γιατί τα λέω λίγο όπως να'ναι απλά έχω φρικάρει τώρα δε καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύει ξαφνικά... Τι να κάνω; BTW : Παρατηρώ και στο Skype, όταν πατάω επίτηδες πάνω στο volume για να ακούσω ήχο στο ακουστικό, ανεβαίνει η μπάρα του μικροφώνου... Σα να έχει καταλάβει ο υπολογιστής ότι το μικρόφωνο το θέλω σαν ηχείο... Δε καταλαβαίνω τι παίζει και πώς έγινε αυτό πραγματικά. Ελπίζω να μη χάλασε το μικρόφωνο..
infin1tyGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στο εικονίδιο του ήχου κάτω δεξιά κάνε δεξί κλικ και δες στις Συσκευές Εγγραφής μήπως είναι default το Stereo Mix και έχει απενεργοπιηθεί το μικρόφωνο. Αν είναι όλα OK από εκεί, ψάξε στο Skype, στις Ρυθμίσεις ήχου και βεβαιώσου ότι είναι επιλεγμένο το μικρόφωνο για ηχογράφηση.
GoDRiC- Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Παιδιά έκανα ''Test Microphone'' στο Steam και αντί να ακούγομαι εγώ, ακούγεται το τραγούδι που παίζει youtube. Στη θέση του μικροφώνου έχει μπει ο υπολογιστής; Δεν καταλαβαίνω..... Έβαλα ένα τραγούδι να παίζει και όταν πατάω ''Test Microphone'' ακούω ήχους από τον υπολογιστή αντί να ακούω το μικρόφωνο.
infin1tyGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δοκίμασε αυτό που σου είπα. Φαίνεται να έχει μπει το Stereo Mix ως default. Είναι κάτι σαν "εικονικό μικρόφωνο" που ηχογραφεί τους εσωτερικούς ήχους.
GoDRiC- Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Όχι δεν ισχύει... Το έβαλα και στο λαπτοπ και δε δούλευε πάλι το μικρόφωνο από το headset... Πάντως χθες που είχα Skype με έναν, μου είπε πως άκουγε το βίντεο που έπαιζα στο Youtube, και γενικά τους ήχους του υπολογιστή, δε μπορούσε να ακούσει την φωνή μου ή τη φωνή του... Σίγουρα λες να έχει χαλάσει το μικρόφωνο στα καλά καθούμενα; Νομίζω έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτόν εδώ : http://www.techspot.com/community/topics/microphone-mirroring-my-speakers.181670/
GoDRiC- Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δηλαδή με λίγα λόγια, ο άλλος μπορεί να ακούσει τους ήχους του υπολογιστή μου αλλά όχι της φωνής μου.... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2014 από GoDRiC-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα