mastoras007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δεν διάβασα κάν τι έχει γραφτεί μέχρι τωρα. 1 έχω να πώ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ TURBO X ΜΑΚΡΥΑ
Shyn Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ειχα αγορασει και εγω ποντικι TurboX, μου εβγαλε προβλημα στο εξαμηνο ενω το προσεχα σαν τα ματια μου.. Το προηγουμενο της logitech το ειχα πεταξει 5-6 φορες στον τοιχο και δουλευε μια χαρα.. Επισης ρωτησα 2 παιδια με το ιδιο ποντικι και τους ειχε εμφανισει το ιδιο προβλημα.. Δεν ξανακανω το λαθος με turboX..
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 πολυ κραξιμο αυτο το πλαισο παντως αλλα....... μυαλο δε βαζει λεμε.
dimitrisOP Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 εμενα μου εκανε δωρο πριν κανα 2 μηνο το πλαισιο ενα παρομοιο ποντικη για μια αγορα και δουλευει ακομα,κανει κατι νερα βεβαια , τουβλο χ ειναι αυτα
Σκαρπέλης Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Και γω αγόρασα το συγκεκριμένο ποντίκι, έκανα και unboxing που μπορείτε να δείτε εδώ Το πήρα γτ το προηγούμενο microsoft που έχω εδώ και κανα τριάρι χρόνια άρχισε να κάνει μαλακίες (σύνδεση-αποσυνδεση από τη usb μόνο του). Μέχρι στιγμής καλό μου φαίνεται, έχει και κουμπί αλλαγής dpi, ελπίζω να μη βγάλει βλάβη
dimitrisOP Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 το ανοιγμα του κουτιου με τον χαρακα μου αρεσε 2
Σκαρπέλης Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 αχαχαχααχ ναι η αλήθεια είναι ότι ειναι λιγο για γέλια, αλλά δεν είχα μαχαίρι/ψαλίδι στο γραφείο
mason Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Άμα θες φτηνό και καλό keyboard (μη μηχανικό βέβαια) και ποντίκι combo τσέκαρε αυτό της Cooler Master. https://www.skroutz.gr/s/3985657/CoolerMaster-Devastator.html Μακριά από πλαίσιο και Turbo-X. Ποικιλία 0, μόνο κινέζικα Turbo-X έχει πλέον και κάνα 2 Razer και Logitech που τα έχουν 20E παραπάνω από όσο κάνουν στο skroutz. Το συγκεκριμένο ποντίκι είναι ένα από τα χειρότερα TurboX και παρουσιάζει όλο προβλήματα. Καλύτερα να έπαιρνες κάποιο άλλο αν όχι άλλης μάρκας, άλλο μοντέλο. Υπάρχουν πολλά καλά ποντίκια TurboX Φίλε σύνδρομο Στοκχόλμης έχεις;;;; ΜΑΡΚΙΑ ΑΠΟ TURBOX τι δε κατάλαβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα