Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις. Ο space fisher pen (γνωστος και ως στυλός της ΝΑΣΑ) γραφει σιγουρα μεσα σε νερό από όσο διάβασα και όχι μόνο.

Οπότε γράφει λογικά πάνω και σε πλαστικοποίηση. Η απορία ειναι τώρα πως σβήνει μέτα από

γράψιμο σε πλαστικοποίηση ? με ασετον? η δε σβηνει εφόρου ζωής? ευχαριστώ.

Δημοσ.

σβήνει.. με αδιάβροχο blanco.. 

οταν λες αδιαβροχο blanco εννοεις το υγρο που σβηνει το ασπρο blanco? αυτο που ειναι ζευγος και το ενα σβηνει με ασπρο το φυσιολογικο στυλο και το αλλο που σβηνει το πρωτο?

Δημοσ.

οταν λες αδιαβροχο blanco εννοεις το υγρο που σβηνει το ασπρο blanco? αυτο που ειναι ζευγος και το ενα σβηνει με ασπρο το φυσιολογικο στυλο και το αλλο που σβηνει το πρωτο?

ε? κάπου σε έχω χάσει..

φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν κρατιέμαι θα ρωτήσω.. το στυλό το έχεις? σκέφτεσαι να κάνεις κάτι ή απλά ρωτάς απο περιέργεια ?

πάντως το οτι είναι αδιάβροχο δεν πάει να πει οτι είναι και τέρμα ανεξίτηλο..  

Δημοσ.

ε? κάπου σε έχω χάσει..

φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν κρατιέμαι θα ρωτήσω.. το στυλό το έχεις? σκέφτεσαι να κάνεις κάτι ή απλά ρωτάς απο περιέργεια ?

πάντως το οτι είναι αδιάβροχο δεν πάει να πει οτι είναι και τέρμα ανεξίτηλο..  

Σκεφτομαι να κανω κατι οποτε θα πρεπει να το παραγγειλω.(εξωτερικο) Πρεπει να ξερω απο πριν ομως οτι σβηνει κιολας με καποιο τροπο αλλιως δε μου κανει! Οκ μου κανει λοιπον, οποτε το διαλυτικο ειναι αυτο που καταλαβα και εγω και επιβεβαιωσε ο φιλος panos1com

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να κανω κατι οποτε θα πρεπει να το παραγγειλω.(εξωτερικο) Πρεπει να ξερω απο πριν ομως οτι σβηνει κιολας με καποιο τροπο αλλιως δε μου κανει! Οκ μου κανει λοιπον, οποτε το διαλυτικο ειναι αυτο που καταλαβα και εγω και επιβεβαιωσε ο φιλος panos1com

Ευχαριστω.

αν δεν είναι ακριβός αγόρασε τον και πειραματίσου με διάφορα διαλυτικά, η αν θες πες μας τι θες να κάνεις μήπως δώσουν τα παιδιά καμία εναλλακτική 

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Θες να γραψεις στον βυθο της θαλασσας το ονομα της κοπελας σου;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν οι Αμερικάνοι έψαχναν στυλό που να γράφει στο διάστημα, οι Ρώσσοι έγραφαν ήδη με μολύβι.

οπότε ψάξε καμιά λύση κατά Ρωσσία μεριά B)

Επεξ/σία από Razor_7
  • Like 2
Δημοσ.

Βασικα τωρα το ειδα ΣΤΥΛΟ ειναι οχι στυλος!

Αυτό ακριβώς ήταν που με έκανε να μπω στο θέμα :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...