stefan_nos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μετά από αναβάθμιση του Outlook ,πολλά μηνύματα διαγράφτηκαν χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ανακτήσω τα διαγραμμένα μηνύματα? Αυτό που δεν ξέρω είναι αν διαγράφοντας ένα μήνυμα από τη λίστα του Outlook και στη συνέχεια και από τον κάδο, αν το μήνυμα διαγράφεται και από το archive φάκελο που κάνει αυτόματα backup το σύστημα. Δηλαδή έχοντας το archive όπως είναι τώρα,θα μπορέσω να δω και τα διαγραμμένα? Εναλλακτικά υπάρχει κάτι άλλο να κάνω? Δοκίμασα και αυτό με την επέμβαση στη registry αλλά η επιλογή recover deleted items δεν εμφανίζεται με τίποτα. Η έκδοση που αναβάθμισα και μου έσβησε τα μηνύματα είναι του 2003, και την έχω σε παλιό υπολογιστή. Δεν είναι θέμα συμβατότητας παλιών /νέων μηνυμάτων ,το έχω τσεκάρει. Τι κάνουμε τώρα?
hawkpilot Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Έχεις μπερδέψει πολλά θέματα και έχεις βάλει παραπλανητικό τίτλο στο νήμα. Άλλο πράγμα η ανάκτηση αρχείων κι άλλο η ανάκτηση μηνυμάτων. Αν έχεις τα original pst αρχεία του outlook 2003 (εισαι κάπως ασαφής) τότε μπορείς να τα φορτώσεις στην καινούργια εκδοση μέσω της διαδικασίας import/export pst files. Η διαδικασία archiving στο outlook, δεν κάνει backup - μεταφερει μηνύματα από το βασικο αρχείο (outlook.pst) στο "παρκαρισμένο" archive.pst. Η μεταφορά αυτη ελαφραίνει το βασικό αρχείο και κατά συνέπεια το outlook υποφέρει λιγότερο. Μετά από αναβάθμιση του Outlook ,πολλά μηνύματα διαγράφτηκαν χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ανακτήσω τα διαγραμμένα μηνύματα? Αυτό που δεν ξέρω είναι αν διαγράφοντας ένα μήνυμα από τη λίστα του Outlook και στη συνέχεια και από τον κάδο, αν το μήνυμα διαγράφεται και από το archive φάκελο που κάνει αυτόματα backup το σύστημα. Δηλαδή έχοντας το archive όπως είναι τώρα,θα μπορέσω να δω και τα διαγραμμένα? Εναλλακτικά υπάρχει κάτι άλλο να κάνω? Δοκίμασα και αυτό με την επέμβαση στη registry αλλά η επιλογή recover deleted items δεν εμφανίζεται με τίποτα. Η έκδοση που αναβάθμισα και μου έσβησε τα μηνύματα είναι του 2003, και την έχω σε παλιό υπολογιστή. Δεν είναι θέμα συμβατότητας παλιών /νέων μηνυμάτων ,το έχω τσεκάρει. Τι κάνουμε τώρα?
stefan_nos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δηλαδή αν έχουν σβηστεί από τα απεσταλμένα και τα εισερχόμενα, θα έχουν σβηστεί και από το archive?υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω?
hawkpilot Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το outlook δεν κρατά αντίγραφα μηνυμάτων στο archive.pst - μεταφέρει μηνύματα από το βασικο αρχείο. Αυτό σημαίνει ότι αν διαγράψεις ένα μήνυμα από το outlook.pst, δε θα το βρεις στο archive.pst και το αντίστροφο. Αν δεν έχεις backup των postoffice αρχείων (pst) την πάτησες.... Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές επί πληρωμή που υπόσχονται ανακτηση μηνυμάτων αλλά η επιτυχία ή όχι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν δούλεψες το outlook μετα τη ζημιά. Όσο περισσότερο το δουλεψες, τόσο λιγοτερες οι πιθανότητες να ανακτησεις δεδομένα. Δηλαδή αν έχουν σβηστεί από τα απεσταλμένα και τα εισερχόμενα, θα έχουν σβηστεί και από το archive?υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα