Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..

Εχω ακουσει για το Πορτφολιο.Θα ηθελα καποιος να μου πει αν γνωριζει τι ακριβως ειναι και που χρησιμοποιειται..

Επισης,ειναι κατι σαν Blog και μπορει να το εχει ή να το δημιουργησει ο καθενας απο εμας ή εχει συγκεκριμενο "κοινο" που απευθυνεται?

Γνωριζει κανεις αν ειναι ευκολο να το φτιαξεις και αν ναι,υπαρχει καποια υπηρεσια δωρεαν που το παρεχει? (οπως καποιο blog)

Συγγνωμη αν το εχω βαλει σε καποια κατηγορια.Καποιος mod να το μετακινησει στην σωστη..

Δημοσ.

Portfolio συνήθως χρησιμοποιούν Designers η φωτογράφοι. Περιλαμβάνει κάποια δείγματα της δουλειάς τους και στοιχεια επικοινωνίας για τοίχων πελάτες. Ρίξε μια ματια εδώ για να πάρεις μια ιδέα..  http://www.mypoorbrain.com/

Δημοσ.

portfolio στην ουσία είναι η παρουσίαση των εργασιών σου σε όποιον κλάδο και να είσαι.

π.χ.1 Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν ένα portfolio - web site που παρουσιάζουν τις δουλειές που έχουν κατασκευάσει. π.χ.2 Οι γραφίστες έχουν είτε ένα site είτε σε εκτυπωμένη μορφή τις εργασίες τους. οι αρχιτέκτονες το ίδιο κτλ.

Υποστήριξη για Portfolio υπάρχουν σχολές που σε βοηθούν να το φτιάξεις αλλά σίγουρα όχι δωρεάν.

Δημοσ.

Εγώ το δικό μου το έχω φτιάξει στο behance. Googlαρε και θα το βρεις. Είναι πολύ καλό.

Θες να μου το στειλεις το δικο σου να το δω? Να παρω και μια εικονα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...