Junior22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλημερα και καλες γιορτες!πρωτον πηγα να κανω απεγκατασταση του ηδη υπαρχοντος keylogger αλλα επρεπε να διαγραψω και καποια αρχεια απο common files..φανταστηκα οτι ειναι hidden και πατησα να δειχνει και τα hidden files αλλα πλεον δεν δειχνει καν το φακελο common files!πως μπορω να τα ξαναεμφανισω?δεν εχω διαγραψει κατι,μονα τους εξαφανιστηκαν αφοτου πατησα στο properties να δειχνει hidden files.επισης,αφου το λυσω αυτο το θεμα,πως μπορω να το απεγκαταστησω απο τον υπολογιστη μου?τελος,εχετε να προτεινεται καποιο καλο και δωρεαν keylogger που να κανει τα βασικα αλλα σωστα,δηλαδη passwords,key strokes,κλπ?ευχαριστω
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 τελος,εχετε να προτεινεται καποιο καλο και δωρεαν keylogger που να κανει τα βασικα αλλα σωστα,δηλαδη passwords,key strokes,κλπ?ευχαριστω Πες λεπτομέρειες γιατί είναι πολύ γενικό αυτό που λες και οι λύσεις πάνε με βάση τις αναγκες Είναι για δικό σου pc που χρησιμοποιούν άλλοι; Είναι για pc internet cafe ή της δουλειας; Το άτομο στόχος είναι συγκεκριμένο ή μιλάμε για κάτι γενικό;
Junior22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μιλαμε για το δικο μου pc που χρησιμοποιειται κατα 80% απο εμενα,επομενως θα το βαλω στις εξαιρεσεις στο A/V και αρα δε θα φαινεται!δεν ειναι για καποιο συγκεκριμενο ατομο απλα θελω γενικα να μπορω να ξερω οποια μερα θελησω τι γινεται στο pc μου..
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Υπάρχουν προγράμματα που καταγράφουν τη δραστηριότητα (π.χ. άνοιξε το Χ πρόγραμμα, ο υπολογιστής χρησιμοποιήθηκε Ψ ώρες, κλπ), οπότε αν θες απλώς να δεις ποιος χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σου δεν απαιτείται keylogger (ο οποίος ειναι παρανομος αν χρησιμοποιείται με άγνοια τρίτων). Επισης υπάρχουν προγράμματα που καταγράφουν τις ιστοσελίδες που έγινε πλοήγηση ΧΩΡΙΣ όμως να καταγράφουν προσωπικές λεπτομέρειες (π.χ. τι έγραφε το email). Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά εσύ θες keylogger για κακόβουλο σκοπο (υποκλοπή κωδικών). Κάνω λάθος; Υπάρχει κάποια παράμετρο που εξισορροπεί και δικαιολογεί την πράξη σου; Δεν στα λεω με κριτική διάθεση, αλλά αν ζητάς βοήθεια για να κάνεις κάτι παράνομο ή ανήθικο καλύτερα, ενημέρωσε αυτούς που έχουν διάθεση να σε βοηθήσουν για να ξέρουν σε τι συμπράττουν.
Junior22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Οχι δεν εχω κακοβουλο σκοπο,απο τη στιγμη που το pc ειναι δικο μου και οτιδηποτε γινεται σε αυτο ειναι δικη μου ευθυνη.επομενως θελω να ξερω αν οσο δεν ειμαι στον υπολογιστη καποιος μπαινει σε διαφορους λογαριασμους μου γιατι εχω υποψιες οτι χρησιμοποιουνται επειτα απο διασταυρωση καποιων πληροφοριων και δε θελω να κατηγορησω καποιον χωρις να υπαρχει και λογος..
FasTaker Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Οσον αφορα την απεγκατασταση μπορεις με το ccleaner ευκολα. Οσον αφορα keylogger δψρεαν εκει δεν μπορω να βοηθησω... 1
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Οχι δεν εχω κακοβουλο σκοπο,απο τη στιγμη που το pc ειναι δικο μου και οτιδηποτε γινεται σε αυτο ειναι δικη μου ευθυνη.επομενως θελω να ξερω αν οσο δεν ειμαι στον υπολογιστη καποιος μπαινει σε διαφορους λογαριασμους μου γιατι εχω υποψιες οτι χρησιμοποιουνται επειτα απο διασταυρωση καποιων πληροφοριων και δε θελω να κατηγορησω καποιον χωρις να υπαρχει και λογος.. Άλλαξε τους κωδικους (σε windows, email, κλπ) και καθάρισες. Αν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν και αλλοι τον υπολογιστή φτιάξε ξεχωριστους λογαριασμους για windows. Ετσι απλα.
Junior22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μα το θεμα ειναι να δω αν χρησιμοποιουνται ή οχι χωρις την εγκριση μου,οχι απλα να μην μπορουν!δηλαδη θελω να διαπιστωσω αν οντως γινεται κατι κρυφα απο εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα