tzelen Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Όταν είχε κυκλοφορήσει η 6η αίσθηση, συζητούσαν κάτι τύποι για το πόσο καλή ήταν. Τους λέω μαλάκες κόψτε λεπτομέρειες, δεν την έχω δει, αλλάξτε κουβέντα και έγινε.Ώσπου ένας μαλάκας, στην κοσμάρα του, πετάει την ατάκα Ποιός φανταζόταν ότι ο Bruce Willis ήταν νεκρός Θάνατος.
Razor_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Προσωπικα ποτε δεν καταλαβα τη φρικη που τρωει πολυς κοσμος με τα spoilers γιατι ο ιδιος ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα....και ολη την ταινια να μου περιγραψεις και να μου πεις τι γινεται δεν μου καιγεται καρφι αμα θελω να τη δω θα την δω με το ιδιο ενδιαφερον και θα μου αρεσει το ιδιο. Οπως και μπορει να τη δω και 2 και 3 και 10 φορες αμα τη γουσταρω πολυ. Με έβγαλες απ' τον κόπο να το γράψω, ακριβώς αυτό! 3
PostHelper Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Προσωπικα ποτε δεν καταλαβα τη φρικη που τρωει πολυς κοσμος με τα spoilers γιατι ο ιδιος ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα....και ολη την ταινια να μου περιγραψεις και να μου πεις τι γινεται δεν μου καιγεται καρφι αμα θελω να τη δω θα την δω με το ιδιο ενδιαφερον και θα μου αρεσει το ιδιο. Οπως και μπορει να τη δω και 2 και 3 και 10 φορες αμα τη γουσταρω πολυ. Ναι αλλά σαν την πρωτη φορα καμια δεν ειναι! Και ισχυει για τους περισσοτερους. Εκεινη η αγωνια για την συνεχεια και τα συναισθηματα "του αγνωστου" που εχεις οταν βλεπεις πρωτη φορα μια ταινια, δεν μπορεις να τα ξαναεχεις στον ιδιο βαθμο οταν την ξαναδεις. Ιδιως φυσικα σε μερικα ειδη ταινιων που αμα μαθεις την συνεχεια(ή το τελος κλπ), μετα η ταινια χανει ενα μεγαλο μερος του ενδιαφεροντος της, πχ Seven ή βεβαια ακομα και το Dances with Wolves πχ, η 2η φορα που θα το δεις ειναι αλλιως αφου εχει χαθει ενα μερος της μαγειας του "αγνωστου". Οχι οτι δεν θα μπορεις να την δεις και 2η και 3η και......29η φορα, θα μπορεις, αλλά καμια δεν θα ειναι σαν την 1η φορα! Ακομα και μια απλη κωμωδια να δεις, την 2η φορα θα γελασεις πιθανοτατα λιγο λιγοτερο. Αυτα συμβαινουν στους περισσοτερους νορμαλ ανθρωπους. Τωρα εσυ πως ξεφυγες....
tzelen Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 The Usual Suspects Fight Club Sixth Sense πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό, που αν ήξερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη, ή/και το τέλος, θα έχαναν όλη τη μαγεία. 1
Razor_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ναι αλλά σαν την πρωτη φορα καμια δεν ειναι! Και ισχυει για τους περισσοτερους. Εκεινη η αγωνια για την συνεχεια και τα συναισθηματα "του αγνωστου" που εχεις οταν βλεπεις πρωτη φορα μια ταινια, δεν μπορεις να τα ξαναεχεις στον ιδιο βαθμο οταν την ξαναδεις. Ιδιως φυσικα σε μερικα ειδη ταινιων που αμα μαθεις την συνεχεια(ή το τελος κλπ), μετα η ταινια χανει ενα μεγαλο μερος του ενδιαφεροντος της, πχ Seven ή βεβαια ακομα και το Dances with Wolves πχ, η 2η φορα που θα το δεις ειναι αλλιως αφου εχει χαθει ενα μερος της μαγειας του "αγνωστου". Οχι οτι δεν θα μπορεις να την δεις και 2η και 3η και......29η φορα, θα μπορεις, αλλά καμια δεν θα ειναι σαν την 1η φορα! Ακομα και μια απλη κωμωδια να δεις, την 2η φορα θα γελασεις πιθανοτατα λιγο λιγοτερο. Αυτα συμβαινουν στους περισσοτερους νορμαλ ανθρωπους. Τωρα εσυ πως ξεφυγες.... όλα είναι θέμα μυαλού, εγώ δεν ασχολούμε με ανούσιες βλακείες, αν μου πει κάποιος κάτι για μια ταινία[ανούσιο] την ίδια στιγμή το 'χω κάνει delete και την επόμενη την βλέπω κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα.[αυτόματα γίνεται] Αν εσύ τώρα δίνεις βάρος κι έμφαση σε μια ταινία και το θεωρείς τόσο σημαντικό που το μυαλό σου συγκρατεί αυτές τις πληροφορίες και σου μένει ,οκ.
mphxths Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 όλα είναι θέμα μυαλού, εγώ δεν ασχολούμε με ανούσιες βλακείες, αν μου πει κάποιος κάτι για μια ταινία[ανούσιο] την ίδια στιγμή το 'χω κάνει delete και την επόμενη την βλέπω κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα.[αυτόματα γίνεται] Αν εσύ τώρα δίνεις βάρος κι έμφαση σε μια ταινία και το θεωρείς τόσο σημαντικό που το μυαλό σου συγκρατεί αυτές τις πληροφορίες και σου μένει ,οκ. και μενα αν μου πει καποιος οτι ο μπρους γουιλις στο 6η αισθηση φορουσε αρμανι παντελονι , στα 3 λεπτα θα το ξεχασω..γιατι ..ποιος νοιαζεται... Δεν μιλαμε ομως για τετοιες πληροφοριες...μιλαμε για πληροφοριες επανω στην υποθεση της ταινιας..σαν να σου πει οτι ο ταδε πρωταγωνιστης θα πεθανει στο τελος της ταινιας...εε αν το μυαλο σου εχει φτασει σε τετοια ανωτερα επιπεδα που θα την κανει delete ΑΥΤΗΝ την πληροφορια και θα κατσεις και θα δεις την ταινια και θα λες "αχ τι θα γινει στο τελος...αχ εχω αγωνια..αχ δεν ξερω πραγματικα τι θα γινει"..εεεε τοτε π α σ ο .
mathsrule Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Βλέπω την ταινία για την εξέλιξη, την ατμόσφαιρα, την σκηνοθεσία, την υποκριτική, την ηχητική υπόκρουση και την υπόθεση φυσικά. Το να ξέρω ότι στο τέλος χάνει ο κακός (99% των περιπτώσεων) δεν θα μου χαλάσει τίποτα από τα προηγούμενα, οπότε είτε το ξέρω νωρίτερα είτε όχι δεν με ενδιαφέρει. Παρ' όλα αυτά, εάν είναι σειρά που οι χαρακτήρες δομούνται ανά τα επεισόδια και τις σεζόν (και δημιουργείς διαφορετικές συναισθηματικές σχέσεις με τον καθένα), εάν μάθω π.χ. ότι κάποιος τον οποίο συμπαθούσα θα πεθάνει, προφανώς και θα με χαλάσει, αλλά θα με χάλαγε έτσι κι αλλιώς (ακόμα κι εάν δεν το ήξερα νωρίτερα) διότι πολύ απλά τον συμπαθούσα, οπότε και πάλι θα με χάλαγε από τη στιγμή που παθαίνει κάτι, είτε το ήξερα νωρίτερα είτε όχι. Όμως, το να ξέρεις το τέλος είναι και θετικό, με την έννοια ότι σε κάνει να βλέπεις καλύτερα τον χαρακτήρα του άλλου και να αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα λεγόμενά του. 1
mphxths Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 mathsrule μιλα μου στα ισα..απλα εγραψες για να φιλοσοφησεις ε? το να ξερεις το τελος ειναι ΚΑΙ θετικο ? το να ξερεις οτι στο τελος χανει ο κακος ? αυτο ειναι το σποιλερ στην υποθεση της ταινιας? την ταινια την βλεπουμε για την υποθεση..αν δεν εχει υποθεση..δεν πα να χει τα καλυτερα cgi εφε , εικονα , μουσικη του κοσμου? θα πουμε "εε ενταξει ειχε καλη φωτογραφια και εφε..και thats all" αν εχει υποθεση ανατρεπτικη , πρωτοτυπη κλπ..μενει στο μυαλο μας για καιρο... αν σου πει ο αλλος την ανατροπη της υποθεσης ή το τελος..ή καποιο στοιχειο που θα σου "προδωσει" την εξελιξη της υποθεσης και κατ'επεκταση και το πως εξελιχθηκαν και οι χαρακτηρες στην διαρκεια της υποθεσης... εε τι να το κανω μετα..ας μου την διηγηθει καποιος να τελειωνουμε... προφανως βλεπουμε την ταινια και για τα αλλα χαρακτηριστικα που αναφερεις..αλλα αυτα προσθετουν στην υποθεση..δεν ειναι η κυρια ατραξιον αυτης. Τελος για αυτο που λες οτι ειναι ΚΑΙ θετικο γιατι βλεπεις καλυτερα τον χαρακτηρα..δεν το βλεπω ετσι.. βλεπεις την ταινια..βλεπεις πως εξελιχθηκε ...πως τελειωσε..τι παιχτηκε κλπ..και απλα την βλεπεις 2-3 φορες ακομα (αν ηταν τοσο καλη) και βλεπεις και τις μικρες λεπτομερειες που σου ξεφυγαν ή που εξηγουνται τωρα καλυτερα που ξερεις τι επεται... αν παρεις την αναμονη του απροσδοκητου της υποθεσης...τι εχεις..τιποτα... 1
mathsrule Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 mathsrule μιλα μου στα ισα..απλα εγραψες για να φιλοσοφησεις ε? Ε, λίγο-πολύ.
MovingShadow Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Σε λίγο θα μας πείτε ρε παίδες ότι και το " Χριστός Ανέστη " , είναι σπόιλερ ευχή ! 3
jpaokx Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δηλαδή για να καταλάβω...Θα έρθει κάποιος και θα μου πει το τέλος από Fight Club, Usual Suspects, 6th Sense και μετά θα τα δω με την ίδια ευχαρίστηση όπως θα τα έβλεπα την πρώτη φορά;;;; Ρε, ποιον κοροιδεύετε;;; Δεν θα δείτε τον Ιησού από την Ναζαρέτ!!! Αν μου έλεγε κάποιος το τέλος, δύσκολα θα καθόμουν να τις έβλεπα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Johny Q Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Σε λίγο θα μας πείτε ρε παίδες ότι και το " Χριστός Ανέστη " , είναι σπόιλερ ευχή ! Θα ήταν αν την έλεγες πριν τις 12 ξέρω γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα