Anubis13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, προσπαθώ να φτιάξω ένα multi-boot usb, το οποιο θα εχει κάποια system tools και κάποια Windows ISO για να κάνω format pc αν χρειαστεί. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πώς πρέπει αν περάσω τα windows ISO ως unlisted ή ως Windows 7 ISO? Το πρώτο κάνει αντιγραφή το ISO ενώ η δεύτερη επιλογή κάνει κάτι σαν extract. Eπίσης έχοντας φτιάξει κάποιες boot επιλογές και ενώ είμαι στην αρχική οθόνη του YUMI μου αν δοκιμάσω boot στo default συστημα μεσα από το YUMI τότε μου βγάζει booting...Error loading operating system Kαμμιά ιδέα?
nikomas50 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ρίξε μια ματιά και εδώ. Αν το περάσεις σαν iso πρέπει να είναι μικρότερο από 4 GB. Αν το περάσεις με διαδικασία extract δεν μπορείς να βάλεις παρά μόνο μια έκδοση Windows 7, 8 ή Server 2008. Δοκίμασε αν θέλεις να περάσεις τα 7 σαν iso και τα 8 με extract.
Anubis13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αν βαλω τα windows σαν iso δεν θα εχω τα προβληματα που αναφερονται στο αλλο thread σωστα με τις μπλεγμενες εκδοσεις των windows σωστα?
nikomas50 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Υποθέτω πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν το έχω δοκιμάσει, και αυτή τη στιγμή δεν έχω ελεύθερο δίσκο για να το κάνω.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 2 επιλογες εχεις για να τρεχεις live bootable isos, το easy2boot και το usb Site: multisystem σε περιβαλλον linux
Anubis13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ωραιος το easy2boot ειναι αυτο που ψαχνω. Ξεπερνα τα limitations των κλασσικων προγραμματων, βεβαια εχει και αυτο την δικια του φασαρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα