Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή μεγαλοβδομάδα,

Έχω το notebook Sony Vaio VGN-CS31S και πήγα να κάνω format με ένα απλό δισκάκι windows vista greek all versions. Κατά την διάρκεια του format λοιπόν, πήγα να περάσω τον σειριακό αριθμό από το γνήσιο ταμπελάκι που έχει από κάτω, και μου έλεγε δεν είναι δεκτός. Εν πάση περιπτώσει, το προχώρησα χωρίς τον σειριακό και διάλεξα στις επιλογές τη νόμιμη άδεια, κατά το ταμπελάκι home premium. Το θέμα είναι παρόλο που έκανα το format, δεν μου έπαιρνε τον σειριακό. Πήγα μέσω τηλεφώνου για την ενεργοποίηση, μου έλεγαν να καλέσω την Sony. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Εν ολίγοις, δεν έκανα τίποτα για την ενεργοποίηση τους. Και τώρα ψάχνω μέσω διαδικτύου κανένα patch ή κανένα άλλο δισκάκι που να μπορέσω να τα ενεργοποίησω. Καμιά βοήθεια??

Δημοσ.

μαλλον ο αριθμος θα ειναι απο αλλο δισκο windows.καλυτερα να βαλεις windows 7.τα vista δεν κανουνε για τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή μεγαλοβδομάδα,

Επισης

Έχω το notebook Sony Vaio VGN-CS31S και πήγα να κάνω format με ένα απλό δισκάκι windows vista greek all versions. Κατά την διάρκεια του format λοιπόν, πήγα να περάσω τον σειριακό αριθμό από το γνήσιο ταμπελάκι που έχει από κάτω, και μου έλεγε δεν είναι δεκτός. Εν πάση περιπτώσει, το προχώρησα χωρίς τον σειριακό και διάλεξα στις επιλογές τη νόμιμη άδεια, κατά το ταμπελάκι home premium. Το θέμα είναι παρόλο που έκανα το format, δεν μου έπαιρνε τον σειριακό. Πήγα μέσω τηλεφώνου για την ενεργοποίηση, μου έλεγαν να καλέσω την Sony. 

Η έκδοση που κατέβασες είναι διαφορετική από αυτή στην οποία αναφέρεται το καρτελάκι. Π.χ. άλλη εκδοση η OEM home premium και αλλη έκδοση η VLK home premium, ακομα και αν το home premium ειναι κοινό. Καταρχήν πες μας αν εχεις σβήσει το recovery partition του σκληρου δίσκου που ειχε τα vista. Αν δεν το εχεις σβήσει μπορείς απο εκεί να κάνεις την εγκατασταση. Αν το εχεις σβήσει, φρόντισες πρώτα να φτιάξεις τα recovery dvd; Επισημα links δεν εχω να σου δώσω αλλα γράψε σε ποια περιοχή εισαι (γενικα) μηπως καποιος γειτονας Insomnia μπορει να σε βοηθήσει.

Εν ολίγοις, δεν έκανα τίποτα για την ενεργοποίηση τους. Και τώρα ψάχνω μέσω διαδικτύου κανένα patch ή κανένα άλλο δισκάκι που να μπορέσω να τα ενεργοποίησω.

Αυτό το κομμάτι της συζήτησης το ξεχνάς λόγω κανονων του forum. 

Δημοσ.

Αν όντως το serial number που εχεις ειναι για τα vista που πέρασες και δεν στο παίρνει τοτε παρε τηλέφωνο την microsoft hellas φυσιολογικά θα στο φτιάξουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...