Kyros_G Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Ό,τι λέει ο τίτλος, είμαι ανάμεσα στις συγκεκριμένες συσκευές.Και οι 3 όχι απλά καλύπτουν, ΥΠΕΡκαλύπτουν τις ανάγκες μου. Απλά θέλω πάντα να κάνω την καλύτερη δυνατή αγορά με τα χρήματα που διαθέτω.Ποιο προτείνετε λοιπόν;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δυσκολο. Λατρευω το software του Nexus 5 αλλα το G2 ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Προτεινω να τα δεις απο κοντα τα 2 και οποιο σου κατσει καλυτερα. Αν και εγω προτεινω το G2 Το s4 ασχολιαστο. Αν θες Samsung ή Note 3 ή τιποτα σε αυτην την τιμη 2
geekas Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα, αν θες καθαρό Anddroid και βαριέσαι να περνάς custom rom κλπ το Nexus 5 είναι μονόδρομος και η Wind το δίνει σε καλή τιμή. hardwerika μιλώντας το G2 είναι στα σημεία καλύτερο. 1
gtctsiamp Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα, αν θες καθαρό Anddroid και βαριέσαι να περνάς custom rom κλπ το Nexus 5 είναι μονόδρομος και η Wind το δίνει σε καλή τιμή. hardwerika μιλώντας το G2 είναι στα σημεία καλύτερο. To Nexus 5 είναι ο ορισμός του κινητού για custom roms, απλά δεν τις βάζεις από ανάγκη αλλά από χόμπι.
StigmaX Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Η επιλογή είναι ανάμεσα στα nexus 5 και g2. Αν θες vanilla android επιλέγεις nexus. Αν θες καλύτερη κάμερα επιλέγεις g2.
Kyros_G Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 OK παίδες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάω για G2 ! 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 OK παίδες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάω για G2 ! Καλες αγορες και καλοδουλευτο το εργαλειο! Κολαση αυτο το κινητο αλλα που 'ναι τα λεφτα να το αγορασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα