Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας!!σημερα εγινα  κατοχος ενός galaxy note 3 λευκο...το απογευματακι το πηρα από το birdphone...το κινητο αριστο συσκευασμενο κτλ...το ανοιξα και το πρωτο που παρατηρησα και δεν ξερω αν υπαρχει θεμα είναι ότι η μπαταρια του τηλεφωνου δεν εχει το κλασσικο χρωμα το πρασινο που εχουν όλα τα galaxy  αλλα είναι λευκο.....όπως και το σημα κινητης είναι και αυτό λευκο...βεβαια δεν εχω βαλει καρτα sim ακομα γιατι πρεπει να την κοψω και το αφησα να το κανει καποιος που θα ξερει καλυτερα...ολες οι υπολοιπες λειτουργιες είναι αριστες...λετε να υπαρχει καποιο θεμα?τωρα το αφησα να φορτησει μεχρι το πρωι μηπως την δειξει πρασινη σε πληρη φορτηση....εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Πήρες note 3 και αντί να δώσεις 5 ευρώ για αντικατάσταση κάρτας περιμένεις να την κόψεις???? Αν η κάρτα σου είναι με το νέο chip δεν θα έχεις πρόβλημα, αν είναι με το παλιό (το μέγεθος του chip καταλαμβάνει σχεδόν όλο τον χώρο της sim) μπορεί να έχεις θέμα με το σήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρες note 3 και αντί να δώσεις 5 ευρώ για αντικατάσταση κάρτας περιμένεις να την κόψεις???? Αν η κάρτα σου είναι με το νέο chip δεν θα έχεις πρόβλημα, αν είναι με το παλιό (το μέγεθος του chip καταλαμβάνει σχεδόν όλο τον χώρο της sim) μπορεί να έχεις θέμα με το σήμα.

Θελει κα 5 € η αντικατασταση?Νομιζα δωρεαν ειναι

Δημοσ.

Οταν το ανοιξες ειχε ηδη λευκα εικονιδια, η σου εκανε αναβαθμιση πρωτα; Και σε τι δικτυο εισαι; Cosmote;

Δημοσ.

παιδια για την καρτα μου ειπαν να παω στον γερμανο...πηγα μ ειπε μια να μην την χαρακτηρισω 10 ευρω για να κοψουν την καρτα...δεν εχω θεμα με τα χρηματα δεν είναι τπτ 10 ευρω αλλα η κοπελα ηταν στον κοσμο της...εχω VODAFONE καρτα και δεν ηξερα ότι ο γερμανος δεν ασχολειται με την εταιρια τεσπα πηγα στην VODAFONE και την καρτα μου την εκοψαν δωρεαν...απλα προσφατα η αδερφη μ πηρε κινητο από γερμανο και της εκοψαν την καρτα δωρεαν και ειδα πως την ειχαν κοψει και ελεγα να το κανω και εγω :-D

οσον αφορα την συσκευη ηταν από την αρχη τα εικονίδια ετσι...αλλα και μενα δεν μου εκοψε να κοιτάξω τι λογισμικο τρεχει...το ειδα το πρωι και ηταν 4.4.2 κιτκατ και καταλαβα και από το βιντεακι πως όλα είναι οκ....σημερα μπηκα και νετ προσωπικα δεν εχω ξαναδει τοσο γρηγορο νετ σε κινητο κατεβασα και εφαρμογες το τηλεφωνο παει σφαιρα.....με δεδομενα κινητης παντα όχι wifi...αυτά τα ολιγα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...