Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα xperia e single και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή η οτιδήποτε ώστε να μπορώ να βλέπω χάρτες και να έχω πλοηγό gps στο κινητό χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο internet. έχω ακούσει πως γίνεται αλλά δεν ξέρω πως. και μια εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω απλά χάρτες χωρίς σύνδεση στο internet δεν θα με χαλούσε. εννοώ χωρίς gps!

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα xperia e single και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή η οτιδήποτε ώστε να μπορώ να βλέπω χάρτες και να έχω πλοηγό gps στο κινητό χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο internet. έχω ακούσει πως γίνεται αλλά δεν ξέρω πως. και μια εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω απλά χάρτες χωρίς σύνδεση στο internet δεν θα με χαλούσε. εννοώ χωρίς gps!

Αν στο κοκκινισμένο εννοείς «χωρίς internet» τότε δες το παρακάτω

http://www.insomnia.gr/topic/519563-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-gps-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-internet/

Αν εννοείς όντως «χωρίς gps» πώς θα γίνεται ο εντοπισμός θέσης και η πλοήγηση στο τελικό στόχο χωρίς να εχεις gps δέκτη;

Δημοσ.

δεν έβαλα κόκκινα γράμματα εγώ!!!!!!!!!! εννοούσα εφαρμογή με χάρτες η οποία να μην έχει πλοηγό gps! εννοώ δεν με ενοχλεί εάν δεν έχει gps! απλά εγώ θέλω τους χάρτες!!! και να βλέπω δρόμους 

Δημοσ.

Δεν σου ειπε κανεις αν εβαλες κόκκινα. Εγω τα κοκκίνησα για να τονίσω το σημείο και να βοηθηθεί η κουβέντα (που δεν εγινε)

Λοιπόν δες λίγο τα παρακάτω πρασινισμένα (εγω τα πρασίνισα). Ζητάς αντίθετα πράγματα.

Εσύ θες απλώς μια εφαρμογή που να έχει αποθηκευμένους χάρτες και να τους βλέπεις όποτε θες offline; Καλα τα λεω; (ΑΣΧΕΤΑ αν εχει ή όχι και δυνατότητες gps)

δεν έβαλα κόκκινα γράμματα εγώ!!!!!!!!!! εννοούσα εφαρμογή με χάρτες η οποία να μην έχει πλοηγό gps! εννοώ δεν με ενοχλεί εάν δεν έχει gps! απλά εγώ θέλω τους χάρτες!!! και να βλέπω δρόμους 

Δημοσ.

To sygic είναι ενα app το οποίο συνδυάζει offline χάρτες και δυνατότητες gps. Εννοειται οτι μπορείς να ψάξεις και να δεις χάρτες με διάφρους τρόπους χωρίς να χρειάζεται πλοήγηση προς κάποιο σημείο. Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν (οι χάρτες γιατί το πρόγραμμα «γυμνό» είναι δωρεάν)

Εναλλακτικά υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να κάνουν cache τους χάρτες που θες όταν εισαι online και να τους χρησιμοποιήσεις όταν εισαι offline. Ενδεικτικά 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...