Προς το περιεχόμενο

Malwarebytes Anti-Malware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και 'γω την έχω βάλει αλλά είναι λίγο σπαστική με τα notifications και μου τη σπάει που ενώ το έχω να μην ξεκινάει με τα windows, κάποια στιγμή πετάγεται σα πορδή.

Δημοσ.

Το detection rate του Superantispyware είναι αστείο σε σχέση με Malwarebytes.To είχα μέχρι πέρυσι όπου την έπαθα 3 φορές γιατί σκάναρα μόνο με avast,Superantispyware.

Τώρα μόνο Malwarebytes,Avira και gg...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το MalwareBytes απλά να στρώσουν λίγο το θέμα με τα notifications, που ήδη έχει γίνει πρόοδος στην έκδοση 2.0.1 και θα είναι gg.

Δημοσ.

Το detection rate του Superantispyware είναι αστείο σε σχέση με Malwarebytes.To είχα μέχρι πέρυσι όπου την έπαθα 3 φορές γιατί σκάναρα μόνο με avast,Superantispyware.

Tο MBAM δε βρίσκει tracking cookies οπότε το SAS είναι αναγκαίο B).

Δημοσ.

Ή απλά άμα έχεις chrome επιλέγεις απο τις ρυθμίσεις του να μην δέχεται third party cookies και μετά δεν χρειάζεται να ξανα ασχοληθείς με tracking cookies.

Δημοσ.

Έχω Disconnect,Ghostery

Δημοσ.

Η νεα εμφανιση του mbam ειναι για τα πανηγυρια αλλα ειναι το τελευταιο που πρεπει να απασχολει τον χρηστη.

Δημοσ.

Χθες το βράδυ το έβαλα εμφανισιακά παίρνει 1+ για τα υπόλοιπα ακόμα δεν ξέρω.

αυτο το μακρυναρι , πως περιοριζετε ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα μου άρεσε καλύτε ρα το παλιό, πιο χρηστικό ίσως, τώρα έχει μόνο μια επιλογή για σκανάρισμα απ'ότι βλέπω και το κάνει σε 20 περίπου λεπτά, ενώ το παλιό έκανε στο γρήγορο κανά 10λεπτο και στο φουλ κανά 50λεπτο.

φαίνεται να έχει πάντως περισσότερες επιλογές και επιλογή custom scan

Επεξ/σία από johnniebgood

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...