Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα την καρτα του τιτλου αλλα η οθόνη του PC δεν ανοιγει? Το τροφοδοτικό μου ειναι TAGAN 480W. 

H καρτα μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει εξαπινο βυσμα. ΤΙ μπορει να φταιει παιδια?

Η καρτα συγκεκριμενα ειναι αυτη: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513579

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα μια HD5770 η οποια καηκε οπως μου ειπαν στο σερβις. Την ειχα επανω περιπου 3 χρονια, ισως και περισσοτερο. Αλλη καρτα δεν εχω να δοκιμασω.

update

εβγαλα ολες τις καρτες ραμ και δεν ακουγεται κανενα μπιπ. Τι σημαινει αυτο? ΕΙμαι για καινουρια μητρικη?  :-(

Επεξ/σία από yansta
Δημοσ.

Τελικα φαινεται να ειναι προβλημα της μητρικης. asus p5q pro turbo. Ας μεταφερθει στην ενοτητα για τις μητρικες..

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις μία μόνο RAM στην μητρική και στην συνέχεια βάλε την άλλη  γιατί όπως τα λες υπάρχει πιθανότητα να παρέδωσαν πνεύμα.

Δημοσ.

Update

Τελικα το συστημα μου  δουλεψε με μια 8400gs που δοκιμασα. Φαινεται η ιδια η καρτα να ειναι το προβλημα καθως δεν εχει βυσμα για παροχη ρευματος. 

Ή μήπως φταιει το τροφοδοτικο που εχω? το Tagan 480w εχω.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχει βύσμα για τροφοδοσία δε σημαίνει ότι η κάρτα έχει πρόβλημα. Λογικά είναι αλλού το θεματακι και καλό θα ήταν να την επιστρέψεις εκεί που τη πήρες για ένα τσεκαπ ή να τη δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο pc.

Δημοσ.

Την δοκιμασα και σε ενα αλλο pc me 470w thermaltake τροφοδοτικο αλλα τιποτε.

Αυριο θα παω εκει που την πηρα για ελεγχο-επιστροφη. 

Το οτι η καρτα ειναι pci e 3.0 και η μητρικη μου υποστηριζει pcie 2.0 δεν εχει να κανει. σωστα?

Δημοσ.

Ε αμα και σε αλλο σύστημα δεν παίζει τοτε εχει πρόβλημα η κάρτα , οχι το οτι ειναι pcie 3 σε 2 δεν εχει καμια σημασία

Δημοσ.

@spank

Για να ειμαι σιγουρος. Υπαρχει περιπτωση να μην ανοιγει το συστημα μου λογω καποιας αλλης ασυμβατοτητας

Να σας δωσω και το συστημα μου 

Core 2 duo e7200

tagan 480w 

asus p5q pro turbo

Δημοσ.

Μπορεί αλλα απο την στιγμή που ειπες οτι η συγκεκριμένη κάρτα δεν λειτουργεί και αλλου και με μια 8400gs που δοκίμασες ανοίγει κανονικα τοτε φαίνεται η κάρτα να εχει πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...