Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερχεται καλοκαιρι και κατεβαζοντας απο το παταρι τα καλοκαιρινα ειδα μια λευκη φανελα να εχει πρασινους λεκεδες στις μασχαλες,μηπως ηταν απο το αποσμητικο? Τι μπορω να κανω τωρα μηπως φυγει ο λεκες? Επισης γνωριζει καποιος καποιο αποσμητικο που να ειναι εναντια αυτων των λεκεδων και να μην ειναι μπαρουφες;

Δημοσ.

1) άμα είναι απλή φανέλα των 10Ε πέταξέ τη ή φόρα τη πρόχειρη. Αν είναι πιο ακριβή , υπάρχουν χημικά που έχουν στα καθαριστήρια για να βγάζουν τέτοιους λεκέδες ιδρώτα. (ισως ξεβάψει επειδή είναι πολύ ισχυρό χημικό, αλλα απο τη στιγμή που είναι λευκή , ΟΚ )

2) βρεχεις τη μπλούζα με πολύ ζεστό νερό , βάζεις απορυπαντικό skip / ariel υγρό στις μασχάλες και τρίβεις λίγο για να απορροφηθεί.

μετά τη ρίχνεις σε κουβά με πολύ ζεστό νερό όπου έχεις ρίξει vanish oxi action white ή και ace gentile.  Tη μουλιάζεις όλο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα τη βάζεις πλυντήριο στους 60 βαθμούς στο εντατικό πρόγραμμα και βάζεις απορυπαντικό ΑCE gentile μεσα στο πληντύριο όπως οριζουν οι οδηγίες αλλα και πάνω στο λέκε ! Επισης βαζεις vanish oxi actionσε σκόνη ekei που μπαινει το απορρυπαντικό. 

3)Η μπλούζα έρχεται σε επαφή με τις τρίχες της μασχάλης οποτε ξύρισεε τες με veet ! όχι μόνο δε θα μυρίζουν αλλα δε θα λεκιάζεις και ρούχα .

4) Εγώ χρησιμοποιώ nivea black and white. (είναι πολύ καλό) 

5) Επίσης έχω αγοράσει και επιθέματα μασχάλης απο το jumbo 0.50cents τα 2 τεμάχια. Το κολλάς εσωτερικά , εκεί που ακουμπα η μασχάλη και τραβάει αυτό το λούκι ! 

6) Αν κάνεις τακτικά μπανιο ο ιδρώτας που βγαίνει δεν είναι όξινος για να μπορεσει να κιτρινίσει τα ρούχα . 

Η μπλούζα μπορεί να έπιασε και μούχλα. Τα βαμβακερά αν δεν αερίζονται συνήθως κιτρινίζουν ! 

Αυτά κάνω εγώ και έχω αποφύγει τα σημάδια. 

Δημοσ.

Κανει 40 ευρω,τα επιθεματα μηπως προκαλουν γενικα προβλημα αφου δεν αφηνει να αναπνευσει το σωμα? Επιθεματα που μπορω να βρω και αμα χρησιμοποιω θα λυθει το προβλημα μου?

Mε μια γρήγορη ματιά βρηκα το nivea αλλά ποιο απο ολα αυτα εδω?

http://www.nivea.com.au/products/deodorant/black-and-white

Εχει clear roll on και pure roll on..Ποια η διαφορα τους?

Επισης το ξυρισμα στις μασχαλες με veet μηπως προκαλεσει καποιο εγκαυμα γιατι ειναι πολυ ευαισθητο σημειο

Δημοσ.

3)Η μπλούζα έρχεται σε επαφή με τις τρίχες της μασχάλης οποτε ξύρισεε τες με veet ! όχι μόνο δε θα μυρίζουν αλλα δε θα λεκιάζεις και ρούχα .

Επισης το ξυρισμα στις μασχαλες με veet μηπως προκαλεσει καποιο εγκαυμα γιατι ειναι πολυ ευαισθητο σημειο

Και μετά είδα τα nicknames σας. Πάμε αγόρια μου για ένα κόσμο με λιγότερες τρίχες και ιδρώτα.

tumblr_mjv6ugLTcN1s2xmmmo1_250.gif

Τσεκάρετε και το φόρουμ του κοσμοπόλιταν. Τα κορίτσια βοηθάνε αρκετά εκεί πέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...