aris1986 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ΟΥΣΤ στρατόκαυλοι. Το καλύτερο όπλο ειναι η μορφωση, αντε μου και στο διάολο Πηγαινε σε εναν στρατιωτη οπλισμένο απο στρατο καμιας χωρας που σκοτωνει κατα βουληση, στασου διπλα του και πες "Το καλύτερο όπλο ειναι η μορφωση, αντε μου και στο διάολο" Θα σου πει και αυτος: "το καλύτερο οπλο μου ειναι το FN που κουβαλάω, δρόμο!"
headbanger Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Η πικρή αλήθεια είναι, ότι δεν ενημερώνεσαι γιατί είσαι πολεμοχαρής, αλλά γιατί η μόρφωση σου διδάσκει ότι πρέπει να προσέχεις τα νώτα σου. Καλές οι φιλελεύθερες ουτοπικές απόψεις, αλλά υπάρχει και ο ρεαλισμός. ΕΣΥ μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο, ο δίπλα σου όμως σε βλέπει για πρωινό. Αμύνσου με αγγλική λογοτεχνία μετά εσύ ρε Κώτσο. ΥΓ απλά γιατί την πέταξες την παχιά, ενώ δεν είχες κάτι να προσφέρεις στο τόπικ. Ας αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς, και στην τελική ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις τι θέμα είναι πρέπον και τι όχι. Άρα μπήκες για να τρολάρεις και να δημιουργήσεις έρριδες. το θέμα το διάβασες πριν κάνεις κλικ. Και μην ξεχνάμε, το δικαίωμα να ομιλούμε, δεν μας υποχρεώνει να μας πέρνουν στα σοβαρά και vice versa. 4
silverado Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Οταν ο αλλος ειναι γουρουνι καλα θα ειναι να εισαι προετοιμασμενος να παλεψεις στις λασπες. Εκτος αν δεν σου αρεσει να κυλιεσαι στις λασπες και εχεις την δυναμη να τον κανεις χοιρινομπριζολες με συνοπτικες διαδικασιες. 1
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ε, μην βαζεις λεξεις στο πληκτρολογιό μου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο, άραξε. Αλλά ΝΑΙ, στην τελική δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι στρατόκαυλος, πολεμοχαρής κλπ και να μπαίνεις στο τριπάκι "ο πουστης ο τουρκος ειναι εχθρος" κλπ. Ο μονος χαμένος θα βγεις εσύ. Τώρα, για το αν ριχνω φλειμ η τρολλάρω, το αν έχω να προσφέρω κάτι κατα τα δικά σου λεγόμενα δεν έχει και πολλή σημασία. Για καποιον το σχολιο μου είναι ανούσιο και περιττό, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι ουσιώδες, γαμάτο, γεμάτο νοημα, σχεδόν φιμπονάτσι λέμε. (οπως προείπες) Ναι, η γη (η οικόνομία της) κινείται παράγοντας πλασματικά πράγματα (όπλα, κινητά, παιχνιδομηχανές), μερικά μπορεί να τα θεωρούμε άχρηστα, μερικά χρήσιμα, μερικά μπορεί να είναι χρήσιμα ενώ τα θεωρούμε άχρηστα κ το αντίθετο. Το καλό είναι ότι μπορώ να εκφράσω την άποψή μου! (πριν κανας διαχειριστής διαγράψει πιθανόν το σχόλιό μου). ΔΕΝ θα βρεθώ ποτέ δίπλα σε κάποιον στρατιώτη που πυροβολεί κατα ριπάς, και το αν θα πρέπει να σηκώσω όπλο σε περίπτωση που πρέπει να αμυνθώ σηκώνει μεγάλη κουβέντα που μποερί να αγγίξει την αμπελοφιλοσοφία. Για να είμαι οντοπικ, από τον στρατό λείπουν πολλά περισσότερο αναγκαία πράγματα, για την ανάπτυξη τεχνολογίας τεχνογνωσίας στην κατασκευή οπλων/οπλικών συστημάτων δεν γνωρίζω αν κατέχουμε, ξέρω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που την εμποδίζουν πάντως (όπως και πολλών ειδών ανάπτυξη εδώ πέρα). ποπο μλκ, πολλά έγραψα 1
headbanger Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 μόνο η τελευταία παραγραφος κατ'εμέ ήταν παραγωγική στο θέμα και δεν διαφωνώ. γιου γκετ δε ποηντ. θα συμφωνήσω όμως και στο γεγονός ότι αφήσαμε την αμυντική μας βιομηχανία να πεθάνει, αλλά τέτοιος λαός είμαστε. δενμα αξίζει κάτι καλύτερο. Αφήσαμε και άλλα πράγματα, αλλά η αμυντική θα ήταν μια πολύ καλή πηγή εσόδων σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. ΕΝΤΙΤ καταλαβαίνω τον συναισθηματικο φορτισμό κάποιων, αλλά προσπαθήστε να δείτε το τουφέκιο σαν ένα ακόμα προιόν. Όλα μπίζνα είναι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ 2
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δυστυχώς μερικοί δεν το βλέπουν "σαν ένα ακόμη προιόν"
silverado Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Αλλά ΝΑΙ, στην τελική δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι στρατόκαυλος, πολεμοχαρής κλπ και να μπαίνεις στο τριπάκι "ο πουστης ο τουρκος ειναι εχθρος" κλπ. Ο μονος χαμένος θα βγεις εσύ. Δεκαετια του 80 σε χωρια της Μουσουλμανικης μειονοτητας στην Θρακη, ετυχε να δω το αναγνωστικο που χρησιμοποιουσαν εκεινη την εποχη και ειχε στο εξωφυλλο εναν Τουρκο στρατιωτη να καρφωνει με την ξιφολογχη του εναν Ελληνα στρατιωτη, πατωντας τον κατω με το ποδι. Οταν το επιπεδο του γειτονα ειναι ακριβως αυτο και οταν εχουν προηγηθει 400 χρονια Τουρκοκρατιας,Βαλκανικοι πολεμοι,2 Παγκοσμιοι πολεμοι,συνεχομενες απειλες απο μερος τους για οτιδηποτε, το να μην σε απασχολει το αξιομαχο του Ελληνικου στρατου δηλωνει τουλαχιστον οτι δεν υπαρχει σωστη αντιληψη του κινδυνου. 4
Gtr34 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Γιατι να αλλαξουμε το G3 μια χαρα δεν σκοτωνει;
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεκαετια του 80 σε χωρια της Μουσουλμανικης μειονοτητας στην Θρακη, ετυχε να δω το αναγνωστικο που χρησιμοποιουσαν εκεινη την εποχη και ειχε στο εξωφυλλο εναν Τουρκο στρατιωτη να καρφωνει με την ξιφολογχη του εναν Ελληνα στρατιωτη, πατωντας τον κατω με το ποδι. Οταν το επιπεδο του γειτονα ειναι ακριβως αυτο και οταν εχουν προηγηθει 400 χρονια Τουρκοκρατιας,Βαλκανικοι πολεμοι,2 Παγκοσμιοι πολεμοι,συνεχομενες απειλες απο μερος τους για οτιδηποτε, το να μην σε απασχολει το αξιομαχο του Ελληνικου στρατου δηλωνει τουλαχιστον οτι δεν υπαρχει σωστη αντιληψη του κινδυνου. το εσυ δεν πιανει μονο τον ερμο τον έλληνα αλλά και τον έρμο τον τούρκο που θα πάει άκλαφτος. Γαμώ την ανθρωπότητα
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πέρα από τα ουτοπικά περί εχθρών και το κράξιμο στα ελληνικά στρατά, τα όπλα είναι ένα topic μηχανολογικό που προσφέρει και έχει ένα δέος ως προς τους μηχανισμούς λειτουργίας ίδιο με ένα topic για ρολόγια. Δεν είμαι μηχ. μηχ., αλλά βρίσκω ωραίο το να μαθαίνει κανείς για τα όπλα και το πως λειτουργούνε. Με αφορμή αυτό το topic και τις αναφορές στις σφαίρες έμαθα σήμερα τι είναι τα hollow points, full metal jacket και soft points.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεκαετια του 80 σε χωρια της Μουσουλμανικης μειονοτητας στην Θρακη, ετυχε να δω το αναγνωστικο που χρησιμοποιουσαν εκεινη την εποχη και ειχε στο εξωφυλλο εναν Τουρκο στρατιωτη να καρφωνει με την ξιφολογχη του εναν Ελληνα στρατιωτη, πατωντας τον κατω με το ποδι. Οταν το επιπεδο του γειτονα ειναι ακριβως αυτο και οταν εχουν προηγηθει 400 χρονια Τουρκοκρατιας,Βαλκανικοι πολεμοι,2 Παγκοσμιοι πολεμοι,συνεχομενες απειλες απο μερος τους για οτιδηποτε, το να μην σε απασχολει το αξιομαχο του Ελληνικου στρατου δηλωνει τουλαχιστον οτι δεν υπαρχει σωστη αντιληψη του κινδυνου. και εμεις δεν πάμε πίσω, όταν πήγαινα δημοτικό μας είχαν φέρει ενα περιοδικό με φωτογραφίες απο τούρκους στρατιώτες να ποζάρουν διπλα σε κομμένα κεφάλια κούρδων. Κομμένα κεφάλια σε παιδια δημοτικού, Ελλαδάρα επιπεδο...
Aztec Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά τι βαρος και ιστορίες λέτε . Αν γίνει πολεμος το τελευταίο που θα νιωσετε εκείνη την ώρα απο το χεσιμο και την αδρεναλίνη είναι το βάρος του όπλου 1
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Πέρα από τα ουτοπικά περί εχθρών και το κράξιμο στα ελληνικά στρατά, τα όπλα είναι ένα topic μηχανολογικό που προσφέρει και έχει ένα δέος ως προς τους μηχανισμούς λειτουργίας ίδιο με ένα topic για ρολόγια. Δεν είμαι μηχ. μηχ., αλλά βρίσκω ωραίο το να μαθαίνει κανείς για τα όπλα και το πως λειτουργούνε. Με αφορμή αυτό το topic και τις αναφορές στις σφαίρες έμαθα σήμερα τι είναι τα hollow points, full metal jacket και soft points. γαμώ τις ταινιες, ε; σορυ που ειμαι αντιθετος ρε παιδια, δεν μπορώ να το εκφράσω; Ωραια η τεχνολογία, τα μυαλα που φτιάχνουν όπλα κατ'εμε θα μπορούσαν να φτιάχνουν κάτι άλλο, δεν θα μπορούσαν;
silverado Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 και εμεις δεν πάμε πίσω, όταν πήγαινα δημοτικό μας είχαν φέρει ενα περιοδικό με φωτογραφίες απο τούρκους στρατιώτες να ποζάρουν διπλα σε κομμένα κεφάλια κούρδων. Κομμένα κεφάλια σε παιδια δημοτικού, Ελλαδάρα επιπεδο... Δινεις μεγαλυτερη βαρυτητα στο ποιος το εδειξε παρα στο ποιος το εκανε. Αυτο ειναι και αν ειναι επιπεδο. Παντως οι γειτονες εξακολουθουν να κανουν τα ιδια στην Συρια και οπου αλλου τους δοθει η ευκαιρια,αρα δεν αλλαζουν σε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα