berica Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Το περιμένω από Minideal. Το έχει κανείς; Είπα να δοκιμάσω Κίνα μιας και πολύ κοροϊδία έχει πέσει από τις γνωστές εταιρίες....
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν περνάς μια βόλτα από το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369820έχει πάρα πολλές σελίδες. εδώ δεν νομίζω να πάρεις πολλές απαντήσεις. και ένα random υποτονικό video με review
GiorgosT Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και εγώ στην αναμονή είμαι για το 1s Άντε με το καλό! Όταν έρθει περιμένουμε εντυπώσεις/mini review
berica Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλημέρα! Ναι μου έχει έρθει. 12 - 13 μέρες έκανε μόνο να έρθει. Λοιπόν επειδή έφυγα από iphone 4 και πήγα στο Xiaomi. Γνώμη μου: Τσάμπα τα λεφτά που πάμε και πετάμε σε εταιρίες όπως Apple-Samsung-LG κ.α....... Το κινητό είναι ταχύτατο! Έχω βάλει πάνω από 20 εφαρμογές και δεν κολλάει καθόλου, έχω συγχρονίσει 2 mail και 8 λογαριασμούς και δεν κολλάει πουθενά! Μπαταρία τη μέρα την βγάζει για πλάκα και την επόμενη πας με ένα 25% - 30%. Rooted: Το κάνω ότι θέλω! Αναβαθμίσεις συνέχεια από το https://xiaomi-miui.gr/. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι με το ακουστικό. Παίζει κανονικότατα και πολύ δυνατά, απλά κάποιες φορές είναι λες και παίζει σε τέρμα ένταση και κάνει ένα μικρό "τσικ" που το ακούω... Μπορεί να είναι θέμα rom δεν ξέρω... Όπως και να χει, δεν έχει καμία σχέση με το iphone! Μια ζωή iphone είχα και ένα Nexus μια φορά! Πλέον δεν αξίζει να πετάμε τα λεφτά μας!!!! Με το iphone στη δουλειά δεν είχα σήμα στα περισσότερα σημεία, με το xiaomi έχω για πλάκα παντού! Οθόνη και κάμερα απλά απίστευτα! Ότι άλλο θέλετε με ρωτάτε!
StigmaX Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Όχι οτι θέλω να κόψω τον ενθουσιασμό σου, αλλα σκέψου οτι πήγες απο τηλέφωνο τετραετίας σε κάτι νέο, σε έναν χώρο όπου οι αλλαγές χρόνο με το χρόνο είναι ραγδαίες. Το "τσάμπα λεφτά" είναι σχετικό, μιας και το Nexus 5 ή το G2 στα 300€ σε καμία περίπτωση δεν το λές υπερτιμημένο ή ακριβό. Όσων αφορά τα iphone σκέψου οτι για να το αλλάξεις, χρειάστηκαν 4 χρόνια... και φαντάζομαι το πούλησες και κανέναν 200αρι, οπότε τα λεφτά του τα έβγαλε και με το παραπάνω.
berica Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πίστεψέ με δεν έχω κανένα ενθουσιασμό για υλικά αγαθά.... Άλλα΄πρέπει να κοιτάμε... Απλά πρέπει κάποια στιγμή ο κάθε αγοραστής σε οτιδήποτε να ξέρει να κρίνει.... Να μην υπερτιμά τα προϊόντα η το αντίθετο να τα υποτιμά! Για μένα επειδή στο χώρο που δουλεύω έχουν περάσει όλα τα κινητά από τα χέρια μου, πραγματικά δεν θα ξαναέδινα λεφτά για επώνυμο! Οι διαφορές είναι ελάχιστες έως καθόλου..... ΄Ολα βέβαια είναι σχετικά και όπως τα βλέπει κανείς! Απλά πρέπει να γίνουμε λίγο πιο value for money και να αγοράζουμε κάτι επειδή θα χρησιμοποιήσουμε αυτά που έχει κι όχι για να λέμε ότι πήραμε Iphone - S5 - G3 (παραδείγματα δίνω τυχαία). Καθένας όπως νομίζει πράττει! Φίλε μου πάει σφαίρα το gpS κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα!
GiorgosT Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πίστεψέ με δεν έχω κανένα ενθουσιασμό για υλικά αγαθά.... Άλλα΄πρέπει να κοιτάμε... Απλά πρέπει κάποια στιγμή ο κάθε αγοραστής σε οτιδήποτε να ξέρει να κρίνει.... Να μην υπερτιμά τα προϊόντα η το αντίθετο να τα υποτιμά! Για μένα επειδή στο χώρο που δουλεύω έχουν περάσει όλα τα κινητά από τα χέρια μου, πραγματικά δεν θα ξαναέδινα λεφτά για επώνυμο! Οι διαφορές είναι ελάχιστες έως καθόλου..... ΄Ολα βέβαια είναι σχετικά και όπως τα βλέπει κανείς! Απλά πρέπει να γίνουμε λίγο πιο value for money και να αγοράζουμε κάτι επειδή θα χρησιμοποιήσουμε αυτά που έχει κι όχι για να λέμε ότι πήραμε Iphone - S5 - G3 (παραδείγματα δίνω τυχαία). Καθένας όπως νομίζει πράττει! Φίλε μου πάει σφαίρα το gpS κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα! Τι διαφορά να έχει. Εδώ το Hongmi είναι από κάτι Samsung που πέρασαν από τα χέρια μου πιο στιβαρό. Και πιο όμορφο (υποκειμενικό αυτό βέβαια). Με γεια!
yiannis72 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 [...] Ότι άλλο θέλετε με ρωτάτε! Σήμερα παρέλαβα κι εγω το 1s.Με μια-οχι και τοσο προχειρη-ματιά στο ιντερνετ,δεν βρήκα αν υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε να φωτίζονται τα 3 πλήκτρα που βρίσκονται κάτω από την οθόνη. Θα 'θελα να σε ρωτήσω αν έχεις βρει εσύ κάτι.
doctorkostis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σήμερα παρέλαβα κι εγω το 1s.Με μια-οχι και τοσο προχειρη-ματιά στο ιντερνετ,δεν βρήκα αν υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε να φωτίζονται τα 3 πλήκτρα που βρίσκονται κάτω από την οθόνη. Θα 'θελα να σε ρωτήσω αν έχεις βρει εσύ κάτι. δεν ειναι φωτιζομενα. Ειναι ενα αρνητικο που εχει το τηλεφωνο, στο αισθητικο κομματι. Κατα τα αλλα πως σου φαινεται? 1
yiannis72 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι δεν υπάρχει τρόπος να φωτίζονται τα πλήκτρα,αλλά είπα μήπως μου είχε ξεφύγει κάτι. Anyway,ευχαριστώ για την απάντηση Κωστή. Στα του τηλεφώνου τωρα. Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να κάνω review,μιας και το τηλεφωνο για μένα,προορίζεται για κυρίως για κλήσεις,περιορισμενη χρήση ιντερνετ και ακροαση μουσικής. Προορίζεται για τη γυναίκα που κι αυτή ανάλογη χρήση κάνει(+ χρήση κάμερας)κι εγω της κάνω ενα πολύ βασικό σετάρισμα. Δεν εχω περασει ακομα εφαρμογές ούτε εχω συγχρονισει λογαριασμούς για να μπορω να μιλήσω για την ταχυτητα του. Βασικά,δεν εχω δοκιμάσει καν το ακουστικό και το ηχείο του
GiorgosT Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι δεν υπάρχει τρόπος να φωτίζονται τα πλήκτρα,αλλά είπα μήπως μου είχε ξεφύγει κάτι. Anyway,ευχαριστώ για την απάντηση Κωστή. Στα του τηλεφώνου τωρα. Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να κάνω review,μιας και το τηλεφωνο για μένα,προορίζεται για κυρίως για κλήσεις,περιορισμενη χρήση ιντερνετ και ακροαση μουσικής. Προορίζεται για τη γυναίκα που κι αυτή ανάλογη χρήση κάνει(+ χρήση κάμερας)κι εγω της κάνω ενα πολύ βασικό σετάρισμα. Δεν εχω περασει ακομα εφαρμογές ούτε εχω συγχρονισει λογαριασμούς για να μπορω να μιλήσω για την ταχυτητα του. Βασικά,δεν εχω δοκιμάσει καν το ακουστικό και το ηχείο του Με γεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα