Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν διαβασα τα παραπανω ποστ, απλα σου απανταω κατευθειαν στην ερωτηση σου

μπορεις αρχικα καποια ζεστα αμα νιωθεις κρυος το πρωι

Κακαο, με ζεστο νερο

Πρασινο Τσαι, υπεροχο για τον μεταβολισμο και οκει εχει και καφεινη

μπορεις να δοκιμασεις και την κλασσικη ζεστη σοκολατα

απο κρυα προτεινω κυριως χυμους, οπως πορτοκαλι, καροτο ή και κανα smoothie ειναι υπεροχο για τωρα που καλοκαιριαζει

θα ελεγα και milkshake αλλα...πρωινιατικα τωρα.. 

Δημοσ.

Δεν θέλεις να πίνεις καφέ επειδή δε σου αρέσει ή επειδή σε ενοχλεί? Δεν μπορώ να σκεφτώ εναλλακτική, ο καφές είναι αναντικατάστατος για μένα! :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δημοσίευση 21 April 2014 - 05:25 PM

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Insomnia.

Θα ήθελα να προτείνετε μερικά ροφήματα ν' αντικαταστήσω στην δουλειά και στις εξόδους μου. Τι μπορώ να πίνω στη δουλειά αντί για καφέ, να διαρκεί και λίγο; Ρίχτε προτάσεις!

^^^^^^^^^^^^^^

Πες μου ότι το χρόνια πολλά δεν αναφέρεται για το γεγονός που έγινε την συγκεκριμένη ημερομηνία του 1967 please!Δεν θέλω να κάνω report!

Δημοσ.

seriously?...Πάσχα είχαμε

To Πασχα λεμε Χριστος ανεστη. Σωστα; Προφανως ο κυριος αναφερετο στην επανασταση.

Δημοσ.

γαλα για εμενα η καλυτερη επιλογη και εαν θες βαζεις και λιγο σοκολατα μεσα για να ειναι πιο ωραιο...

Δημοσ.

seriously?...Πάσχα είχαμε

Ε ναι  δεν το θυμόμουνα και για αυτό ζήτησα και την διευκρίνηση.....Πάντως όντως το πάσχα λέμε χριστός ανέστη και για αυτό και δεν το συνδύασα.Όπως επίσης την πρωτοχρονιά λέμε καλή χρονιά.. και όχι σκέτο χρόνια πολλά!.Έτσι όπως το έγραψε για κάποιον που δεν θυμάται το Πάσχα γιατί μπορεί να μην τον νοιάζει κιόλας, αλλού παρέπεμπε...

Δημοσ.

Χυμός καρότο. :)

Μόνο μην το παρακάνει, γιατί θα τον πάει ζουμί. Υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν υπερευαισθησία στην καροτίνη. Έχω κλάψει στο παρελθόν δοκιμάζοντας τον καινούργιο μας αποχυμωτή. Πεπτική ίωση, γιατί για να βγάλω ένα ποτήρι χυμό, έβαλα ένα σκασμό καρότα. Άλλαξα χρώμα... :wacko:

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του Insomnia.

Θα ήθελα να προτείνετε μερικά ροφήματα ν' αντικαταστήσω στην δουλειά και στις εξόδους μου. Τι μπορώ να πίνω στη δουλειά αντί για καφέ, να διαρκεί και λίγο; Ρίχτε προτάσεις!

21april1967.png

You thought nobody would notice...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...