Dimitrios_1989 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη και υγεία σε όλους μας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θεώρησα σωστό να το μοιραστώ μαζί σας για να βοηθήσω εμένα αλλά και άλλο κόσμο που μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο και να θελήσει να ψάξει να βρει λύση. Πριν μια εβδομάδα έκανα αλλαγή στην προπληρωμένη κάρτα μου στην Eurobank διότι έληξε. Την ανανέωσα και σήμερα θυμήθηκα πως πρέπει να αλλάξω τα στοιχεία της κάρτας μου στο PayPal. Πήγα να προσθέσω τα στοιχεία της νέας κάρτας και πατώντας αποθήκευση μου βγαίνει το εξής μήνυμα The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Δε μπορώ να καταλάβω πού έγκειται το πρόβλημα καθώς όλα τα στοιχεία της κάρτας είναι εξακριβωμένα. Επίσης τόνισα στην εξυπηρέτηση και στην κοπέλα που μου την άλλαξε να μην μπλοκάρει τίποτα γιατί την έχω για συναλλαγές στο PayPal και αυτή ούτε που μου ανέφερε ότι θα παίξει πρόβλημα. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Τι πρέπει να κάνω για να προσθέσω νέα κάρτα και να κάνω τις συναλλαγές μου ελεύθερα. Όχι και τίποτε άλλο είχα παραγγείλει ένα φίλτρο φακού για την Nikon μου και το κατάστημα στο eBay περιμένει πληρωμή
kalodrei Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 η καρτα εχει χρηματα μεσα ? (εσυ μπορει να εχεις βαλει και να μην φαινονται ακομα)
parasaser Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 πρέπει να έχει μέσα χρήματα, τουλάχιστον 1.50 ευρώ. γιατί ρε παιδιά δεν βγάζετε μια χρεωστική να τελειώνει η υπόθεση? κουράστικα να ρωτάω! 1
Dimitrios_1989 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Έχω 0,22 μέσα και θέλω να βάλω και άλλα μέσα για να μπορέσω να πληρώσω το κατάστημα. Ποια η διαφορά χρεωστικής δηλαδή;
parasaser Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Έχω 0,22 μέσα και θέλω να βάλω και άλλα μέσα για να μπορέσω να πληρώσω το κατάστημα. Ποια η διαφορά χρεωστικής δηλαδή; θα απαλλαγείς από την προμήθεια που τρώει η τράπεζα σε κάθε φόρτιση της κάρτας.
Dimitrios_1989 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Α γι' αυτό λύσσαγε ο υπάλληλος τότε που έβγαλα την κάρτα να βγάλω προπληρωμένη και όχι χρεωστική Ωστόσο σε κάτι δε σιγουρεύτηκα ακόμα. Φταίει σίγουρα που εγώ δεν έχω αρκετά χρήματα μέσα στην κάρτα και το PayPal δεν την δέχεται στην λίστα με τις νέες κάρτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα