ParhsG Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εγω ειμαι με i7 930 και 5850. Μπορει και παιζει ακομα αρκετα παιχνιδια.Μετρο LL δεν παιζοταν χωρις το update
Crazy Tony Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Στο σύστημα της υπογραφής μου, στο BF3, σε πίστα με 64 ατόμα, ο CPU πάντα 100% και η κάρτα γραφικών 30-60%, με average 19FPS σε 768p... Το Bottleneck υπάρχει και βασιλεύει σε παιχνίδια που έχουν μεγάλες απαιτήσεις απο τον CPU, ειδικά στο multiplayer κομάτι. Τώρα τα παραδείγματά σου πιστεύω είναι στο singleplayer για αυτό δεν είναι τόσο αισθητό.
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εγω ειμαι με i7 930 και 5850. Μπορει και παιζει ακομα αρκετα παιχνιδια.Μετρο LL δεν παιζοταν χωρις το update Καλά εσύ έχεις και μικρότερη κάρτα για τον επεξεργαστή.
cabdik Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 σημαντικό ρόλο έχει ο επεξεργαστής αλλά και ένα καλό τροφοδοτικό επιπλέον από μια αξιόλογη κάρτα όπως είναι η gtx 760 μπουκάλι μπορεί να έχεις ακόμα και από το τροφοδοτικό! αν δε σε καλυπτει το τροφοδοτικο, δεν λεγετε "μπουκαλι" (bottleneck) αλλα διακοπη ρευματος....!!!!!!!!!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα