DreadKnight Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παιδιά καλημέρα. Χθες κούμπωσα μια κάρτα ήχου pci στην μητρική της υπογραφής μου και ήταν τόσο κολλητά με την κάρτα γραφικών, που μόλις γύρισε το ανεμιστηρακι ακούμπησε πάνω και έσπασε ένα πτερύγιο. Η καρτα είναι εντός εγγύησης απ το πλαίσιο και απ την evga. Έπιασα και το κόλλησα με logo. Λέτε να υπάρξει κανα πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να καλύπτει κάτι η εγγύηση; Eυχαριστώ.
FasTaker Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 μην κανεις τετοια πραγματα θα εχεις θεμα. Η εγγυηση δεν σε καλυπτει λογω κακης τοποθετησης εκτος και τους πεις οτι ηταν σπασμενο εξαρχης και το δεχτουν. 1
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Αν δεις τελικα και δεν σε καλύπτει η εγγύηση καλύτερα να αλλάξεις τον ανεμιστήρα γιατι μπορει να γίνει χειρότερη ζημιά
Zapee995 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Εγω θα σου προτεινα να μιλησεις κατευθειαν με EVGA να δεις τι θα σου πουν.. 1
DreadKnight Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παιδιά θα επικοινωνήσω αύριο με την evga να δω τι θα μου πουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα