Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια. Μολις εγκατεστησα windows στον samsung evo 840 αλλα δε μπουταρει στα win. θελει καμοια ιδιαιτερη ρυθμιση στα bios ? Μου αναφερει "no ide master"

Εβγαλα τον παλιο δισκο και θα τον βαλω μετα.

Δημοσ.

Έγινε η εγκατάσταση κανονικα και δεν κανουν boot τι σου λεε ακριβώς ? Δοκίμασε να βάλεις τους δίσκους στο bios σε ide mode αν εχει ahci

Δημοσ.

Ναι τον επελεξα σαν primary. Εβγαλα τον παλιο. Ηταν ide μηπως να το γυρισω achi ?? Στο ide βγαζει το παραπανω μηνυμα ππυ εγραψα και στο achi επισης βγαζει οτι δεν εχω βαλει σωστο δισκο.

sata 2 η μητρικη μου

Δημοσ.

Ποια μητρική εχεις ?

Δοκίμασε να τον βάλεις σε αλλη sata ή στην θέση που ηταν ο προηγούμενος δίσκος

Δημοσ.

asus p5e. Εβγαλα τον παλιο δισκο και εβαλα τον ssd στη sata1. Ξανακανω εγκατασταση με ide mοde. Δεν βαζω achi γιατι υπαρχει και το DVD rom

Τελικα εγκατεστησα σε ide mode και αλλαξα μεσω regedit σε achi mode :-) ολα καλα

εχω το εξης προβλημα τωρα. συνδεσα και τον παλιο πανω και μενει στην αρχικη εικονα οταν bootarei. ουτε bios

• Like 1
Δημοσ.

Αν το γύρισεις τωρα σε ide mode για δες , μηπως ο παλιος εχει καποιο πρόβλημα και σου επηρεάζει και τον καινούργιο

Δημοσ.

Σε ide mode κανονικά και τους δύο :) Εχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση σε σχεση με achi ?

Οριστε και τα αποτελέσματα στην sata 2 μητρική μου σε σχέση με τον hdd

Δημοσ.

Κοιτα απο την στιγμή που εχεις sata 2 ισως να μην υπάρχει πολυ μεγάλη διαφορά οποτε πιστεύω μπορεις να το αφήσεις και ετσι , γιατι ομως στο κάνει αυτο πρέπει να ειναι θέμα drivers καθαρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκατέστησα με επιτυχία και το achi mode. Επρεπε να το απενεργοποιήσω μόνο στη θύρα που έχω τον παλιό HDD.  Παρακάτω τα αποτελέσματα. Το rapid mode αξίζει ? Εχω 8gb ram. Κάπου διάβασα οτι υπάρχει θέμα με τα games. Μια γνώμη ?

Επεξ/σία από kosmasgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...