DmW Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Γειά σας μάγκες, πήρα σήμερα τα logitech z523. Τα έφερα λοιπόν τα σύνδεσα και μου βουίζουν πάνω από το 35-40% της έντασης δοκίμασα να αλλάξω υποδοχή στο pc τίποτα και στις δύο υποδοχές βουίζουν. Όταν όμως τα συνδέω στο mp3 μου παίζουν κανονικά και δεν βουίζουν καθόλου όσο και να τα ψηλώσω και όσο δυνατα και να έχω το μπάσο. Τι μπορεί να φταίει;
discoboyminimal Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 γιατι να θελει αλλαγη η καρτα ηχου? οι καρτες ηχου πλεον ειναι απο τα 'αθανατα' κοματια του υπολογιστη. για μενα πρωτα πες μας το τροφοδοτικο σου (μαρκα,watt,ετος αγορας) μετα ελεγξε αν καποιο καλωδιο μεσα στον πυργο πεταει και ακουμπαει προκλητικα καποιο μεταλικο μερος του κουτιου. επειτα δοκιμασε αλλο πολυπριζο-πριζα. και βεβαιωσου οτι υπαρχει καλη γειωση στο σπιτι σου. αν δεν λυθει μετα απο ολα αυτα τοτε βλεπουμε το ενδεχομενο αλλη καρτας ηχου.
DmW Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 γιατι να θελει αλλαγη η καρτα ηχου? οι καρτες ηχου πλεον ειναι απο τα 'αθανατα' κοματια του υπολογιστη. για μενα πρωτα πες μας το τροφοδοτικο σου (μαρκα,watt,ετος αγορας)Το τροφοδοτικο μου είναι αυτό:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663429Πολύ απλό βέβαια αν και όταν το πήρα (πέρυσι) για τις ανάγκες μου ακόμα και τις τωρινές ήταν πολύ καλό και με βάση το πόσο κόστιζε ένα 50αρικο νομίζω. μετα ελεγξε αν καποιο καλωδιο μεσα στον πυργο πεταει και ακουμπαει προκλητικα καποιο μεταλικο μερος του κουτιου. επειτα δοκιμασε αλλο πολυπριζο-πριζα. και βεβαιωσου οτι υπαρχει καλη γειωση στο σπιτι σου. Τώρα για τα πολύπριζα κ.τ.λ δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα μιας και στο mp3 player έπαιξαν κανονικά τα ηχεία συνδεδεμένα στην ίδια ακριβώς πρίζα. Οπότε μας μένει η κάρτα και το να πετάει κάποιο καλώδιο το οποίο πρέπει να το τσεκάρω. αν δεν λυθει μετα απο ολα αυτα τοτε βλεπουμε το ενδεχομενο αλλη καρτας ηχου. Y.γ ή το quote (παράθεση) δουλεύει παράξενα ή εγώ έχω ζαλιστεί από το ταξίδι.
discoboyminimal Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 στη θεση σου θα εκανα τις παρακατω δοκιμες για να βγαλω συμπερασμα. θα ειχα καλη γειωση. θα αλλαζα πριζα. θα αλλαζα τροφοδοτικο(δανεικο για δοκιμη). επειτα αλλη καρτα ηχου. κατι αλλο που ξεχασα να ρωτησω. ειναι onboard η σε pci θυρα η καρτα? αν ειναι onboard δες μια την μητρικη σου , μπας και εχει τιποτα σκασμενους πυκνωτες η κατι αλλο παραξενο πανω.γιατι αν εχει με την onboard παιζει να σου βγαλει κ αλλα προβληματα η μητρικη στο μελλον.
the marauder Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έχω τα ίδια ηχεία και είχα το ίδιο πρόβλημα.Το έλυσα πηγαίνοντας στη διαχείριση ήχου της Realtec.Εκεί στην επιλογή 5.1 ξετικαρα τα πλαινα ηχεία και όλα παίζουν πια κανονικά.Ελπίζω και για σένα να είναι κάτι τόσο απλό και να λυθεί το πρόβλημά σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα