demonisawake Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!Εχω ενα προβλημα με την τηλεοραση μου!Προσπαθω να συνδεσω τον υυπολογιστη με την 42 ιντσων lg που εχω στο σαλονι με καλωδιο RGB αλλα ενω φαινεται κανονικα στην τηλεοραση οταν διαβαζει τα BIOS και φορτωνει κανονικα το σημα των windows 7 μετα δειχνει πως δεν υπαρχει σημα!Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του γιατι δεν μπορω να δωδω καμια εξηγηση!
Deltami Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, δοκίμασε τα εξής: Πατήσε τη συντόμευση πληκτρολογίου που ενεργοποιεί μια πρόσθετη οθόνη. Σε πολλούς φορητούς υπολογιστές, για αυτόν το σκοπό χρησιμοποιείται η συντόμευση πληκτρολογίου FN+F5 Ανοίξτε το Κέντρο φορητότητας των Windows, κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέγοντας τον Πίνακα Ελέγχου, κάνοντας κλικ στην επιλογή Φορητός υπολογιστής και, στη συνέχεια, στην επιλογή Κέντρο φορητότητας των Windows. Στη συνέχεια, στο παράθυρο Εξωτερική οθόνη, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση οθόνης. Ελπίζω αυτά να βοήθησαν ! Καλό βράδυ
mixalisor99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 έχω και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα . έχω το Emachines e442 (της Acer) πέρασα τσ windows 7 και δεν λειτουργεί ούτε το vga ούτε το hdmi καλώδιο τι να κάνω??? βοήθειαα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα