Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το αναλύω έτσι. Αν είχα μια συσκευή που την είχα χρυσοπληρώσει, μου την έκλεβαν και ξαφνικά την εντόπιζα κάπου, δεν θα με ενδιέφερε καθόλου η ιστορία του ατόμου που την είχε στα χέρια του.

Αν επιπλέον μου ζητούσε και λεφτά από πάνω, δεν θες να ξέρεις τι θα έκανα... :P

εγώ ξέρω ότι όταν χάνονται αντικείμενα μεγάλης αξίας υπάρχει επιβράβευση.

εδώ δίνουν σε χαμένα γατιά και σκυλιά που μπορεί να τα αγόρασαν πανάκριβα αλλά μπορεί να τα πήραν και τσάμπα.

Δημοσ.

To να αγοραζετε κινητο και δη iphone χωρις αποδειξη αγορας, ειναι το ιδιο αφελες με το να κανετε καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο για "ferrari τελευταιο μοντελο που πωλειται προς 500 ευρω λογω αναβαθμισης σε επομενο". Χωρις να εχει βγει επομενο. Ενα αυτο.

Δευτερον, τα 100 ευρω που του ζητας ειναι τουλαχιστον παραλογα απ'τη στιγμη που το κινητο ειναι δικο του. Τις οποιες διαφορες σου τις εχεις 1ον. με τον εαυτο σου και 2ον. με αυτον που σε επιασε κωτσο. Με αυτους τους 2 πρεπει να τις λυσεις και οχι με το παληκαρι που του το κλεψανε.

Το χειροτερο ειναι οτι συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις την κατασταση αφελως:

Εχε υποψιν δηλαδη, οτι το να ζητας 100 ευρω για να επιστρεψεις στον κατοχο προιον κλοπης (κανεναν δεν νοιαζει ποιος του το εκλεψε εκτος απο σενα), μπορει να σε μπλεξει πολυ περισσοτερο απο το κοινο αδικημα της κλοπης. Αν τυχον μεσα στις επομενες ημερες/εβδομαδες "αλλαξει σταση" και δεχθει να σου δωσει τα 100 ευρω ξαφνικα, εχε υποψιν την περιπτωση να εχεις φαει καταγγελια για εκβιασμο και να παρεις στα χερια σου 100 ωραια ευρωπουλακια πλην ομως προσημειωμενα. Και πλεον θα υπαρχει και θεματακι εκβιασμου, νομικα. Που βασικα αυτο κανεις και απο ηθικης σκοπιας. Λες στον νομιμο κατοχο οτι δε του δινεις το κλεμενο του τηλεφωνο αν δεν σε πληρωσει οσα λεφτα του ζητας.

Χωρις ιχνος ειρωνειας, ολα τα παραπανω.

Δημοσ.

έλεος ρε μάγκες δηλαδή θα πρέπει να κάνω νέο account για να μιλάω σοβαρά?

Αν έκανες νεο account είχες περισσότερες πιθανότητες να φτάσεις τις διπλάσιες σελίδες γιατί με το νεο account δεν θα είχες την προϊστορία σου

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

εγώ ξέρω ότι όταν χάνονται αντικείμενα μεγάλης αξίας υπάρχει επιβράβευση.

εδώ δίνουν σε χαμένα γατιά και σκυλιά που μπορεί να τα αγόρασαν πανάκριβα αλλά μπορεί να τα πήραν και τσάμπα.

Την επιβράβευση ή όχι την αποφασίζει ο ιδιοκτήτης...

Επίσης πλεον είμαι σίγουρος πως έχασα 10 λεπτά από το χρόνο μου...

• Like 4
Δημοσ.

έλεος ρε μάγκες δηλαδή θα πρέπει να κάνω νέο account για να μιλάω σοβαρά?

Cool bro  αγαπάμε παρασέιζαh.  :D

Δημοσ.

Το αστείο είναι πως ο ιδιοκτήτης μπορεί και να του έδινε από μόνος του κάποια αμοιβή αν του το επέστρεφε χωρίς παζάρια.

Δημοσ.

θαυματουργό το κράνος. Να το φοράς κι όταν σκέπτεσαι torllοθέματα

εννοώντας όπως εσύ δεν πείθεσαι, έτσι και ο άλλος δεν μπορεί να πιστέψει ότι εγώ δεν του το έκλεψα.

• Super Moderators
Δημοσ.

θαυματουργό το κράνος. Να το φοράς κι όταν σκέπτεσαι torllοθέματα

Και να πάρει μαζί του και μερικά ευρώ από το ...κομοδίνο (για την εγγύηση αποφυλάκισης)! :P

• Like 3
Δημοσ.

Αν έκανες νεο account είχες περισσότερες πιθανότητες να φτάσεις τις διπλάσιες σελίδες γιατί με το νεο account δεν θα είχες την προϊστορία σου

Ναι αλλα δεν θα ειχε την δυνατοτητα της αγανακτισης που δεν το πιστευουμε .Εγω θεωρω οτι σχεδον υπηρχαν ψηγματα επαγγελματισμου στο τρολλινγκ του.Σαφης βελτιωση σπο το κομοδινο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...