Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..θα ήθελα την βοήθεια σας για θεμα μητρικης επεξεργαστη και τροφοδοτικο.. εχω σκεφτει για επεξεργαστη τον ι5 4670κ και για μητρικες  αυτες τις δυο:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523125

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526944

αν μπορει καποιος να με βοηθησει διοτι δεν ειμαι καλως γνωστης θα το εκτιμουσα! τον υπολογιστη τον θελω για καθημερινη χρηση οπως παιχνιδια ιντερνετ κτλ! ειπα να παρω αυτον τον επεξεργαστη για μελοντικη χρηση overclock ωστε να μην χρειαστει να τον αλλαξω! οσο για το τροφοδοτικο δεν εχω σκεφτει κατι!Τι μου προτεινεται εσεις; Ευχαριστω πολυ! Συγγνωμη αλλα το ανοικα το θεμα και πιο κατω ( hardware/Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM) και δεν ξερω πως να το σβησω!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γεια σου φίλε. Θα προτιμούσα την ASUS για τους εξής λόγους:
Φθηνότερη.
Καλύτερη onboard κάρτα ήχου, κάθε gamer/μουσικόφιλος το δέχεται αυτό σαν + αν δεν σκοπεύει να βάλει dedicated card.
Προσωπικά είχα δει το UEFI BIOS της ASUS και είχα εντυπωσιαστεί, δεν έχω δει άλλα UEFI BIOS από κοντά όμως.
Εμφάνιση.

Τώρα από θέμα ποιότητας/μακροχρόνια είναι και οι δυο πολύ δυνατά ονόματα. Έχω μπει και έγω στην αναζήτηση κάρτας h87 και όλοι προτείνουν ASUS/GIGABYTE με λίγο περισσότερη "αγάπη" προς ASUS αλλά πιστεύω ότι σ'αυτά τα λεφτά θα είναι πολύ ισοδύναμες.

*Αν δεν σε βιάζει το σύστημα, θα σου πρότεινα να περιμένεις καμιά 3αριά βδομάδες να βγουν στην αγορά τα x97 chipsets, ίσως πάρεις κάτι τέτοιο (λέγεται ότι θα βγουν στην ίδια τιμή με τα x87) ή ίσως πέσουν λίγο οι τιμές στα x87.

Δημοσ.

Τα x97 θα δεχονται ομως τον ι5 4670κ 4ης γενιας; Αν εχουν ιδια τιμη και ειναι καλυτερες απο αυτες που κοιταω τωρα ναι θα επελεγα αυτες ουτως η αλλως δεν βιαζομαι.. απο επεξεργαστη και για τροφοδοτικο εχεις να μου προτεινης τιποτα; Δεν εχω γραψει ομως για μνημες που εχω οπως και για καρτα γραφικων και εναν ssd!Γι' αυτο ρωταω για επεξεργαστη και μητρικη!Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!

Δημοσ.

Δε γράφεις τι budget διαθέτεις και τι έχεις αν έχεις από άλλα κομμάτια.

Το να πέσουν οι τιμές στις μητρικές είναι πολύ αμφίβολο.

Δημοσ.

το budget για μητρικη,επεξεργαστη και τροφοδοτικο υπολογιζω απο 400Ε!αντε και κατι παραπανω αν αξιζει τον κοπο !μαξιμουμ να πουμε τα 450ε! μνημες εχω 2χ4 corsair vengeance 1600. εχω εναν ssd samsung 120gb τον 840 evo αν δεν κανω λαθος και καρτα γραφικων εχω μια 2μιση χρονων sapphire 6950hd 2gb ddr5

Δημοσ.

Τα x97 θα δεχονται ομως τον ι5 4670κ 4ης γενιας; Αν εχουν ιδια τιμη και ειναι καλυτερες απο αυτες που κοιταω τωρα ναι θα επελεγα αυτες ουτως η αλλως δεν βιαζομαι.. απο επεξεργαστη και για τροφοδοτικο εχεις να μου προτεινης τιποτα; Δεν εχω γραψει ομως για μνημες που εχω οπως και για καρτα γραφικων και εναν ssd!Γι' αυτο ρωταω για επεξεργαστη και μητρικη!Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!

θα δεχονται και τα παλια μοντελα πανω κανονικα...

το budget για μητρικη,επεξεργαστη και τροφοδοτικο υπολογιζω απο 400Ε!αντε και κατι παραπανω αν αξιζει τον κοπο !μαξιμουμ να πουμε τα 450ε! μνημες εχω 2χ4 corsair vengeance 1600. εχω εναν ssd samsung 120gb τον 840 evo αν δεν κανω λαθος και καρτα γραφικων εχω μια 2μιση χρονων sapphire 6950hd 2gb ddr5

τι θα κανεις με το pc?

Δημοσ.

Καλημέρα..θα ήθελα την βοήθεια σας για θεμα μητρικης επεξεργαστη και τροφοδοτικο.. εχω σκεφτει για επεξεργαστη τον ι5 4670κ και για μητρικες  αυτες τις δυο:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523125

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526944

αν μπορει καποιος να με βοηθησει διοτι δεν ειμαι καλως γνωστης θα το εκτιμουσα! τον υπολογιστη τον θελω για καθημερινη χρηση οπως παιχνιδια ιντερνετ κτλ! ειπα να παρω αυτον τον επεξεργαστη για μελοντικη χρηση overclock ωστε να μην χρειαστει να τον αλλαξω! οσο για το τροφοδοτικο δεν εχω σκεφτει κατι!Τι μου προτεινεται εσεις; Ευχαριστω πολυ! Συγγνωμη αλλα το ανοικα το θεμα και πιο κατω ( hardware/Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM) και δεν ξερω πως να το σβησω!

Δημοσ.

τοτε αυτες οι μητρικες ειναι υπερβολη...εκτος αν εχεις λεφτα για πεταμα

επελεξα αυτες γιατι δεν εχω σκοπο να τα αλλαξω ξανα σε 1 χρονο! εχεις να μου προτεινεις κατι διαφορετικο;

Δημοσ.

επελεξα αυτες γιατι δεν εχω σκοπο να τα αλλαξω ξανα σε 1 χρονο! εχεις να μου προτεινεις κατι διαφορετικο;

Δηλαδη οποιος δεν δινει 200 ευρω για μητρικη την αλλαζει καθε χρονο???

Με κατι τετοιο εισαι υπερκαλυμμενος   http://www.skroutz.gr/s/3814780/Asus-Z87-A-C2.html

Δημοσ.

Ποιά οθόνη και τι σύστημα έχεις τώρα εκτός από αυτά που πες; Αν μιλάς για gaming θα κοιτάξεις για κάρτα γραφικών.

Οθονη εχω μια samsung δεν γνωριζω μοντελο γιατι την εχω 2 χρονια περιπου! η καρτα που εχω δεν θα μου ειναι χρησιμη μεχρι να μαζεψω χρηματα και να μπορεσω να παρω μια αλλη;Αυτη την στιγμη εχω εναν ι5 2500 socket 1155 και μητρικη ga-h67a-usb3-b3 και εχω πανω την καρτα γραφικων που εχω γραψει πιο πανω τις ram και τον ssd

Δηλαδη οποιος δεν δινει 200 ευρω για μητρικη την αλλαζει καθε χρονο???

Με κατι τετοιο εισαι υπερκαλυμμενος   http://www.skroutz.gr/s/3814780/Asus-Z87-A-C2.html

Δεν εννοω αυτο φιλε μου απλως θελω να ειναι καλη για μελοντικη χρηση οverclock του επεξεργαστη και να τον βαλω υδροψυξη (ετσι σκεφτομαι) ! διαβαζω καλα λογια για αυτες για αυτο πηγα εκει!

Δημοσ.

Φιλε αν μπορες να παρεις την maximus vi hero ειναι κορυφη....απλως επελεξε την εκδοση maximus vi hero c2 που λυνει καποια προβληματα με τις usb θυρες.

Δημοσ.

Φιλε αν μπορες να παρεις την maximus vi hero ειναι κορυφη....απλως επελεξε την εκδοση maximus vi hero c2 που λυνει καποια προβληματα με τις usb θυρες.

Ωραια καλη σκεψη και αυτη ! για τροφοδοτικο εχει κανεις να μου πει τιποτα και οποιος αλλως εχει να μου προτεινει κατι καλοδεχουμενο :-D  για αυτο εγραψα εδω για να με βοηθησετε :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...