Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια/πόσες GPU σκοπεύεις να αγοράσεις;

ειδη εχω τωρα την sapphire 6950hd dirt3 edition 2 gb αλλα στο μελλον θα αγορασω σιγουρα μια αξιας 200-300ε!

Δημοσ.

Πάρε ένα XFX 550W ή 650W και θα είσαι κυριλέ. Μη το τσιγκουνευτείς, εγώ το τσιγκουνεύτηκα παλιά και ακόμα το κουβαλάω, περιμένω πως και πως να μαζέψω τα φράγκα να πάρω και εγώ ένα αξιόπιστο.

Δημοσ.

εγω παλι δεν βρισκω λογο να αλλαξεις συστημα.

ισως εαν θελεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις σε παιχνιδια,να αλλαζες την καρτα γραφικων σου.

• Like 3
Δημοσ.

Πάρε ένα XFX 550W ή 650W και θα είσαι κυριλέ. Μη το τσιγκουνευτείς, εγώ το τσιγκουνεύτηκα παλιά και ακόμα το κουβαλάω, περιμένω πως και πως να μαζέψω τα φράγκα να πάρω και εγώ ένα αξιόπιστο.

φιλε μου  εγω σκεφτομουν αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549231απλα επειδη δεν γνωριζω ποσα wat  θα χρειαστω δεν το εγραψα πιο πανω!εσυ τι λες ;

Δημοσ.

Οθονη εχω μια samsung δεν γνωριζω μοντελο γιατι την εχω 2 χρονια περιπου! η καρτα που εχω δεν θα μου ειναι χρησιμη μεχρι να μαζεψω χρηματα και να μπορεσω να παρω μια αλλη;Αυτη την στιγμη εχω εναν ι5 2500 socket 1155 και μητρικη ga-h67a-usb3-b3 και εχω πανω την καρτα γραφικων που εχω γραψει πιο πανω τις ram και τον ssd

Δεν εννοω αυτο φιλε μου απλως θελω να ειναι καλη για μελοντικη χρηση οverclock του επεξεργαστη και να τον βαλω υδροψυξη (ετσι σκεφτομαι) ! διαβαζω καλα λογια για αυτες για αυτο πηγα εκει!

To συστημα αυτα ειναι μια χαρα δεν βλεπω την λογο της αναβαθμισης.

ισως εαν θελεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις σε παιχνιδια,να αλλαζες την καρτα γραφικων σου.

Στο λεει εδω και ο Θανος βαλε μια καλη καρτα γραφικων ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι με την παράθεση του Hyphen είδα το τωρινό σύστημα σου και τείνω να συμφωνήσω. Κοπάνα καμιά R9 290 ή την αντίστοιχη nVidia ότι προτιμάς, και κρατάς γερά...

Δημοσ.

To συστημα αυτα ειναι μια χαρα δεν βλεπω την λογο της αναβαθμισης.

Στο λεει εδω και ο Θανος βαλε μια καλη καρτα γραφικων ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα

πφφφ με βαλατε σε σκεψεις τωρα :huh:  οχι τιποτα αλλο ελεγα αν τον αλλαζα να το εδεινα το κουτι ολοκληρο στον πατερα μου (διοτι του κολλαει απιστευτα)

(σαν πιο παλιος που ειναι + θα του εκανα δωρο και εναν ssd) και να εφτιαχνα καλυτερο πισι εγω!πφφφ εχω μπερδευτει ασχημα ! :-)

Δημοσ.

Αλλο το ενα αλλο το αλλο...αν θες να το δωσεις στον πατερα σου οπως λες τοτε να κοιταξεις νεο pc αν απλα σου εχει μπει το μικροβιο της αναβαθμισης κατσε στα αυγα σου ειναι μια χαρα.

Ασε που αυτες οι μητρικες που εδειχνες πανω δεν βλεπω να τις αξιοποιεις με αυτα που λες...ειναι για super users.

Δημοσ.

Άλλο το ένα άλλο.
Δε πρόκειται για αναβάθμιση τότε, και έγω στην ίδια μοίρα είμαι.
Ουσιαστικά κάνεις νέο σύστημα.
Από τα PSU που παρέθεσες θα πήγαινα στο XFX 650W, έχει και 5 χρόνια εγγύηση.

*Απ'ότι κατάλαβα δε θέλει να κάνει overclock τώρα, αλλά στο μέλλον για να μπορέσει να τον κρατήσει λίγο παραπάνω. Αν μέχρι τότε είναι συχνά στο ινσόμνια, θα γίνει super-user. :)

Δημοσ.

Άλλο το ένα άλλο.

Δε πρόκειται για αναβάθμιση τότε, και έγω στην ίδια μοίρα είμαι.

Ουσιαστικά κάνεις νέο σύστημα.

Από τα PSU που παρέθεσες θα πήγαινα στο XFX 650W, έχει και 5 χρόνια εγγύηση.

*Απ'ότι κατάλαβα δε θέλει να κάνει overclock τώρα, αλλά στο μέλλον για να μπορέσει να τον κρατήσει λίγο παραπάνω. Αν μέχρι τότε είναι συχνά στο ινσόμνια, θα γίνει super-user. :)

αν τα αγορασω το overclock θα γινει λογικα μετα το καλοκαιρι (να περασουμε και λιγο καλα) :P σωστος για τα 5 χρονια

Αλλο το ενα αλλο το αλλο...αν θες να το δωσεις στον πατερα σου οπως λες τοτε να κοιταξεις νεο pc αν απλα σου εχει μπει το μικροβιο της αναβαθμισης κατσε στα αυγα σου ειναι μια χαρα.

Ασε που αυτες οι μητρικες που εδειχνες πανω δεν βλεπω να τις αξιοποιεις με αυτα που λες...ειναι για super users.

κοιτα αν τα αλλαξω θα αλλαξω και κουτι φυσικα τα μονα που θα βγαλω απο πανω ειναι ο ssd  η καρτα γραφικων μιας και εχει η μητρικη (δεν θελει κατι παραπανω ο πατερας μου) και τις ram (εχω να του βαλω αλλες 2χ2 hyperx kingston 1600) πφφ καλα λες εσυ εχει μπει μεσα μου η ψειρα της αναβαθμισης χαχα

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε το μονο που δεν χρειαζεσαι ειναι αναβαθμιση. Εισαι μια χαρα αλλα δεν ξερουμε ποιο τροφοδοτικο εχεις και αν ειναi καλο.

Κρατα τα λεφτα να πας εξωτερικο με την κοπελα σου,πιο καλη επενδυση. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά τα 5 χρόνια εγγύησης είναι σίγουρα, η κοπέλα όχι. (φυσικά και κάνω πλάκα:) )

Μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θες. Αναβάθμιση καθαρά για προσωπικό σου όφελος (μικρόβιο όπως αναφέρθηκε) ή να έχεις δυο pc ώστε να δώσεις το ένα στον πατέρα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...