benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι αλλά τα 5 χρόνια εγγύησης είναι σίγουρα, η κοπέλα όχι. (φυσικά και κάνω πλάκα ) Μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θες. Αναβάθμιση καθαρά για προσωπικό σου όφελος (μικρόβιο όπως αναφέρθηκε) ή να έχεις δυο pc ώστε να δώσεις το ένα στον πατέρα σου. O μπαμπας του να παρει το δικο του pc και οχι να τα φαει απο τον νεαρο φιλο μας.
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Θα πάει να πάρει τίποτα έτοιμα από το πλαίσιο Θα μπορούσε να τσοντάρει ή στο ταξίδι ή στην "αναβάθμιση"
panos195 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Φιλε το μονο που δεν χρειαζεσαι ειναι αναβαθμιση. Εισαι μια χαρα αλλα δεν ξερουμε ποιο τροφοδοτικο εχεις και αν ειναi καλο. Κρατα τα λεφτα να πας εξωτερικο με την κοπελα σου,πιο καλη επενδυση. χαχα τροφοδοτικο εχω ενα force 600w απο οτι θυμαμαι φτηνοδουλεια Ναι αλλά τα 5 χρόνια εγγύησης είναι σίγουρα, η κοπέλα όχι. (φυσικά και κάνω πλάκα ) Μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θες. Αναβάθμιση καθαρά για προσωπικό σου όφελος (μικρόβιο όπως αναφέρθηκε) ή να έχεις δυο pc ώστε να δώσεις το ένα στον πατέρα σου. Θα πάει να πάρει τίποτα έτοιμα από το πλαίσιο Θα μπορούσε να τσοντάρει ή στο ταξίδι ή στην "αναβάθμιση" απο το πλαισο για κανενα και ετοιμο!το θεμα ειναι να το στησω εγω!(και φυσικα με την βοηθεια σας) O μπαμπας του να παρει το δικο του pc και οχι να τα φαει απο τον νεαρο φιλο μας. χαχα αα και κατι ακομα αν τελικα τα αλλαξω ολα το κουτι που θελω να βαλω ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808781λογο γουστου!
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αν και πλέον δεν είναι του γούστου μου, φαίνεται αξιόλογο κουτί.Δες και κανά review αν υπάρχει να δεις τι λέει μη πονοκεφαλιάζεις μετά.Αποφάσισε τι θες να κάνεις και επέστρεψε ή εδώ ή σε νέο θέμα με τίτλο νέα σύνθεση, πες αυτά τα κομμάτια που διαθέτεις μαζεμένα και τα χρήματα που διαθέτεις. Έχει κατάλληλη φόρμα στα stickies σ'αυτό το υποφόρουμ που είναι αρκετά καλά δομημένο.
panos195 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εχω φωτο το τροφοδοτικο και το συστημα μου! δηλαδη να βαλω μια καρτα γραφικων μονο ετσι;
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αυτή που έχεις δε σε ικανοποιεί; Γιατί βλέπω και 1680χ1050....Έχεις ήδη φύγει για τροφοδοτικό ....Οι ραμ δεν είπες ότι είναι 1600; Γιατι τρέχουν 1333..*Γιατί CheatEngine ρε παλιόπαιδο.....
panos195 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αυτή που έχεις δε σε ικανοποιεί; Γιατί βλέπω και 1680χ1050.... Έχεις ήδη φύγει για τροφοδοτικό .... Οι ραμ δεν είπες ότι είναι 1600; Γιατι τρέχουν 1333.. *Γιατί CheatEngine ρε παλιόπαιδο..... χαχαχα εε μην κανουμε κανενα hack τα games (με εχει σωσει πολλες φορε χαχα) εε τρεχουν γτ τοσο σηκωνει η μητρικη μου !μεχρι 1333... αλλιως 9α ετρεχαν 1600!! ειναι και ενας λογος που ηθελα να αλλαξω μητρικη δεν σηκωνει τις μνημες πανω απο 1333 για αυτο μιλησα πριν για αναβαθμιση μητρικης και επεξεργαστη
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Α έχεις δίκιο, δε το σκέφτηκα Ένα-ένα τα λες.Anyway, δε πιστεύω ότι θα κερδίσεις και τίποτα από 1333 σε 1600, που να χρήζει αναβάθμιση 400 ευρώ.Τράβα πάρε ένα τροφοδοτικό, και αν θες να παίζεις καλύτερα, μια κάρτα γραφικών και 1080p μονιτορ και είσαι όμορφα.
panos195 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Α έχεις δίκιο, δε το σκέφτηκα Ένα-ένα τα λες. Anyway, δε πιστεύω ότι θα κερδίσεις και τίποτα από 1333 σε 1600, που να χρήζει αναβάθμιση 400 ευρώ. Τράβα πάρε ένα τροφοδοτικό, και αν θες να παίζεις καλύτερα, μια κάρτα γραφικών και 1080p μονιτορ και είσαι όμορφα. Δηλαδη δεν αξιζει να παρω εναν ι5 4670κ και μια μητρικη αντε μεχρι 150 ευρο (μην ξεφυγουμε παλι) και ενα τροφοδοτικο ετσι; Δεν θα δω καποια τρελη διαφορα σε σχεση με αυτο το πισι που εχω τωρα;
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σύμφωνα με κάποια site, κάπου στα 10% overall performance, και 13% σε single threaded apps.Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Αν το PC είναι κυρίως για gaming, και απλά browsing, ταινίες, μουσική, καθαρά κάρτα γραφικών.Αλλά πιστεύω ότι ούτε την κάρτα τη χρειάζεσαι, εκτός αν πάρεις άλλο μόνιτορ Full HD.Το τροφοδοτικό, στο ξαναλέω
panos195 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σύμφωνα με κάποια site, κάπου στα 10% overall performance, και 13% σε single threaded apps. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Αν το PC είναι κυρίως για gaming, και απλά browsing, ταινίες, μουσική, καθαρά κάρτα γραφικών. Αλλά πιστεύω ότι ούτε την κάρτα τη χρειάζεσαι, εκτός αν πάρεις άλλο μόνιτορ Full HD. Το τροφοδοτικό, στο ξαναλέω πφφ ασχημο το μικροβιο της αναβαθμισης! πιστευα οτι θα δω τρελες διαφορες και δεν θα χρειαζοταν αν τον εκανα o/c να τα αλλαζα ξανα....εσεις ομως εδω μεσα γνωριζεται καλυτερα απο εμενα οποτε μου φαινεται μονο αλλαγη τροφοδοτικου θα παμε και κουτιου λογικα γτ αν τραβιξω φωτο θα παθεις ζημια το πως ειναι ετσι μεσα ολα!!
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μη στεναχωριέσαι, μόλις γλίτωσες τον εαυτό σου από μεγάλα έξοδα, δεν έχασες τίποτα.
rowain Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι να αλλάξεις τροφοδοτικό και όλα τα άλλα άστα ακόμα λίγο..η κάρτα σου αντέχει ακόμη σε αυτήν την ανάλυση, αν δεν έχεις φυσικά την τάση να τα βάζεις όλα στο full. εγώ ήμουν με μια HD 6850 σε 1080p που εκεί ξεφεύγει το πράγμα και δεν τραβάει πια..και σκέψου όμως την πάλευα και έκανα υπομονή μέχρι να πάρω αυτήν που έχω στην υπογραφή μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα