selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αν είναι να πας στα ~400 ευρώ για κάρτα, για μένα θα ήταν μονόδρομος R9 290.Αλλά θα κοίταγα να βάλω και κανά τρελό μόνιτορ, γιατί τι να το κάνεις αν το μόνιτορ σου καλύπτεται και με μια R9 280-280x; Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι θα παίζει άνετα Max-45+ FPS με μια απ'τις 2.Με την R9 290 να έχεις τόσο δύναμη στην κάρτα να κάθεται, ή να κερδίσεις 10 fps σε λίγα παιχνίδια που ΙΣΩΣ να είναι τόσο απαιτητικά;Θα μπορούσες να βάλεις μια λίστα που παίζεις ή σκοπεύεις να παίξεις;Πάντως απορώ πώς την πάλευες με 1GB RAM, είσαι σίγουρος ότι έχεις μόνο 1 RAM;
kamasoutra Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 3 γίγα έχω απλά είναι triple channel και μπερδεύει αρκετούς που βλέπουν τα specs έτσι(η εικόνα που έδωσα το εξηγεί αν παρατηρήσεις). Τώρα για την οθόνη είναι μέσα στο πρόγραμμα και έχω δεί της benq μία gaming monitor σε τσιμπημένη τιμή αλλά ακόμα δεν το έχω ψάξει σωστά να δώ τι συμφέρει κτλπ. Απο παιχνίδια αν φτιάξω το μηχάνημα που σκέφτομαι θα παίζω τα πάντα ,δηλαδή ότι φαντάζεσαι!! Μην νομίζεις θα ότι θα παίζω μόνο league of legends.
selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι με μια 280x θα είσαι πολύ καλά. ίσως 1 double channel 8gb (2x4gb) ή triple 6αρι/12αρι και ένα μόνιτορ (αν πιστεύεις ότι χρειάζεσαι, δεν έχεις αναφέρει το τι έχεις).Τώρα αν σε καίει να χαλάσεις και άλλα λεφτά (1000+ που αναφέρεις στην αρχή) ίσως στη θέση σου να έφτιαχνα ένα σύστημα νέο, περιμένοντας για τα x97 Chipsets που έρχονται και υπολογίζεται ότι θα υποστηρίζουν και την επόμενη γενιά επεξεργαστών, και θα μπορέσεις να αφήσεις και το συστηματάκι ως έχει να το πας στο εξοχικό.
kamasoutra Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Έχω μία απλή samsung 23 ίντσες απο το 2010 που πήρα το pc μου ,δεν είναι κακή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι για την αναβάθμιση η νέο hardware, τώρα παίρνω κάποιες ιδέες και σκέφτομαι την αναβάθμιση για αρχή.
selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Είναι 1920x1080 έτσι;Εγώ αν πήγαινα για μια αναβάθμιση θα πήγαινα σε 280x, RAM και αν το μόνιτορ δε με ικανοποιούσε θα έπαιρνα ένα καλό 1080p-1200p που θα "κρατήσει". Θα πήγαινα σε 290 μόνον αν δε με ένοιαζαν τα λεφτά, και σκόπευα να κρατήσω το σύστημα για χρόνια (αλλά ποιος ξέρει, τόσο γρήγορα που προχωράει η τεχνολογία...).Αν πήγαινα για νέο σύστημα, θα έκανα ένα νέο πόστ στο φόρουμ, να μου προτείνουν τα παιδιά το καλύτερο δυνατό configuration για τα λεφτά που διαθέτω
khr1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Φιλε παιχνιδια παιζεις με το pc ή θες να παιξεις ? Γιατι παιρνεις ακριβη καρτα και δεν ξερω αν σου χρειαζεται . Τον ιδιο επεξεργαστη εχω και εγω και στεκεται μια χαρα σημερα (Εμενα μου καηκε η μητρικη και μαλλον θα παει για πουλημα ο δικος μου ) . Εγω στην θεση σου θα καθομουν οπως ειμαι (αν δεν επαιζα games) και θα αγοραζα αργοτερα με την ελευση των ddr4 ram cpu-motherboard.Αν παιζεις games παιρνεις την gpu σε οποια καταληξεις και κρατας τα λεφτα για μια αναβαθμιση σε cpu-mbo-ram αργοτερα με την gpu που θα αγορασεις τωρα .
kamasoutra Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Φυσικά και παίζω παιχνίδια στο pc αν και τον έχω αφήσει λίγο τους τελευταίους μήνες και παίζω σε κονσόλες,απλά σκέφτοναι να κάνω το pc main μέρος για τα videogames και ξέρω πως δεν αντέχει ο δικός μου πιά να παίζω σε μεγάλες ρυθμίσεις. Έτσι αφου με έπιασε μία υπερκατανάλωση άρχισα το ψάξιμο να μάθω τι γίνεται σην αγορά ,το καλοκαίρι πιστεύω θα μπορώ να έχω ένα ικανοποιητικό ποσό και βλέπουμε..!! Τα νέα chips μπορουμε να μάθουμε άραγε πότε θα κυκλοφορήσουν γιατι αν αξίζει ,να αλλαξω τα πάντα όπως μόμπο και επεξεργαστή και να την αφήσω την αναβάθμιση!!
g4m3r Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Λοιπόν ξεχνάμε το πλαίσιο για τώρα ,θα κοιτάξω να κάνω μία καλύτερη έρευνα αγοράς και τα παίρνω όλα ξεχωριστά και βρίσκω καποιον να μου τα βάλει.Δέν μπορώ να αποφασίσω όμως τι κάρτα γραφικών να επιλέξω και μετά πάμε στα υπόλοιπα ..!!Εσείς στην θέση μου αν είχατε το ποσό αυτό που δίνω και γιατί όχι αν αξίζει να μην βάλω ακόμα παραπάνω τι θα επιλέγατε? Η r9 τώρα γυρνάει στο κεφάλι μου και η τιμή της είναι μπόμπα στα 400 ευρώ ,βέβαια κάτι διάβασα πώς κάνει θόρυβο αν ζοριστεί και δεν ξέρω τι παίζει με τις διάφορες εκδόσεις. αν παρεις reference μοντελο κανει θορυβο αυτο να προσεξεις αυτα π σου εστειλα ειναι κομπλε δες και reviews
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Για νέες high end που ρώτησες,θα αργήσουν να βγουν.Σου χουν προταθεί καλές υλοποιήσεις.
dimitrisOP Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Επειδη εχω παρομοιο συστημα εαν δεν θες να ξοδεψεις πολλα παρε με κανα 50αρικο 6gb ram (3x2) θα παρει αλλη πνοη το μηχανημα σου.Με λιγα χρηματα αξιζει να το φτιαξεις το pc σου αν ομως διαθετης παραπανω φτιαξε καινουργιο
kamasoutra Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τι εννοείς reference μοντέλο?? Σχετικά τώρα με την κάρτα, μίλαγα με ένα παιδί και μου είπε πώς η r9 280 triple κάνει τρελό θόρυβο ενώ πρότεινε να πάρω την r9 280 double vapor που είναι σχεδόν ίδιες και η ιδανικότερη λύση. πώς σας φαίνονται τα παρακάτω για αναβάθμιση vga pci x sapphire vapor-x r9 280x 3gd5 ssd adata 265gb sataiii premierpro sp900 cpu cooler corsair hydro series h8oi exp ram ddr3 crucial 4gb dimm 1600mhz win 8.1 64 bit και θα ανεβάσω τον επεξεργαστη μου Ακόμα στο βάθος του μυαλού μου παίζει αν μπορέσω να μαζέψω 1600 να πάω για νέο μηχάνημα και κάρτα γραφικών την gtx780ti η την r9 290 triple ,βέβαια η τελευταία δεν θα κάνει θόρυβο όπως με την περίπτωση της r9 280 triple?
dimitrisOP Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 μια ραμ θα βαλεις? ισως να μην δουλεψει και καλα επειδη επειδη ειναι triple-channel εγω που ειχα δοκιμασει με μια οχταρα δεν επαιζε
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μη μπερδέυεις τις υλοποιήσεις με τις gpu και τα συστήματα ψύξης..Ένα-ένα.
kamasoutra Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 dimitrisOP Ρώτησα έναν τεχνικό και είπε δεν θα έχω πρόβλημα με την ram και την μητρική μου. millenium Ρίξε τις ιδέες και ασε τα Ένα-ένα .!!
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/526277-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/?do=findComment&comment=53144994
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα