Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κραυγές από το πουθενά,περίεργοι ψίθυροι,βόθρικες φωνές,χτυπήματα στα παράθυρα,αντικείμενα να μετακινούνται μόνα τους,μάπες από το πουθενά,παράξενες σκιές κτλ.Πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις μπορείς να τις πεις ψέμα και αυτούς που τα λένε παλαβούς.Αλλά όταν τέτοια πράματα συμβαίνουν μπροστά σε ομάδες ατόμων και μάλιστα πολλές φορές ε τότε λες κάτι γίνεται δεν μπαίζει.Σύμπτωσις επαναλαμβανόμενην δεν είναι σύμπτωσις.Προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο αλλά διάολε ξέρω ότι κάτι υπάρχει κοντά μας που αν ασχοληθείς μαζί του ασχολείται κι αυτό μαζί σου άσχημα.Μερικές σκόρπιες σκέψεις.Ότι άλλο μου ρθει θα το γράψω.

Εσείς είχατε ποτέ κάποια παρόμοια εμπειρία;

είχα παλιότερα νηφάλιος και μη

κατέληξα στο οτι "περίεργα φαινόμενα" υπάρχουν και συμβαίνουν γύρω μας αλλα θα πρέπει να ρίξουμε πολύ τις άμυνες μας για να τα αντιληφθούμε.

Εγω προσωπικά έχω τύχει σε φάση με άλλους να αράζουμε διπλα σε ενα νεκροταφείο επειδή ηταν απόμερα. Σε μια φάση ακούγεται ενας ήχος λες και έσκασε κάτι πολύ βαρύ στο έδαφος και ενώ ήταν καλοκαίρι αρχίσαμε και κρυώναμε ξαφνικά. Μέσα σε δευτερόλεπτα μας πήρε μια μπόχα που ούτε να κλάναμε όλοι μαζι δε θα βρώμαγε έτσι. Κοιτάμε απο που ακούστηκε γιατι εκείνη την εποχή ακόμα "αράζαμε" και αν ερχόταν κάποιος θα σπάγαμε στο γρήγορο και δεν βλέπαμε τίποτα. Η μπόχα ηταν mix σάπιο φαγητό με ψοφιο ποντικό κ εμετό παρέα , απλά σου ερχόταν να ξεράσεις.

άλλαξε το mood μου σε δευτερόλεπτα , εκεί που γελάγαμε και είμασταν κομπλέ ένιωσα λες κ είχε πεθάνει το καναρίνι μου που λένε , μαυρίλα. Μπήκαμε στο αμάξι και την κάναμε αλλα μου έκανε εντύπωση που άκουσα για μερικά δευτερόλεπτα κάτι σαν ψαλμοδίες απο πολλές φωνές μαζί  .

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είχα παλιότερα νηφάλιος και μη

κατέληξα στο οτι "περίεργα φαινόμενα" υπάρχουν και συμβαίνουν γύρω μας αλλα θα πρέπει να ρίξουμε πολύ τις άμυνες μας για να τα αντιληφθούμε.

Εγω προσωπικά έχω τύχει σε φάση με άλλους να αράζουμε διπλα σε ενα νεκροταφείο επειδή ηταν απόμερα. Σε μια φάση ακούγεται ενας ήχος λες και έσκασε κάτι πολύ βαρύ στο έδαφος και ενώ ήταν καλοκαίρι αρχίσαμε και κρυώναμε ξαφνικά. Μέσα σε δευτερόλεπτα μας πήρε μια μπόχα που ούτε να κλάναμε όλοι μαζι δε θα βρώμαγε έτσι. Κοιτάμε απο που ακούστηκε γιατι εκείνη την εποχή ακόμα "αράζαμε" και αν ερχόταν κάποιος θα σπάγαμε στο γρήγορο και δεν βλέπαμε τίποτα. Η μπόχα ηταν mix σάπιο φαγητό με ψοφιο ποντικό κ εμετό παρέα , απλά σου ερχόταν να ξεράσεις.

άλλαξε το mood μου σε δευτερόλεπτα , εκεί που γελάγαμε και είμασταν κομπλέ ένιωσα λες κ είχε πεθάνει το καναρίνι μου που λένε , μαυρίλα. Μπήκαμε στο αμάξι και την κάναμε αλλα μου έκανε εντύπωση που άκουσα για μερικά δευτερόλεπτα κάτι σαν ψαλμοδίες απο πολλές φωνές μαζί  .

Θα είχανε κανα παρτάκι οι κεκοιμημενοι

Δημοσ.

:confused:ενα φαντασμα πιαστηκε στη καμερα ασφαλειας σε ενα νοσοκομειο μαλλον να επιτιθεται σε ενα περαστικο.
Δημοσ.

^ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟ!

γω το χω πει πολλές φορές , τα τρολλερς νομίζουν οτι δω μέσα λέμε οτι νάνε αλλα όταν θα δούν την κατάσταση με τα μάτια τους θα πιστέψουν. Μπορεί να μην πιστευουν αλλα ο ΟΘΕΟΣ ειναι κει έξω και έχει φτιάξει όλα αυτά που βλέπουμε,Ορατόντα τα πάντα και αορατόντα που λέει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι έλεγα να μπω σε αυτό το τοπικ, να μην μπω... Ευτυχώς κατάπια τον καφέ πριν αρχίσω να διαβάζω γιατί θα έβγαινε απο τη μύτη... :P

Δημοσ.

Ούτε νοσοκομείο δε μπορούμε να πάμε δηλαδή. Δεν ξέρεις από που θα σου ρθει πλέον

Το περιεργο ειναι πως ειχε γλυτωσει ποιο μπροστα απο τους γιατρους.    :rolleyes:

Δημοσ.

Ο τύπος όμως φοράει κουκούλα, κυκλοφορεί στο άδειο νοσοκομείο κοντα μεσάνυχτα... δεν ξέρω ύποπτος μου φαίνεται δεν θα 'χε πάει για  καλό εκεί.

Και το φάντασμα θα ήταν ο φύλακας-πνεύμα του νοσοκομείου το παρεξηγήσατε

Δημοσ.

Ο τύπος όμως φοράει κουκούλα, κυκλοφορεί στο άδειο νοσοκομείο κοντα μεσάνυχτα... δεν ξέρω ύποπτος μου φαίνεται δεν θα 'χε πάει για  καλό εκεί.

Και το φάντασμα θα ήταν ο φύλακας-πνεύμα του νοσοκομείου το παρεξηγήσατε

Και μενα υποπτος μου φανηκε με την κουκουλα, αλλα σκεφτηκα και το ενδεχομενο να ηταν ασθενης που προσπαθησε να το σκασει κρυφα. Αρα το φαντασμα προσπαθησε να τον συγκρατησει για να μην φυγει απο το νοσοκομειο.   :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...