Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Λοιπόν είμαι φοιτητής 21 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όποιος ξέρεις απαντάει:

Εώς τώρα δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση μιας και είμαι φοιτητής, δεν δουλεύω και θεωρούμε προστατευόμενο μέλος της οικογενείας μου.

ΑΦΜ έχω χρόνια απο κάτι που μου είχαν γράψει παππούδες/γιαγιάδες αλλά τα κέρδη δεν πάνε ακόμα σε μένα(κάπως λέγεται αυτό)

Για να αρχίσω να κάνω φορολογική δήλωση (έστω και μηδενική για το 2014) τι κάνω πρώτα; πήγα πριν λίγες μέρες σε μια Εφορία για να ρωτήσω και μόλις μπήκα βγήκα απο την ουρά.

Πρέπει να αποκτήσω κλειδάριθμο;

Απο οτι χρειάζεται, όλα τα χαρτιά κτλ θα μπορώ να τα κάνω ηλεκτρονικά ή θα φάω ουρές.

θενκς

Δημοσ.

Απ ότι έχω καταλάβει με το tax φέτος μπορείς ακόμα να μην κάνεις φορολογική δήλωση. οπότε ξαναδές το αλλά γενικώς ναι. και πιστεύω εννοείς για το 2013...

Κατά τα άλλα νομίζω ηλεκτρονικά πλέον.

Δημοσ.

Κλειδαριθμο πρεπει να βγαλεις σε καθε περιπτωση, θα μειωσει και τις ουρες και θα κανει και την ζωη σου ευκολοτερη.

Αν δεν κανω λαθος χρειαζεσαι μια βεβαιωση που να δειχνει μηδενικο εισοδημα η κατι παρομοιο αλλα ριξε μια ερωτηση καλυτερα σε καποιο φοροτεχνικο φορουμ.

*Καποιες ουρες δεν τις γλυτωνεις, αλλα μετα θα το πας ηλεκτρονικα απο Gsis  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...