Basilhs23___ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπαίνοντας στο ίντερνετ και στα social media 10 χρόνια, σιγά σιγά σχηματίζω αυτή την άποψη. Τα τελευταία 2 χρόνια μερικές φορές παρακολουθώ ομιλίες και συζητήσεις σε ξένα φόρουμς που μιλάνε αγγλικά και εκτός από αυτό βλέπω - συγκρίνω και την συμπεριφορά μας σε σχέση με ξένους στο youtube. Έχω καταλάβει πλέον οτι ο έλληνας, όπως και στην πραγματική ζωή άλλωστε, εκεί που δεν υπάρχει moderation ή κάποιος έλεγχος στο ίντερνετ που να μπορεί να σε εμποδίσει να διαγράψει το σχόλιό σου και να σε συμορφώσει, τελικά ξεσπάμε και βγάζουμε όλο το μένος, όλη την μαγκιά, είτε με trolling είτε χωρίς με σκοπό να τα διαλύσουμε όλα. Εσείς και γενικά όσοι βλέπετε ξένες ιστοσελίδες και φόρουμς, πιστέυετε οτι αυτό συμβαίνει και με τους ξένους ? Συμφωνείτε με το συμπέρασμα που έχω βγάλει οτι είμαστε οι χειρότεροι χρήστες ίντερνετ παγκοσμίως ή από τους χειρότερους ή τελικά είναι η ιδέα μου? 1
tritonas00 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 μιλαμε για λαο με σοβαρα προβληματα παιδειας-συμπεριφορας-νοοτροπιας, οποτε λογικο δεν ειναι? 23
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν ήξερα οτι υπάρχει καλη και κακη χρήση του ιντερνετ, και ποιος προσδιορίζει ποια ειναι η κακη και ποια η καλή χρήση 2
Razor_7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπαίνοντας στο ίντερνετ και στα social media 10 χρόνια, σιγά σιγά σχηματίζω αυτή την άποψη. Τα τελευταία 2 χρόνια μερικές φορές παρακολουθώ ομιλίες και συζητήσεις σε ξένα φόρουμς που μιλάνε αγγλικά και εκτός από αυτό βλέπω - συγκρίνω και την συμπεριφορά μας σε σχέση με ξένους στο youtube. Έχω καταλάβει πλέον οτι ο έλληνας, όπως και στην πραγματική ζωή άλλωστε, εκεί που δεν υπάρχει moderation ή κάποιος έλεγχος στο ίντερνετ που να μπορεί να σε εμποδίσει να διαγράψει το σχόλιό σου και να σε συμορφώσει, τελικά ξεσπάμε και βγάζουμε όλο το μένος, όλη την μαγκιά, είτε με trolling είτε χωρίς με σκοπό να τα διαλύσουμε όλα. Εσείς και γενικά όσοι βλέπετε ξένες ιστοσελίδες και φόρουμς, πιστέυετε οτι αυτό συμβαίνει και με τους ξένους ? Συμφωνείτε με το συμπέρασμα που έχω βγάλει οτι είμαστε οι χειρότεροι χρήστες ίντερνετ παγκοσμίως ή από τους χειρότερους ή τελικά είναι η ιδέα μου? Δεν ήξερα οτι υπάρχει καλη και κακη χρήση του ιντερνετ, και ποιος προσδιορίζει ποια ειναι η κακη και ποια η καλή χρήση Ο Βασίλης23 φυσικά! Δε σου κάνει η ετυμηγορία του θες να μου πεις? Εμένα με έπεισε πάντως,πιστεύω πως θα ακολουθήσει πολυσέλιδη έρευνα την οποία και θα μας παραθέσει σε επόμενα πόστ. Γουστάρουμε πάντως ρε π...στη μου να λέμε "είμαστε οι καλύτεροι" / "οι χειρότεροι" ,μια ζωή στην υπερβολή και στις υπεραπλουστεύσεις... 1
Gtr34 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ο Ελληνας χρηστης σε ενα μεγαλο ποσοστο ειναι ξεροκεφαλος,κουτοπονηρος,επιδειξιωμανης ,ρατσιστης,ψευτομαγκας,ψωνιο . Δεν θα ελεγα οτι ειμαστε οι χειροτεροι αλλα σιγουρα εχουμε μια θεση στην 10αδα . 3
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ο Ελληνας χρηστης σε ενα μεγαλο ποσοστο ειναι ξεροκεφαλος,κουτοπονηρος,επιδειξιωμανης ,ρατσιστης,ψευτομαγκας,ψωνιο . Δεν θα ελεγα οτι ειμαστε οι χειροτεροι αλλα σιγουρα εχουμε μια θεση στην 10αδα . Δηλαδή εσυ τωρα είσαι ελληνας και εχεις αυτη την γνωμη για σενα. ε τοτε τι γνώμη να εχουν οι υπόλοιποι για σενα. Το πρόβλημα μας δεν ειναι αν είμαστε κακοι η καλοι χρήστες του ιντερνετ, αλλα οτι έχουμε χάσει πλεον καθε σεβασμό και αξιοπρέπεια για την χωρα μας και τον λαο μας, Θα βγουν τωρα τα αμερικανάκια να μας που οτι είμαστε κακοι χρήστες και οτι δεν μας παίζουν, αυτοι που το μυαλο τους ειναι γεμάτο χαμπουρκερ 5
Gtr34 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Επειδη ειμαι ελληνας θα πρεπει να αγνοησω αυτα που βλεπω και να πω μονο καλα λογια για τους ελληνες ; Δεν με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων για μενα .
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν ήξερα οτι υπάρχει καλη και κακη χρήση του ιντερνετ, και ποιος προσδιορίζει ποια ειναι η κακη και ποια η καλή χρήση http://www.techterms.com/definition/netiquette
silverado Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Επειδη ειμαι ελληνας θα πρεπει να αγνοησω αυτα που βλεπω και να πω μονο καλα λογια για τους ελληνες ; Δεν με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων για μενα . Πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο που αποκαλεις σημερα Ελληνας δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα κακο αντιγραφο απο το Αμερικανος και μαλιστα αυτο το κακο αντιγραφο ειναι πολυ ποιο αθωο και ανθρωπινο απο το πρωτοτυπο Αμερικανος. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 http://www.techterms.com/definition/netiquette Και εμεις δεν τηρούμε αυτα που λεει αυτος εκει? Οπως έγραψα και παραπάνω ειναι κάποια αρχη που μας κρίνει και μας κατατάσσει εμας σαν λαο και χρήστες, αλλα και τους υπολοίπους και στη τελική ποια ειναι αυτή η αρχη, τι εθνικότητος, ποιοι την απαρτίζουν, και τι συμφέροντα εξυπηρετεί
bluesattack Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπορει να ειναι καποιος οικος αξιολογησης (των χρηστων ) 2
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Και εμεις δεν τηρούμε αυτα που λεει αυτος εκει? Οπως έγραψα και παραπάνω ειναι κάποια αρχη που μας κρίνει και μας κατατάσσει εμας σαν λαο και χρήστες, αλλα και τους υπολοίπους και στη τελική ποια ειναι αυτή η αρχη, τι εθνικότητος, ποιοι την απαρτίζουν, και τι συμφέροντα εξυπηρετεί εχεις μπει σε ελληνικο forum?
Gtr34 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Επειδη ειμαι ελληνας θα πρεπει να αγνοησω αυτα που βλεπω και να πω μονο καλα λογια για τους ελληνες ; Δεν με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων για μενα . Πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο που αποκαλεις σημερα Ελληνας δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα κακο αντιγραφο απο το Αμερικανος και μαλιστα αυτο το κακο αντιγραφο ειναι πολυ ποιο αθωο και ανθρωπινο απο το προτοτυπο Αμερικανος. Αυτο ειναι ελαφρυντικο ; Δεν νομιζω . Η κακη συμπεριφορα ειναι κακη δεν εχει σημασια η πηγη προελευσης.
bluesattack Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εσείς και γενικά όσοι βλέπετε ξένες ιστοσελίδες και φόρουμς, πιστέυετε οτι αυτό συμβαίνει και με τους ξένους ? Συμφωνείτε με το συμπέρασμα που έχω βγάλει οτι είμαστε οι χειρότεροι χρήστες ίντερνετ παγκοσμίως ή από τους χειρότερους ή τελικά είναι η ιδέα μου? Μπορει η αληθεια να ειναι στην μεση.Μηπως σερφαρεις σε καμιμια ξενη σελιδα οπου οι χρηστες ειναι σφιχτοκωλα πχιοτικοι και ετσι ? Παντως το trolling ειναι παγκοσμιο φαινομενο να ξερεις. 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 σε ο,τι παιχνιδια παιζω με βριζουν χωρις λογο επειδη ειμαι ελληνας. χωρις να κανω κατι... η μεγαλυτερη συζητηση εγινε με ενα γερμανο που μου λεγε να του δωσω πισω τα λεφτα που του χρωσταμε οποτε του λεω "γιατι,για να φτιαξει κι αλλα τανκ και να ξαναπροσπαθησει να εισβαλλει στη ρωσσια?" εκει βεβαια γελαγανε ολοι οι αλλοι εις βαρος του 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα