viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Την ip σου και σε άλλον server αν δεν σου αρέσουμε 100% valid απάντηση bmwδακια
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Στο street fighter που χάνω πολύ σπάνια τρώω πάρα πολύ βρισίδι όσον αφορά την οικονομία της χώρας, ότι είμαι φτωχός και δεν έχω να φάω Αυτοι που τα λενε ειναι οι πχιοτικοι ξενοι χρηστες ? 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Στο street fighter που χάνω πολύ σπάνια τρώω πάρα πολύ βρισίδι όσον αφορά την οικονομία της χώρας, ότι είμαι φτωχός και δεν έχω να φάω Στο wow που έπαιζα παλιά το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων ήταν ότι δεν ξέραν αγγλικά η δεν τους ένοιαζε οπότε spammaran chat με Ελληνικά. Τα ίδια σκατά ήταν και οι Ιταλοί. Από τις εμπειρίες που έχω ζήσει έξω σας διαβεβαιώ ότι οι Έλληνες ατομικά είναι καθαροί (και όμως, αξίζει να αναφερθεί οπότε καταλαβαίνετε τι έχω δει), μορφωμένοι και αρκετά έξυπνοι με ενδιαφέρον και σεβασμό τουλάχιστον για την οικογένεια μας και τους φίλους μας αλλά πολλές φορές και τους ξένους. Παρόλα αυτά σαν σύνολο είμαστε τελείως τραγικοί για να μην πω πράματα τόσο βαριά που θα μπω φυλακή όχι θα φάω μπαν. Συνέχισε να τους σπας στο ξύλο! 1
LongTom Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλά,οι ξένοι είναι καλύτεροι... Προσωπικά ξέρω ότι όλοι τα ίδια σκ@#α είναι διαδικτυακά. Όσοι κομπλεξικοί υπάρχουν που κρύβονται πίσω από τα νικ και μιλούν Ελληνικά τόσοι και περισσότεροι είναι οι ξένοι. Απλά οι ξένοι είναι κάπως ποιο διακριτικοί,συνήθως,και δεν χτυπάει τόσο. Αλλά η πηχτή βλακεία,ο ρατσισμός,η μισαλλοδοξία,ο φονταμενταλισμός και η τρολλιά πάνε σύννεφο όπου και να δεις/μπεις στο ίντερνετς. Δεν αλλάζει τίποτα ιδιαίτερο,οι άνθρωποι απανταχού στον κόσζμο είναι ίδιοι. 4
Pankar95 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Στο street fighter που χάνω πολύ σπάνια τρώω πάρα πολύ βρισίδι όσον αφορά την οικονομία της χώρας, ότι είμαι φτωχός και δεν έχω να φάω Στο wow που έπαιζα παλιά το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων ήταν ότι δεν ξέραν αγγλικά η δεν τους ένοιαζε οπότε spammaran chat με Ελληνικά. Τα ίδια σκατά ήταν και οι Ιταλοί. Από τις εμπειρίες που έχω ζήσει έξω σας διαβεβαιώ ότι οι Έλληνες ατομικά είναι καθαροί (και όμως, αξίζει να αναφερθεί οπότε καταλαβαίνετε τι έχω δει), μορφωμένοι και αρκετά έξυπνοι με ενδιαφέρον και σεβασμό τουλάχιστον για την οικογένεια μας και τους φίλους μας αλλά πολλές φορές και τους ξένους. Παρόλα αυτά σαν σύνολο είμαστε τελείως τραγικοί για να μην πω πράματα τόσο βαριά που θα μπω φυλακή όχι θα φάω μπαν. Repay denbts
rus Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Θα βγουν τωρα τα αμερικανάκια να μας που οτι είμαστε κακοι χρήστες και οτι δεν μας παίζουν, αυτοι που το μυαλο τους ειναι γεμάτο χαμπουρκερ Νομιζεις οτι οι ελληνες τρωνε υγιεινοτερα? Γουστάρουμε πάντως ρε π...στη μου να λέμε "είμαστε οι καλύτεροι" / "οι χειρότεροι" ,μια ζωή στην υπερβολή και στις υπεραπλουστεύσεις... Εχω ακουσει οτι στις στατιστικες ειμαστε οι χειροτεροι της Ευρωπης στο καπνισμα, τα ναρκωτικα, τα τροχαια, τη παιδικη παχυσαρκια. Μηπως δεν ειμαστε πρωτοι αλλα απλα απ τους πρωτους?
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Νομιζεις οτι οι ελληνες τρωνε υγιεινοτερα? Εχω ακουσει οτι στις στατιστικες ειμαστε οι χειροτεροι της Ευρωπης στο καπνισμα, τα ναρκωτικα, τα τροχαια, τη παιδικη παχυσαρκια. Μηπως δεν ειμαστε πρωτοι αλλα απλα απ τους πρωτους? με τοσο υδατανθρακα λογικο δεν ειναι;
tasos41997 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Netiquette ονομάζεται χρόνια τώρα (Καλή συμπεριφορά στο Διαδίκτυο)
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 μιλαμε για λαο με σοβαρα προβληματα παιδειας-συμπεριφορας-νοοτροπιας, οποτε λογικο δεν ειναι? ...είπε ο Ελβετός και αποχώρησε από την αίθουσα. Πόσο με εκνευρίζουν τα άτομα που έχουν αυτές τις αντιλήψεις για έναν ολόκληρο λαό... Δεν έχω πάρει τόσα πιστοποιητικά σε γλώσσες, να πήγαινα για χρόνια φροντιστήριο και να διάβαζα τόσο πολύ ώστε να καταφέρω να μπω στο πανεπιστήμιο, για να έρχεται κάποια στιγμή ένας οποιοσδήποτε να μας βάζει όλους σε ένα σακί και να μας λέει αμόρφωτους, απαίδευτους και αγενείς. Η Ελλάδα έχει βγάλει, και βγάζει πολύ καλούς επιστήμονες (οι οποίοι φυσικά ανγάζονται να φεύγουν για το εξωτερικό). Αλλά όχι, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν 5-10 άξεστους και να θεωρούμε πως αντιπροσωπεύουν το εκατό τοις εκατό των Ελλήνων. Εσείς οι "ντελικάτοι" που ονομάζετε 10 εκατομμύρια ανθρώπους ως αμόρφωτους, είστε οι ίδιοι που για να προσβάλετε κάποιον θα τον αποκαλέσετε "Βλάχο", το κακόγουστο "βλαχιά" και τον απλό καθημερινό άνθρωπο "επαρχιώτη". Να ξέρατε μόνο ότι οι Βλάχοι και όλοι οι υπόλοιποι επαρχιώτες είναι μακράν καλύτεροι άνθρωποι απ'όλους τους άλλους "της κουλτούρας" και της "haute couture". Γνωρίζω βέβαια και αρκετούς από εκείνους που μας το παίζουν δυτικοευρωπαίοι. Όταν δεν τους βλέπει κανείς θα πετάξουν το σκουπίδι που έχουν στα χέρια τους (όποιο κι αν είναι αυτό) στο δρόμο, παρ'όλο που θα υπάρχει δίπλα κάδος, και όταν πάλι δεν θα υπάρχει κανείς στις τουαλέτες ενός εσιατορίου για παράδειγμα, δεν θα πλύνουν τα χέρια τους αφού κάνουν ό,τι κάνουν. Ας προσπαθήσουμε να καλυτερέψουμε πρώτα τον εαυτό μας, ας δούμε το σύνολο των άλλων και μετά ας κρίνουμε. Είδες, ακόμη κι αν είμαι Έλληνας δεν έβρισα καθόλου, ακόμη κι αν γράφω στο ίντερνετ. Ένας Αμερικανός όμως, ίσως να πετούσε και καμία βρισιά, αυτήν που ξεκινάει από f.
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 μιλαμε για λαο με σοβαρα προβληματα παιδειας-συμπεριφορας-νοοτροπιας, οποτε λογικο δεν ειναι? Ναι και ολοι οι αλλοι ειναι πολιτισμενοι, μονο και μονο σε βιντεο του bieber να μπεις να δεις τι κραξιμο πεφτει απο ξενους 1
rus Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 . Ένας Αμερικανός όμως, ίσως να πετούσε και καμία βρισιά, αυτήν που ξεκινάει από f. Eμεις εχουμε για ψωμοτυρι τη λεξη που αρχιζει απο "μ". Η ελληνικη γλωσσα ειναι η πλουσιοτερη του κοσμου, αλλα οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν μονο λιγες 100δες λεξεων.
PostHelper Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπαίνοντας στο ίντερνετ και στα social media 10 χρόνια, σιγά σιγά σχηματίζω αυτή την άποψη. Τα τελευταία 2 χρόνια μερικές φορές παρακολουθώ ομιλίες και συζητήσεις σε ξένα φόρουμς που μιλάνε αγγλικά και εκτός από αυτό βλέπω - συγκρίνω και την συμπεριφορά μας σε σχέση με ξένους στο youtube. Έχω καταλάβει πλέον οτι ο έλληνας, όπως και στην πραγματική ζωή άλλωστε, εκεί που δεν υπάρχει moderation ή κάποιος έλεγχος στο ίντερνετ που να μπορεί να σε εμποδίσει να διαγράψει το σχόλιό σου και να σε συμορφώσει, τελικά ξεσπάμε και βγάζουμε όλο το μένος, όλη την μαγκιά, είτε με trolling είτε χωρίς με σκοπό να τα διαλύσουμε όλα. Εσείς και γενικά όσοι βλέπετε ξένες ιστοσελίδες και φόρουμς, πιστέυετε οτι αυτό συμβαίνει και με τους ξένους ? Ναι. Συμμετεχοντας σε γκρουπς και φορουμ για κοντα μια 20ετια η απαντηση ειναι σαφης. Δεν ειναι οι Ελληνες κατι ιδιαιτερο. Στις παλιες καλες εποχες των usenet groups τα γνωστα αλλά πλεον υποτιμημενα(λογω του οτι εχουν ανοιξει 10000000 φορουμ παρομοια με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες) rec. , sci. , comp. , misc. κλπ γινονταν πανικος. ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ομιλητες και επιστημονες καθε ειδους(κορυφαιοι επιστημονες της εποχης μας ακομα και θρυλοι της επιστημης, συμμετειχαν σε συζητησεις τοτε εκει μεσα ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ την επιστημη σε μερικες περιπτωσεις μεσα απο τις συζητησεις εκει) συμμετειχαν, αλλά συμμετειχαν και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΡΟΛΣ που διελυαν τα γκρουπ με τις ασταματητες ανοησιες τους. Και ειχε καλα τρολς. Επαγγελματιες οχι απλως καποιους που ποσταραν βλακειες. Ενα απο τα μεγαλυτερα τρολ ολων των εποχων ηταν στο comp. γκρουπ, δεν θυμαμαι το ονομα του αλλά τοτε ηταν ο θρυλος του διαδυκτιου στο τρολαρισμα. Ηθελες δεν ηθελες του απαντουσες, αυτα που εγραφε δεν ηταν βλακειες ειχα βαση και ηταν εξαιρετικα διαβασμενος αλλά τελικα ολα κατεληγαν σε μαχες που δημιουργουσε αυτος αλλά δεν συμμετειχε και εβαζε τους αλλους να μαλωνουν. Ενα αλλο ανεπαναληπτο τρολ ηταν στα αγαπημενο μου rec.games.chess.misc και ΚΥΡΙΩΣ στο ανεπαναληπτο rec.games.chess.computer (τι εποχες!!) με απιστευτες συζητησεις απο ολο τον κοσμο, με παικτες Σκακιου, με χομπιστες στο Σκακι καθως και με τους κορυφαιους προγραμματιστες Σκακιου και οχι μόνο, απο ολο τον κοσμο, με συζητησεις για το Σκακι και για τον προγραμματισμο για το Σκακι, και ηταν αυτο το γκρουπ που διαμορφωνε σε τεραστιο βαθμο την εξελιξη στις σκακιστικες μηχανες καθως απο εκει συζητιουνταν οι διαφοροι αλγοριθμοι και πως θα γινουν καλυτερες οι μηχανες και οι μη προγραμματιστες διναμε θεσεις που εχουν αδυναμιες τα κομπιουτερ που οι προγραμματιστες προσπαθουσαν να λυσουν, γινοντουσαν τουρνουα, κλπ κλπ κλπ και ηταν ενας εξαισιος χωρος. Ομως υπηρχε ΕΝΑ(ναι μόνο ενα ειχε καταφερει να παρεισφρησει) αγκαθι και αυτο λεγοταν Rolf (Tueschen) και ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα τρολ ολων των εποχων!! Δεν ποσταρε αηδιες, δεν ποσταρε βλακειες, δεν ηταν υπερβολικος, ηξερε απο Σκακι, σε εκανε οπωσδηποτε να θελεις να του απαντησεις, και ολοι το καναμε ενω ξεραμε οτι ο ανθρωπος ηταν "για δεσιμο", αλλά αυτα που ελεγε ηταν για να τρελενεσαι και τελικα ολα κατεληγαν σε μαχες μαζι του αλλά αυτος συνεχιζε να απανταει ψυχραιμα με το γνωστο "ψυχωτικο" αλλά σοβαρο του στυλ. Τελικα καπου στο 1996 ενας ενας οι προγραμματιστες εφευγαν απο το rec.games.chess.computer λογω του οτι δεν μπορουσαν να αντεξουν αλλο τον Rolf και τελικα το 1997 δημιουργησαν το περιφημο talkchess(CCC) που λειτουργουσε με μοντερειτορς οποτε ο Rolf δεν θα μπορουσε να μπει και να μιλαει. Συμφωνείτε με το συμπέρασμα που έχω βγάλει οτι είμαστε οι χειρότεροι χρήστες ίντερνετ παγκοσμίως ή από τους χειρότερους ή τελικά είναι η ιδέα μου? Ειναι η ιδεα σου....
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Eμεις εχουμε για ψωμοτυρι τη λεξη που αρχιζει απο "μ". Η ελληνικη γλωσσα ειναι η πλουσιοτερη του κοσμου, αλλα οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν μονο λιγες 100δες λεξεων. Αυτό μου σπάει πολύ τα νεύρα. Και αμα χρησιμοποιούμε λίγες εκατοντάδες τί έγινε; Πρέπει σε κάθε συζήτηση να το παίζουμε μπαμπινιώτες; Γιατί να περιπλέκουμε τα πράγματα; Χρησιμοποιούμε ακριβώς όσες μας χρειάζονται. Μόνο κάτι παππούδια στη δουλειά έχω δει να γράφουν κάτι περίεργες λέξεις π.χ. οιονεί. Άντε τώρα να καταλάβουμε οι υπόλοιποι τί είναι αυτο.
george_gr1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εγω παντως εβλεπα ενα βιντεο στο youtube τραγουδι του eminem και ηταν ξενος ο αυτος που εγραψε: οι κορυφες των βουνων ειναι παντα ασπρες. Επισης σιχαινομε που οτι θα γραψω λογοκρινετε απο καποιον moderator, μην ειπωθει καποια βρισια, να σβηστει αμεσως και οταν συναντηθουμε σε κανα καφε να πηγαινει το βρισιδι συννεφο. Σιχαινομε επισης να ειμαστε οι πιο αχρηστοι, απολιτιστοι, αγραμματοι, βιαιοι, ρατςιςτες και να βλεπω στις ειδησεις παιδια να δολοφονουν συμμαθητες τους με το καλημερα, εγκληματα για το τιποτα, πολεμους, μισος αλλα τι να μας πουν αυτα μπροστα στον Μητσο που τολμησε και τρολαρε σε ενα βιντεο. Απεξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα ειναι ολοι τους οι δηθεν πολιτισμενοι.
akpe Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παντού υπάρχουν αυτά. Το ότι τους Έλληνες των απο πάνω κατηγοριών τους τρώμε στη μάπα πιο άμεσα (λόγω του ότι ζούμε στην Ελλάδα βεβαίως) απλά δίνει την ψευδαίσθηση ότι «σε εμάς έχουμε περισσότερους τέτοιους». Δεν βρίσκω καθόλου λάθος να κατακρίνουμε τα κακώς κείμενα των συμπατριωτών μας, δε μας κάνει λιγότερο Έλληνες αυτό, αν είναι δυνατόν. Αλλά ας μην το φτάσουμε και στο άλλο άκρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα