salonika91 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Παιδια θελω να αγορασω ενα ποδηλατακι για να κανουμε βολτες με τα φιλαρακια μου. Ειδα Site: αυτο αλλα διαβασα πολλα αρνητικα σχολια για τα ποδηλατα που πουλανε πολυκαταστηματα.Επησεις διαβασα οτι οι αναρτησεις των φθηνων ποδηλατων ειναι gtp και οτι αξιζει να παρεις αναρτηση σε ποδηλατο 300ε και πανο και αν παρεις φθηνο καλυτερα χωρις αναρτηση. Budget 100e Επησεις ειδα Site: αυτο Τι γνωμη εχετε?Να τσιμπησω κανενα απο τα παραπανο ή να παω κανενα απλο μεταχ?
paylidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Βρες κάποιο ideal prorider ή καποιο παρεμφερές (strobe, zig zag) σε καλη κατασταση μεταχειρισμένο και πάρτο... Οντως τα ποδήλατα που έδειξες ειναι για γέλια και για κλάμματα ταυτόχρονα... 5
redmanftw Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Με 100 ευρω ουτε τις ζαντες δεν παιρνεις... 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τόσο χάλια είναι αυτά τα ποδήλατα του 100εύρου δηλαδή?! Ούτε για αρχάριους για μια βόλτα δεν κάνουν?
paylidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τόσο χάλια είναι αυτά τα ποδήλατα του 100εύρου δηλαδή?! Ούτε για αρχάριους για μια βόλτα δεν κάνουν? Δεν θα τα πρότεινα. Απο εκεί και πέρα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός μπορεί να τον εξυπηρετεί μπορεί και όχι..! Με 100 ευρω ουτε τις ζαντες δεν παιρνεις... Ακριβώς αυτό. Οι ζάντες μου μαζί με τους άξονες και τα γρανάζια που είχα αλλάξει (πριν αρκετά χρόνια που το ποδήλατο ήταν πιο φθηνό χρόνου-σπορ) έκαναν 110..!
V for Vagelis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τόσο χάλια είναι αυτά τα ποδήλατα του 100εύρου δηλαδή?! Ούτε για αρχάριους για μια βόλτα δεν κάνουν? Αν κάποιος έχει να σπαταλήσει 100 € για 10-20 βόλτες, ίσως να του κάνει. Αν όμως θες να επενδύσεις σε ένα ποδήλατο, το οποίο έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς για χρόνια, τότε δε σου κάνει. Τα ποδήλατα των 100 €, εκτός του ότι παρουσιάζουν προβλήματα μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, είναι και πολύ κουραστικά στην οδήγηση και γενικά δε τα ευχαριστιέσαι. Οσους ξέρω που πήραν τέτοιο ποδήλατο, το παράτησαν στις αποθήκες τους μετά από μερικές βόλτες... Για ένα καινούριο αξιοπρεπές ποδήλατο, ξεκινάς κάπου στα 300 €. Αλλιώς πας για κάποιο προσεγμένο μεταχειρισμένο. Πριν κανα 4άρι χρόνια είχα δώσει 140 € για μια κούρσα peugeot, ήταν παλιά μεν αλλά κυλούσε μια χαρά. 2
johnbond Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ειχα και εγω παλια ενα τετοιο με διπλη αναρτηση και ηταν γυρω στα 14-15 κιλα. Πραγματικα ασηκωτο. Καλυτερα βρες να δανειστεις απο καποιον γνωστο παρα να δωσεις λεφτα για τετοιο πραμα. Αν δεις οτι σου αρεσει η ποδηλασια δωσε ενα σοβαρο ποσο και παρε ενα καλο ποδηλατο.
salonika91 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια Δηλ κατι πιο απλο (εστω και χωρις αναρτησεις) και αξιοπιστο με λιγοτερο απο 300ε δεν παιζει?
christopher0016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια Δηλ κατι πιο απλο (εστω και χωρις αναρτησεις) και αξιοπιστο με λιγοτερο απο 300ε δεν παιζει? φυσικα και παιζει το θεμα ειναι ποσα λεφτα διαθετεις εσυ , με 250 ευρω περνεις καινουριο trekking αλουμινενιο με διπατες ζαντες 28'' αριδες τροχους με αναρτηση (κατε εμε χρειαζονται με της λακουβαρες που εχουμε ) και θα το ευχαριστηθεις ! μεταχειρισμενα βρισκεις απο 150 και πανω πχ ideal sector κτλπ 2
salonika91 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 hm καταλαβα...και τι να προτιμησω?Γενικα ideal ή ideal strobe, zig zag,sector οπως μου ειπατε?τπτ αλλο? Θα κοιταξω αν μπορω να ανεβασω το budget 1
redhotstef Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τις ιδιες αποριες ειχα κ γω οταν ελεγα να αγορασω ποδηλατο. Αν προκειτε να το κυκλοφορεις καθε μερα (μεχρι να το βαρεθεις) τοτε παρε ενα καλο. Αν προκειται να το βγαζεις 3 φορες την εβδομαδα και να κανεις καμια δεκαρια χιλιομετρα μονο, παρε ενα οσο πιο φθηνο και καλο γινεται. Φροντισε μονο τα φρενα να ειναι καλης ποιοτητας/απο καλη εταιρια. Ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες. Δινουν καποιοι 500 ευρω για ποδηλατο, αλλα απλως ειναι πορωμενοι με το χομπι. Τιποτε αλλο. Την ιδια δουλεια κανει και ενα των 200 ευρω πχ. Ειναι σαν να λες να παρω το iphone5s ή το galaxy s3. Τα ιδια πραγματα κανουν. Και μερικες φορες τα φθηνα το κανουν και καλυτερα. Ακου παραδοξο!! Στα ακριβα ποδηλατα δεν βαζουν στεκα να στεκετε το ποδηλατο γιατι.. ("λενε") χαλαει ο σκελετος, και κουραφεξαλα. Σαν να μου θυμιζει το iphone χωρις ραδιοφωνο/χωρις bluetooth επικοινωνια με αλλες συσκευες. Εγω το ποδηλατο μου το εχω 2 χρονια περιπου, εχω γυρισει ολη την Αθηνα με αυτο, εχω ανεβει σε βουνα, και γενικα δεν μου εχει παθει τιποτα το σημαντικο. Αλλα το παρατησα ενα χρονο επειδη βαριομουν, και αναγκαστηκα να βαλω καινουριες ροδες για να το διωξω αφου δεν μου χρησιμευει. Και επισης τα ακριβα ποδηλατα δεν τα αφηνεις με αλυσιδα εξω απο το σπιτι σου/ την δουλεια σου. Ακομα και καμερα να εχει τραβηξει την κλοπη, δεν μπορεις να κανεις πολλα. Απλως θα κλαις τα λεφτα σου. Το θεμα ειναι, ποσα λεφτα θες να κλαις; 1
christopher0016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 για treeking και τα cross areal ειναι πολυ καλα ! εγω δεν εχω καταλαβει ομως για που το θες το ποδηλατο? για βουνα και χωματοδρομους? η καθαρα ασφαλτο?
salonika91 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το θελω για ασφαλτο.Βολτα στην θεσσαλονικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα