V for Vagelis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες. Δινουν καποιοι 500 ευρω για ποδηλατο, αλλα απλως ειναι πορωμενοι με το χομπι. Τιποτε αλλο. Την ιδια δουλεια κανει και ενα των 200 ευρω πχ. Ειναι σαν να λες να παρω το iphone5s ή το galaxy s3. Τα ιδια πραγματα κανουν. Και μερικες φορες τα φθηνα το κανουν και καλυτερα. Απλά καμία σχέση... Δεν είναι πχ το ίδιο ένα ποδήλατο 17 κιλών με σιδερένιο σκελετό και μούφα αναρτήσεις με ένα αλουμινένιο ποδήλατο 13 κιλών. Δείξε μου ένα ποδήλατο των 200 € που να κάνει την ιδια δουλειά με ένα των 500. 1
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Με 100€ , ειδικα αν μιλαμε για καινουριο, παιρνεις ενα ψευτοmtb 15kg με περιφερειακα της πλακας , που επειδη θα σε κουραζει το πιο πιθανο ειναι να σιχτηρισεις και να μην ασχοληθεις ξανα. Ανεβασε το μπατζετ σου κανα 200ρι, μαζεψε τα χρηματα αυτα σε βαθος χρονου. Και κοιτα για καποιο ποδηλατο πολης εφοσον το θες μονο για ασφαλτο. Αναρτηση σε ποδηλατο των 300€ ειναι μονο βαρος. Ψαξε για ideal 1
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Με αυτά που λέτε οι γνώστες πραγματικά είμαι περίεργος πόση διαφορά μπορεί να δει κάποιος που δεν ασχολείται ιδιαίτερα και θέλει το ποδήλατο για καμιά χαλαρή βόλτα, ανάμεσα σε ένα φτηνό και σε ένα ακριβό ποδήλατο! Όλα αυτά τα χρόνια έχω δοκιμάσει μόνο ποδήλατα της πλάκας ας πούμε, πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω ένα ακριβό να δω τι διαφορές έχει! (τι διαφορές θα μπορέσω να διαπιστώσω μάλλον αφού σίγουρα θα έχει) 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Με αυτά που λέτε οι γνώστες πραγματικά είμαι περίεργος πόση διαφορά μπορεί να δει κάποιος που δεν ασχολείται ιδιαίτερα και θέλει το ποδήλατο για καμιά χαλαρή βόλτα, ανάμεσα σε ένα φτηνό και σε ένα ακριβό ποδήλατο! Όλα αυτά τα χρόνια έχω δοκιμάσει μόνο ποδήλατα της πλάκας ας πούμε, πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω ένα ακριβό να δω τι διαφορές έχει! (τι διαφορές θα μπορέσω να διαπιστώσω μάλλον αφού σίγουρα θα έχει) πηγαινε σε ένα ποδηλατάδικο και νοίκιασε το κορυφαίο mountain bike που έχει για μία ώρα. Θα πάθεις πλάκα με πόσο πιο απίστευτη άνεση κάνεις πετάλι /φρενάρεις/ την αίσθηση της ανάρτησης/την ισορροπία /το ελαφρύ βάρος του ποδηλάτου κτλ και μετά ελά να γράψεις εδω εντυπωσεις 1
christopher0016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Με αυτά που λέτε οι γνώστες πραγματικά είμαι περίεργος πόση διαφορά μπορεί να δει κάποιος που δεν ασχολείται ιδιαίτερα και θέλει το ποδήλατο για καμιά χαλαρή βόλτα, ανάμεσα σε ένα φτηνό και σε ένα ακριβό ποδήλατο! Όλα αυτά τα χρόνια έχω δοκιμάσει μόνο ποδήλατα της πλάκας ας πούμε, πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω ένα ακριβό να δω τι διαφορές έχει! (τι διαφορές θα μπορέσω να διαπιστώσω μάλλον αφού σίγουρα θα έχει) πεταλαρισμα αναλαφρο καλυτερα φρενα αλαγη ταχυτητων βουτηρενιες κανουν κρα η διαφορες σε σχεση ποδηλατο του 100ευρου . οταν ανεβηκα σε mountain παλιο φιλου 10 ετιας απο της πρωτες πεταλιες με ζοριζε καμοια σχεση με το trekking που εχω , ειναι σαν να μιλαμε για 1000cc vs 1600cc 1
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 πεταλαρισμα αναλαφρο καλυτερα φρενα αλαγη ταχυτητων βουτηρενιες κανουν κρα η διαφορες σε σχεση ποδηλατο του 100ευρου . οταν ανεβηκα σε mountain παλιο φιλου 10 ετιας απο της πρωτες πεταλιες με ζοριζε καμοια σχεση με το trekking που εχω , ειναι σαν να μιλαμε για 1000cc vs 1600cc Ειναι σα να οδηγας datsun σε συγκριση με Mercedes για την ακρίβεια... Το φθηνό ποδήλατο το εχω συνδέσει με κρακ-κρουκ απο συνδέσμους, ταχυτητες και αναρτήσεις και πιασμένα στους δίσκους μπατζάκια... 2
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Προσπαθησε να παρεις για τεστ drive ενα καλο ποδηλατο trekking ή πολης ή φιτνες και θα δεις τη διαφορα μονος σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα