Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνωμη για την καθυστερηση να απαντησω. Πρωτα θελω να το κανω για οικονομικους λογους κ μετα για την κ..λα να λες το εφτιαξα μονος μου κ δουλευει. Επειδη δεν εχω απλετο χωρο σε ταρατσα θα ειναι δυσκολο να βαλω 100 + μετρα λαστιχο οποτε θα ηθελα κατι πιο κομπακτ σε διαστασεις...

Δημοσ.

Η σαλμονέλα ψοφά πάνω από τους 50-60 (βαριέμαι τώρα να βρω papers) οποτε ή το θερμοδοχείο θα πρέπει τακτικά να ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες. Αν λοιπον έχεις ένα θερμοδοχείο που σπάνια ως ποτέ δεν πιάνει τέτοιες θερμοκρασίες νερου τότε θα κάνεις μπάνιο με την πολύ επικίνδυνη σαλμονέλα.

Το μεγάλο τζάμι-παράθυρο εχει διπλό ρόλο. Πρώτον δρα σαν θερμοκήπιο αλλά το βασικότερο, το άφθονο ηλιακό φως δρα καταστροφικά για τη σαλμονέλα. Γνωστός μου έχει φτιάξει καζάνι σαν ξαπλωμένη κουτα, με παροχή νερου από φλοτερ και στην πάνω πλευρά κρύσταλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σκεφτομουνα για καζανι απο παλιο ηλεκτρικο θερμοσιφωνα βαμενο μαυρο κ καποιο ειδος συλλεκτη που θα μου εδινε την παροχη ζεστου νερου. Τον συλλεκτη απο τι τον φτιαχνουμε? Χαλκοσωληνα σε σαλιγκαρο ή σε σερπαντινα? Κλεισμενο σε καποιο κουτι με τζαμι η πλεξυ. Για μονωση στο δοχειο κ στον συλλεκτη λεω για πετροβαμβακα. Πως θα πετυχω κυκλοφορια του ζεστου νερου μεχρι την βρυση που θα κανω μπανιο? Χαζες ερωτησεις για καποιους αλλα για μενα παραμενουν ερωτησεις. Κ εχω κ αλλες πριν ξεκινησω την κατασκευη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...