MrJohn Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Προσπαθώντας να κατεβάσει κάποια επεισόδια ενός έργου,η αδερφή μου κατέβασε ένα πρόγραμμα που στο Google Chrome βάζει διαφημίσεις στο πάνω μέρος της κάθε σελίδας και κάποιες φορές δεξιά και αριστερά ! Το πρόγραμμα υπάρχει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και όταν πατάω κατάργηση ενώ μου βγάζει το σχετικό μήνυμα τον windows για την αφαίρεση του,δε σβήνεται.Τι μπορώ να κάνω ; Επίσης,σε πολλές λέξεις γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες εαν σύρω το ποντίκι πάνω τους μου βγάζει διαφημίσεις σαν αναδυόμενο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
martirio3000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το όνομα του προγράμματος ποιο είναι; Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις με τον chrome κλειστό (και όποιον άλλον browser έχεις κλειστό) αν δε λειτουργήσει αυτό πήγαινε στην σελίδα about:extensions ψάξε να δεις το πρόγραμμα εκεί μέσα. Αν το βρεις απλά πάτα απενεργοποίηση. αν δε λειτουργήσει αυτό πήγαινε στην σελίδα about:plugins (απλά γράψω στην μπάρα με τις διευθύνσεις) ψάξε να δεις το πρόγραμμα εκεί μέσα. Αν το βρεις απλά πάτα απενεργοποίηση. αλλιώς διέγραψε τον chrome και ξανά πέρνα τον. Κάτι ακόμα... Ένα scan για ιούς καλό θα έκανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα