Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nexus 5 άμα θες triple AAA κινητό https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=nexus+5

Moto G άμα το θες για απλή χρήση https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=moto+g

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή νέου Smartphone με όριο τιμής τα 400 Euro, αλλά με την προηπόθεση ότι είναι μέσω αναβάθμισης συμβολαίου και τα καταστήματα επιλογής είναι της Wind ή Public. Ένα smartphone για όλες τις δουλειές.

Ευχαριστώ.

Τότε να πάει για το Moto G που κάνει 10Ε παραπάνω από τα παραεισαγωγής του skroutz στα public. Και είναι απο τα καλύτερα value for money smartphones στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

πάρε το sony Ζ1 που έχει πολύ καλή κάμερα 20,7 mp , αδιάβροχο και γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή . Είναι πολύ βολικό smartphone και με πολύ ωραίο design

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Απλά ήθελα να θυμήσω ότι η αγορά του κινητού μπορεί να γίνει μόνο από καταστήματα WIND ή Public

λόγω της επιδότησης που έχω και η οποία είναι 327 Euro.

Οπότε μάλλον το βλέπω να καταλήγω στο Nexus το οποίο είναι κοντά στο ποσό της επιδοτησής που έχω.

Τώρα για τα άλλα το HTC One 32GB ανεβαίνει η τιμή στα 500 Euro και το LG G2 στα 449 Euro.

Επίσης κινητό με μεγαλύτερη οθόνη από 5" δεν ξέρω αν θα με βολέψει όταν είναι στη δουλειά (μια και είμαι τεχνικός όταν είμαι πάνω στα έργα) ή όταν είμαι στο δρόμο μια και αρκετές ώρες είμαι στο δρόμο.

Ευχαριστώ και πάλι όλους και θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Τωρα το δα. Το birdphone συνεργάζεται με wind και θα δεχτεί την επιδότηση σου. Μπες, δες και ποσταρε. Έχεις πολλές επιλογές πλέον.

Υγ το htc one έχει πάρει 4.4.2 εδώ και κανα μηνα+

Δημοσ.

<p>θα σου ελεγα note 3 skroutz 420 € ειναι καλη τιμη πιστευω</p>

Αφού λέει δεν τον βολεύει πάνω από 5ιντσο.Στο θέμα μας έτσι όπως τα περιγράφεις η καλύτερη λύση είναι το nexus 5.

Δημοσ.

Τωρα το δα. Το birdphone συνεργάζεται με wind και θα δεχτεί την επιδότηση σου. Μπες, δες και ποσταρε. Έχεις πολλές επιλογές πλέον.

Μέσω wifi?? Ή μέσω πισι ;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Απλά ήθελα να θυμήσω ότι η αγορά του κινητού μπορεί να γίνει μόνο από καταστήματα WIND ή Public

λόγω της επιδότησης που έχω και η οποία είναι 327 Euro.

Οπότε μάλλον το βλέπω να καταλήγω στο Nexus το οποίο είναι κοντά στο ποσό της επιδοτησής που έχω.

Τώρα για τα άλλα το HTC One 32GB ανεβαίνει η τιμή στα 500 Euro και το LG G2 στα 449 Euro.

Επίσης κινητό με μεγαλύτερη οθόνη από 5" δεν ξέρω αν θα με βολέψει όταν είναι στη δουλειά (μια και είμαι τεχνικός όταν είμαι πάνω στα έργα) ή όταν είμαι στο δρόμο μια και αρκετές ώρες είμαι στο δρόμο.

Ευχαριστώ και πάλι όλους και θα σας ενημερώσω.

http://www.birdphone.gr/gr/prdid/079e549523944361b628093b9c54fb7a/productinfo.aspx
Δημοσ.

Δεν είδα κάτι τέτοιο στο Site του Birdphone.

Που είδες ότι έχει συμβόλαια?

Υπάρχει πρόβλημα με το χρονικό περιθώριο που έχω. Θα πρέπει μέχρι σήμερα 30/4/14 να υπογράψω το νέο συμβόλαιο γιατί

τελειώνει το παλιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...