necroboy12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για σας παιδιαΨαχνω ανταλλακτικα για το παραπανω UPS της MGE Δεν μπορω να βρω ουτε το site της αλλα γενικος οτιδηποτε Αν γνωριζει κάποιος να με ενημερωσει παρακαλω ευχαριστω πολυ.....
dobro Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ναι γιατι αγοραστηκε απο την Eaton...ψαξε στο ebay για το μοντελο σου
necroboy12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 δενε μπορεσα να βρω οτε στο ebay κατι
necroboy12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 MGE Pulsar M 300Δεν ξερω πως ακριβος λεγεται ειναι μια πλακετα ακριβος κατω απο το πανω καπακι τουΔεν σε φωτισα απλα μηπως βοηθισω να καταλαβεις.............
dobro Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 λογικα καποιος πυκνωτης της πλακετας θα εχει σκασει(αν εισαι τυχερος)...που σημαινει φθηνοδουλεια(1-3€).Πλακετα για να βρεις για το μοντελο σου....χμ....αμερικη ισως.....ακριβο σπορ.καποιος φιλος σου ηλεκτρονικος σου μπορει με μια ματια να σε βοηθησει , μολις την δει
necroboy12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 εχει καει ενας πυκνοτης και ειναι δυσκολο να βρω εναν ιδιοτο θεμα ειναι ομως οτι εχει αρπαξει και λιγο η πλακετα..(τον εχω ξανα αλαξει)
dobro Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ψαξε και βρες το πυκνωτη στο ιντερνετ και αλλαξε το ξανα....αλλα μαλλον η μπριζα σου εχει προβλημα γειωσης και σου καιει την πλακετα.(εγω θα αλλαζα και αυτην,λογικα σουκο θα είναι)
necroboy12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 βασικα θα γελασεις αλλα υπαρχει περιπτωση να εχω χασει την πλακετα......υπαρχει περιπτωση να βρουμε καπου αλλου γτ εγω δεν μπορεσα να βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα